Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Karo, Tymjanek! Ogromne gratulacje! Ależ Wam zazdroszcze!!! Duzo zdrowia dla Waszych pociech!
Edka, u Ciebie coś się przynajmniej ruszyło. U mnie akcja zrobiła kilka kroków wstecz i jest cisza jak nic. Więc znając moje szczescie, pewnie przenoszę.
Evelina trzymam kciuki za dzisiejsze CC!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 05:54
tym_janek lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
U mnie dzis 36+5, wczojaj bylam na usg, synek juz 3350gr, jeszcze 2 tygodnie,klocek duzy bedzie. Mam zaplanowana cesarke na 10.10.18, 10 dni przed terminem, ale fajna data bedzie, he he. Jak pomysle co mnie czeka to normalnie lzy w oczach stoja, pierwsza cc wspominam tragicznie((( A teraz w domu jeszcze dziecko starsze 21miesiac, boje sie jak to ogarnac. Jak to u was wygliadalo przyjscie dziecka, a pierwsze bylo male, moze jakies rady cenne? Tesciowa sie pali zabrac malego do siebie na pare dni, dodam ze on jej liubi, tylko ona bardzo rzadko do nas przychodzi, a mieszka jakies 5 km od nas. Mowi ze daleko, coz)))) poza tym nic mnie nie slucha jak mowie zrobic tak i tak z dzieckiem, robi po swojemu, wszystko wie najlepiej, w kocu dziecko rozregulowane na maksa. Nie chcialabym wywalac go z domu, zeby sie nie poczul niepotrzebny..
2013 - Aniolek 8tg.
2015 - Aniolek 8tg.
2016 - Aniolek 5tg.
Czekamy na drugiego synka - 20.10.2018
Synek kochany 10.01.2017 -
KaroWi strach ma wielkie oczy jak widać, dobrze ze zostałaś raczej miło zaskoczona przez poród i cieszę się że dałaś sobie tak pięknie radę pomimo leku, możesz być z siebie ogromnie dumna ! za parę dni napewno złapiesz kp i będziesz szczęśliwa mamusia.
Tymianek gratulacje ! obyś dostała dzidzie jak naj szybciej ! serio wody odeszły iście filmowo ? zaczynam się bać wychodzić do ludzi w takim razie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 06:24
Karo_Wi lubi tę wiadomość
-
Przepraszam dziewczyny ze znów będę wylewać żale, ale mam już wszystkiego dość... Cały dzień się meczylam że skurczami, większość nocy i nic!!! Gdybym jeszcze raz miała mieć robiony masaż to w życiu bym się nie zgodziła. W dalszym ciągu plamie, teraz żywa, czerwona krwią pomieszania ze sluzem. Brzuch cały czas boli. Dobrze ze Adaś się chociaż rusza, bo jakby się nie ruszal to balabym się ze łożysko się odkleja i się dusi. Dziś jadę na 18 na ktg i ustale z położna dalszy plan działania... od wczorajszego dnia jestem zmęczona jak koń po westernie.
I żałuję ze się nie spakowalam przy wczorajszych skurczach do szpitala, może doładowaliby oksytocyne i byłoby już z głowy -
Moje ciało chyba jest stworzone do cc, bo po 7h już sama, bez pomocy, poszlam pod prysznic, generalnie wstaje i chodze bez problemu tylko powoli
Położne są w szoku jak szybko mi to poszło. Liczę, że na porannym obchodzie wyjmą mi cewnik, bo troche przeszkadza poruszanie sie z workiem
Samo cc do przyjemnych nie nalezy, brak czucia w klatce i problem ze zlapaniem oddechu to koszmarne uczucie, na szczescie trwa krotko i na sam koniec. Ale zasadniczo zdecydowanie wolę cc niż to kilka skurczy, które zaliczyłam wcześniej - bolało, cholernie, a to raptem 2-3 cm rozwarcia dopiero było...
A wody iście filmowo, na szczęście w domu... Wstałam z łóżka, zrobiłam krok i po chwili całe nogi mokre, a ja stoję w kałużyale podobno to bardzo rzadko się zdarza i zazwyczaj się raczej sączą jak już, więc spokojnie dziewczyny - statystyczna normę na filmowe wody już wyczerpałam na ten wątek
Katiuszaaaa, Megsss lubią tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Dziewczyny, jestem na porodowce. Rozwarcie 5 cm, skurcze co 5 min
Lunitari, ChicChic, Cukierniczka, Eva31, Bajka111, Katiuszaaaa, akilegna♥, Flavia, Asiaf, katberry, *SmoczycA*, Karo_Wi, Milano, NiecierpliwaKarolina, monika30, Blu, mala_misia lubią tę wiadomość
-
Tym_janek gratulacje! Może to lepiej nawet tak z zaskoczenia, mniej stresu chyba
super, że już masz to za sobą
Kamkam trzymaj się jakoś, może dzisiaj skurcze odpuszczą chociaż na tyle żebyś mogła odpocząć albo... zacznie się akcja i będziesz mieć maluszka ze sobą już dziś
Edka trzymaj się tam! Ale emocje z ranaTrzymam kciuki!
tym_janek lubi tę wiadomość
www.zcukremalbowcale.com -
Dziewczyny gratuluję powitania waszych szczęść na świecie
Mnie wypisali we wtorek ze szpitala, a dziś leżę już na porodówce, wody odeszły o 4:30, skurcze póki co słabe, ale mam zamiar poskakać na piłce.
Mam nadzieję, że i ja dziś powitam swoje maleństwo
Odejście wód mega upierdliwe, chodziłam jak ksczka.Katiuszaaaa, akilegna♥, Bajka111, Milano, Karo_Wi, NiecierpliwaKarolina, monika30, Blu lubią tę wiadomość
-
Tym_janek gratulacje!
Karo daj sobie czas, a napewno wszystko z kp się unormuje i ułoży. My z Tosią nadal się siebie uczymy bo to mały narwaniec i ma bardzo mocny odruch ssania.
Edka trzymaj się ciepło. Niech akcja idzie jak najszybciej do przodutym_janek lubi tę wiadomość
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
nick nieaktualnyOjej, ale tu się dzieje
Tym_janek gratuluje, kolejna z 12 października rozpakowana, a ja to chyba jednak donoszę do terminu.
Wczoraj mówiłam do męża, ze chyba rodze, tak mocno mnie bolało podbrzusze, chodziłam zgięta w pół, a dziś wstalam praktycznie jak nowonarodzona. Nie mam żadnego plamienia. No nic się nie dzieje.tym_janek lubi tę wiadomość
-
Ale tu dzisiaj emocji od rana
Powiem Wam, że mi jakoś tak dziwnie z myślą, że w sumie termin miałam dopiero na poniedziałek i Tosi mogłoby jeszcze z nami nid być po tej stronie brzuchaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 09:41
Blu lubi tę wiadomość
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016