Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 13:33
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
Ja właśnie dostałam wynik bety
W niedzielę było 169,9, dziś, po 46h od poprzedniego badania bHCG = 369,10
Ja chyba już więcej na betę chodzić nie będę, chyba, że akurat będę w laboratorium z innymi badaniami. Mnie to jednak bardziej stresuje niż uspokaja. Pierwsza wizyta u gina 19 lutego, mam nadzieję, że będzie jużNiecierpliwaKarolina, Bajka111, Mamma-mia, Szimi lubią tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Melduje sie po lekarzu:)
Fasolka ma 4mm dlugosci i piekne bijące serduszko ! AaajNiecierpliwaKarolina, Bajka111, Kolorowapani, Miru, *SmoczycA*, Pikapik, aga94, Marsylia, Minie Black, Mamma-mia, Flavia, Iwona27091991, Sylwiaa992, Kathrine, NatkaZ, Szimi, Taliana85, tym_janek, Du-Dulia lubią tę wiadomość
-
Gratuluję wszystkim nowoprzybylym i tym które już zobaczyly swoją fasoleczke:) :*
Ja mam kurczę zapiernicz w pracy i nadgodziny. Wiem że nie powinnam, ale jakie mam w tym momencie argumentu skoro nie chce mówić o ciąży eh? -
Dziewczyny byłam dzisiaj na usg, z rejestracji zadzwonili zebym przyszła bo się zwolnilo się miejsce ( to mój lekarz prywatny) wielki pecherzyk ,az lekarz się śmiał, że duzy jak na tak wczesną ciążę, jest ciałko zoltkowe calkiem spore. Wielkość pecherzyka to 6 tc ale wg owulacji i cialka zoltkowego 5t i 1 dzień czyli idealnie co do dnia owulacji. Podobno wszystko w jak najlepszym porządku wizyta serduszkowa 27.02.
Pikapik, *SmoczycA*, Kolorowapani, Milano, aga94, Chichibi, Minie Black, Flavia, Marsylia, Iwona27091991, Kathrine, Szimi, Bajka111, tym_janek, Du-Dulia lubią tę wiadomość
-
Miru a masz dokładny rozmiar pęcherzyka i ciałka ? Ja bylam na wizycie w ubiegły czwartem i to byl 5t2d i mialam pecherzyk 15 mm i ciałko 2,7 mm. Lelarz tez powiedzial ze to ladny rozmiar ale kolejna wizyte wyznaczyl mi na 22 lutego a ja tak bardzo chcialabym wczesniej zobaczyć serduszko. Zastanawiam sie czy nie przyspiszyć wizyty.
-
Dziewczyny a macie problemy z cera? Mi zawsze przed okresem coś wyskoczy, ale teraz to masakra jakbym się cofnela 15 lat i miała okres dojrzewania:p... A dodam że nie lubię używać podkladow i pudrow, ale chyba zacznę bo wstyd
-
Super wiadomości dziewczyny, cieszę się razem z Wami.
Co do brzuszka, to chociaż to moja pierwsza ciąża, to mam brzuszek jakbym była w 6 miesiącu, a nie tygodniu. Żadnych spodni już nie dopinam, stosuje trik z gumką może to dla tego, że jestem mega szczupła, a może to po prostu wzdęcia.
Malo się dziś udzielalam, ale dopadło mnie mega zmęczenie, chociaż nic nie robiłam. Co spojrzałam na monitor to po 5 minutach zasypialam. Kolacje robiłam i ledwo na nogach stałam. Najchętniej przespalabym cały dzień. Nawet chodzenie po schodach to dla mnie ogromny wysiłek.
Starania od lipca 2017.
11.12.2017 - pierwsza IUI na cyklu stymulowanym - cb
01.02.2018 - HCG 8748,4 mlU - naturalny cud / 03.02.2018 - HCG 11482,1 mlU / 05.02 - 110/min
-
nick nieaktualnyKolorowapani wrote:Dziewczyny a macie problemy z cera? Mi zawsze przed okresem coś wyskoczy, ale teraz to masakra jakbym się cofnela 15 lat i miała okres dojrzewania:p... A dodam że nie lubię używać podkladow i pudrow, ale chyba zacznę bo wstyd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 20:57
-
Kolorowapani wrote:Dziewczyny a macie problemy z cera? Mi zawsze przed okresem coś wyskoczy, ale teraz to masakra jakbym się cofnela 15 lat i miała okres dojrzewania:p... A dodam że nie lubię używać podkladow i pudrow, ale chyba zacznę bo wstyd
U mnie pupcia niemowlaka, nie pamiętam kiedy ostatnio miałam taki czas bez żadnej krostki, zawsze wyspana broda szczególnie i plecy, a teraz nic, gladziutko
Starania od lipca 2017.
11.12.2017 - pierwsza IUI na cyklu stymulowanym - cb
01.02.2018 - HCG 8748,4 mlU - naturalny cud / 03.02.2018 - HCG 11482,1 mlU / 05.02 - 110/min
-
TinyYnka wrote:Miru a masz dokładny rozmiar pęcherzyka i ciałka ? Ja bylam na wizycie w ubiegły czwartem i to byl 5t2d i mialam pecherzyk 15 mm i ciałko 2,7 mm. Lelarz tez powiedzial ze to ladny rozmiar ale kolejna wizyte wyznaczyl mi na 22 lutego a ja tak bardzo chcialabym wczesniej zobaczyć serduszko. Zastanawiam sie czy nie przyspiszyć wizyty.
Ja mam 27.02 dlatego że ma urlop. Tak bym miala za 2 tyg. -
Kolorowapani wrote:Dziewczyny a macie problemy z cera? Mi zawsze przed okresem coś wyskoczy, ale teraz to masakra jakbym się cofnela 15 lat i miała okres dojrzewania:p... A dodam że nie lubię używać podkladow i pudrow, ale chyba zacznę bo wstyd
Dziewczyny a jak u Was ze sluzem? Bo jak czytałam to pisza ze bardzo duzo sluzu a u mnie niewiele.
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Kurcze dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tych wizyt! Ja od wczoraj mam panikę i po tych 2 dniach bóli brzucha, piersi prawie nie bolą. Praktycznie mam przeświadczenie że znowu coś będzie nie tak i tym razem nawet do serduszka nie dotrwamy;( Nie wiem czy to wcześniejsze poronienia tak działają czy to ja już świruję. A do usg jeszcze tyle czasu;)
-
Sylwiaa992 wrote:U mnie twarz odziwo bez wypryskow, jedynie na plecach cos tam widzę
Dziewczyny a jak u Was ze sluzem? Bo jak czytałam to pisza ze bardzo duzo sluzu a u mnie niewiele.
Ja mam dużo śluzu, ciągle mi mokro. Mam obawy że to krew lecę do kibelka a tu sluz ciągle na szczęście. -
Dziewczyny super wiadomości bardzo się cieszę że u Was i kruszynek wszystko dobrze Zazdro Wam trochę tych wizyt ;p Ja muszę poczekać jeszcze do 14 A mnie dziś takie uroki od rana trzymają. Mdłości przez cały dzień , piersi jak wcześniej nie bolały to teraz zaczęły i kłucie w lewym jajniku ;p Moja twarz też teraz nie najlepiej wygląda ciągle jakiś nowy nieprzyjaciel mi wyskakuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 21:49