Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Tym-janek Edka ogromne gratulacje, ale szybko Wam poszło! Spisałyście się, kawał dobrej roboty!
U mnie nadal cisza, tylko biegunka. stresyje się strasznie wieczorną wizytą u położnej i tym jej "badaniem". Staram się o tym nie myślęć i sprzątam, pozmieniałam pościel, kurze, podłogi, muszę zająć czymś głowę chociaż jest bardzo ciężko bo człowiek tylko myśli o jednym.. -
NiecierpliwaKarolina wrote:Marbru próbowałaś schodów albo czegoś w tym rodzaju?
-
Witam, na wstępie gratuluje wszystkim rozpakowanym i trzymam kciuki za resztę
Ja mam również termin na październik, jestem już mamą dwójki dzieci, ale obawy dotyczące porodu i tego jak to będzie oczywiście nie są mi obce
Od czasu do czasu jak mam chwilke to podczytuje Was trochę, może uda mi się bardziej aktywnie brać udział w życiu forum
Od tygodnia mam zmartwienie, odebrałam wynik badania na GBS i jest dodatni.... no nie powiem bo podłamałam sie trochę, a po przeczytaniu info w necie to mam koszmary senne i ogólnie wisielczy nastrój.... wiem że kilka z Was równiez ma taki wynik i chciałam podpytać o nastawienie waszych lekarzy do tego faktu? Ja w poprzednich ciążach miałam wynik (-) i zastanawiam się gdzie to paskudztwo mogłam złapać....?? i jak to wpłynie na dziecko...? ostatni porod miałam expresowy bo 2,5h i boję się że antybiotyk podawany w trakcie może nie zadziałać. -
NatkaZ wrote:Ale tu dzisiaj emocji od rana
Powiem Wam, że mi jakoś tak dziwnie z myślą, że w sumie termin miałam dopiero na poniedziałek i Tosi mogłoby jeszcze z nami nid być po tej stronie brzucha
Mam to samojutro zaczynalabym już 40 tydzień
Natka A jak Tosia? Karmisz piersią czy mm? Jak przybiera na wadze? -
NiecierpliwaKarolina wrote:Marbru próbowałaś schodów albo czegoś w tym rodzaju?
www.zcukremalbowcale.com -
Cukierniczka wrote:Na mnie to w ogóle nie działa... Właściwie żadne ze wszystkich słynnych S. Co więcej, doszłam ostatnio do wniosku, że sprzątanie to wymyślił na pewno jakiś facet żeby miał czysto w domu jak kobieta pójdzie do szpitala
Może zamieś S ze sprzątaniem na S jako SHOPPINGNie martw się na mnie też nie działa żadne S
Cukierniczka, davanda lubią tę wiadomość