Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Zasadniczo przy płci dziecka zawsze są szanse 50/50, albo się zgodzi, albo nie. Można powiedzieć, że jak ma się blond włosy to bedzie się miało córkę, a jak rude to syna i będzie 50% blondynek z córkami i 50% rudych z synami, a u drugiej połowy sie nie sprawdzi. Więc jak ktoś lubi takie przesądy to fajna zabawa, ale jak nie to poznać płeć przed porodem można albo z testów wolnego płodowego DNA, albo jak pokaże się maluch na USG
Trudno za Wami nadążyć tu dziewczyny. Już się szykuję aby coś którejś odpowiedzieć, a potem orientuje się, że bez sensu, bo wątek jest już 3 strony dalej i pewnie wątek dawno się wyczerpałMamma-mia lubi tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Miru wrote:Milano najbardziej niepokojący ból to okresowy, mocno okresowy i skurcze w podbrzuszu.
Cmienie, ciagniecie i roznego rodzaju wbijane szpilki to normalne. Zaesze mozesz na bol wziąść nospe.lub połówkę. Mi lekarz w pierwszej ciąży powtarzala lepiej tabletka niz bol i skurcze.
Ból okresowy, tzn. taki jak na okres (miesiączkę) czy występujący co jakiś czas? Bo taki jak na okres to mam prawie cały czas. Już mnie to wkurza, bo wcześniej to chociaż okres nadchodził i ból ustępował. A teraz mnie to męczy -
Obudziłam się na siusiu ale miałam piękny sen. Śniło mi się że byłam w dniu porodu i się zdziwiła że to w ogóle nie boli i urodziłam śliczna dziewczynkę z włosami chyba 20cm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 04:28
*SmoczycA*, Szimi, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość
44dc serduszko bije dzidzia 4mm
24dc beta 18,65, 30dc beta 877,45, 37dc beta 13358, 40 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 13:33
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
Nadzieja2018 wrote:Obudziłam się na siusiu ale miałam piękny sen. Śniło mi się że byłam w dniu porodu i się zdziwiła że to w ogóle nie boli i urodziłam śliczna dziewczynkę z włosami chyba 20cm
Jestem dopiero ba początku a już się tak stresuje tym porodem, to samo miałam kiedyś gdy rozpoczęłam naukę w liceum, i już od pierwszych dni śniła mi się matura, której uważałam ze na pewno nigdy nie zdam... obłęd Haha -
No właśnie też sie zdziwiłam ze o tak nieprzyzwoitych godzinach jak 4 czy 5 to mało ktora spi:D ja wlasnie wstałam,zmieniłam pokój i przezuciłam się na inne wyrko:D czekam na dzień dobry tvn i myślę co by sobie na sniadanko zrobić i na nic ochoty nie mam miłego dnia mamuśki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 07:48
Pikapik lubi tę wiadomość
-
Miru wrote:Dziewczyny byłam dzisiaj na usg, z rejestracji zadzwonili zebym przyszła bo się zwolnilo się miejsce ( to mój lekarz prywatny) wielki pecherzyk ,az lekarz się śmiał, że duzy jak na tak wczesną ciążę, jest ciałko zoltkowe calkiem spore. Wielkość pecherzyka to 6 tc ale wg owulacji i cialka zoltkowego 5t i 1 dzień czyli idealnie co do dnia owulacji. Podobno wszystko w jak najlepszym porządku wizyta serduszkowa 27.02.
Miru, gratulacje No i mamy tego samego dnia wizytę serduszkową
2011_Synek
24 stycznia_beta HCG 221, 29 stycznia_ betaHCG 2600____Bądż z nami -
Miru wrote:Mama mia nie zanizaj nam procent.
To pol żartem pół serio.
Ja nie miałam objawów mam syna, siostra nie miała będzie za chwilę syn, dwie koleżanki sygnały dwie córki. 50/50
Jest tyle przesądów ale fajnie się słucha jak się sprawdza
To jak z prośbami odnośnie ksztaltu brzucha i plci dziecka
Ale jeszcze ze 2-3 miesiące i pomalu będziemy znały płeć -
nick nieaktualny
-
Cześć z rana co do spania to ja jestem spiaca wieczór, a jak sie poloze to zasnąć nie moge. Rano moge długo spać, przedtem jak mialam wolne to spalam do 10 nawet a teraz o 8 sie budzę
A slyszalyscie o chińskim kalendarzu plci? Bardzo wielu osobom sie sprawdzil, a nawet bym powiedziala ze większości25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Pikapik wrote:Ja mam
Twój czworonóg też tak świruje od kiedy jesteś w ciąży?? Mój nagle zaczął tulić mi się do brzucha, broni mnie żeby ktoś nie podchodził, ciągle za mną chodzi - nawet jak jestem w łazience to siedzi pod drzwiami i drapie łapką w drzwiKathrine lubi tę wiadomość
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
Milano popieram! Też bardzo czekam na rzyganie;) chociaż dla wielu mam ktore to przeżyły pewnie to głupie, ale mnie by to baaardzo uspokoiło. Samo to ze dzisiaj wstałam z bólem piersi który wczoraj był bardzo delikatny poprawiło mi bardzo nastrój
Milano, TinyYnka lubią tę wiadomość