Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się po dłuższej nieobecności. Mąż miał teraz urlop i trzeba było zapewnić córce rozrywkę. Po tym urlopie jestem wykończona i chyba przez tydzień będę odpoczywać. Wczoraj byłam na usg i mały w 31+1 waży 1927. Szyjka niby długa ale jak mały się pcha to mam wrażenie jakby zaraz miał wyskoczyć i jest to nieprzyjemne uczucie. Jeśli chodzi o twardnienia to mi się zdarzają podczas chodzenia.
Marsylia trzymam kciuki -
Ja również mam twardnienia ale jak troszkę dluzej pochodzę,jesli leżakuje to jest Ok.Lekarz powiedział ze szyjka jest faktycznie krotka,ale zamknięta.Mam nadal sporo wypoczywać,kolejna wizyta dopiero za 3 tyg...chyba się nie doczekam[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
29.09.2018❤️ -
Dziewczyny trzymam kciuki za Was
. My dziś byliśmy na urodzinach szwagra i była tam dziewczyna która urodziła 4 tyg temu. Doradzila mi że mega jej pomógł balonik,że rewelacja i poleciła żeby smarować się wiesiolkiem. Ja też coś częściej czuje jak brzuch robi mi się twardy i odczuwam przy tym taki dyskomfort w dole brzucha. Oby dotrwać chociaż do 36/37 tygodnia
-
Dziewczyny czy Was też z powrotem dopadły mdłości
Ze starszą córą nie pamiętam nic takiego, a tera, to nawet na jedzenie nie mogę patrzeć
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
My nadal w dwupaku. Wczorajszy dzień to tragedia pomtej bezsennej nocy. Skurcze jako tako minęły ale ciagle mam
Bóle. Póki co nic nie robia, nic nie podają. Miałam wczoraj badanie to podobno szyjka zamknięta, ale badanie w porównaniu z tym przy przyjęciu było dość powierzchowne wiec nie jestem w 100% do niego przekonana. Zobaczymy co dzisiaj po obchodzie powiedzą...
Ciagle wypytywali czy miałam podawane sterydy, i do kiedy biorę antybiotyk, może będą chcieli podać ? -
Mnie tez meczy zgaga zwłaszcza jak się położę .. i potrafi zemdlic .. co prawda to inny rodzaj mdlosci niż w pierwszym trymestrze .. bardziej chyba spowodowany zgniecionym żołądkiem bo mdlosci pojawiają się nie na widok jedzenia czy przez zapachy tylko jak się najem .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 09:09
-
Pikapik-ja ważyłam 2350 jak się urodziłam,trafiłam tylko na 2 dni bodajże do inkubatora.na każdym zdj jako bobas miałam serdele niczym morliny:)także może niedługo będziesz ta szczęściara,która idzie na pierwszy jesienny spacerek a my będziemy się jeszcze męczyć.Mdlosci nie mam,ale nareszcie przesypiam większość nocy i nawet zdarzają mi się drzemki popołudniowe[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
29.09.2018❤️ -
U mnie też mniej kopał, ale nadrobił dzisiaj rano i jest ok.
W końcu zabrałam się za pierwszą partię prania, pieluszki, pościel.
W następnym praniu ciuszki biale i kolorowe oddzielnie.
Dziewczyny czy pierzecie też rożki, ochraniacze do łóżeczka? -
Pikapik trzymam kciuki, żeby Mała się wstrzymała jak najdłużej. Dawaj znać jak sytuacja.
Marsylia czekamy na wieści!
Mi też wróciły mdłości tak jak już pisałam kiedyś. Pewnie macica tak uciska. Ale lekarzem nie jestem.
Olinkowa ja piorę. Z ochraniaczem nie wiedziałam czy prać, bo i tak nie będę go wkładać póki co do łóżeczka. Ale stwierdziłam, że skoro już piorę to wyjęłam wkład i wstawię. Ale ja mam taki zestaw pościelowy. Nie jest to jakiś specjalny materiał. Rożki oba wyprane.
OlinkowA lubi tę wiadomość
-
Ja rożki prałam, w końcu też dziecko będzie otulone w rożek, więc kontakt ze skórą może być. Ochraniacza nie kupowałam Ale myślę że też bym wyprała. Mój dzieć takie akrobacje robi w brzuchu ze nie wiem ile jeszcze wytrzymam, czasem wydaje że skóra pęknie jak się wypcha. Cały czas się rusza. A przestaje tylko wtedy kiedy ma czkawke
tym_janek lubi tę wiadomość
-
OlinkowA wrote:Dziewczyny czy pierzecie też rożki, ochraniacze do łóżeczka?
co prawda i tak nie zamierzalam go używać, ale dostaliśmy w komplecie do łóżeczka.
www.zcukremalbowcale.com