Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
powiem szczeze ze ciesze sie ze moj dr te proby robi u siebie w klinice a nie w szpitalu bo faktycznie jak miala by to tak wygladac jak u dziewczyn to ja dziekuje bardzo. chyba bym oszalal czekac w szpitalu na kolejne proby, albo wogole byc w szpitalu i wsumie nic innego nie robic tylko czekać.
Masakra bardzo wam wspolczuje.
U mnie dalej spokoj ;( juz zaczynam watpic czy ja wogole urodze to dziecko w tym miesiacu. -
Kathrine, ja daję Hipp Combiotik, bo takie Kinga dostała w szpitalu. Z butlą to jest taki luksus... ze chyba wszystko zajmuje 2 razy mniej czasu, no i nie musisz siedzieć nad laktatorem, żeby mleko mógł tez podać tata. Głowa do góry
Kathrine lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny urodziłam.co i jak napiszę później.teraz kluska śpi na mnie A ma tyle włosków że już wiem skąd zgage mialam;-)
kamkam, ChicChic, Katiuszaaaa, Blu, Buko, Karo_Wi, Megsss, akilegna♥, Kathrine, edka85, Cukierniczka, katberry, monika30, NiecierpliwaKarolina, Marsylia, Bajka111, mala_misia lubią tę wiadomość
-
Orchidea gratulacje!
Ja też witam się z porodówkipojechaliśmy o północy, miałam mocne regularne skurcze. O 4 wszystko się uspokoiło, teraz czekam na obchód i zobaczymy co dalej
rozwarcie jakieś jest czyli jest nadzieja :p
Megsss, Katiuszaaaa, monika30, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość
-
Kathrine wrote:Dziewczyny jakie mm podajecie ? Chyba bede musiała dokarmiać mała bo u mnie kryzys z kp
Niby miało byc tak łatwo a ja momentami juz nie daje rady -.-
Gratulacje dla nowych mam !!
Ja używałam najpierw bebilon profutura , bardzo chwalony i ze świetnym składek .. niestety małemu nie podszedł wiec zmieniłam po analizie wszystkich możliwych mlek na NAN optipro plus HM-0 i jestem zachwycona . Nie lubię nestle , maja obsesje na punkcie dosladzania produktów dla dzieci ale to mleko to perełka . Swietny skład - a zajęło mi i mężowi kilka godzin przeanalizowanie składów
Gdybyśmy nie kupili tego albo mały dalej by ulewal itp to drugie miejsce ma hipp o którym pisala KaroWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2018, 08:12
Kathrine lubi tę wiadomość
-
Też używam Hipp Combiotik ale zastanawiam się nad Milupa. Skład praktycznie ten sam A cena mniejsza. Na razie nie chcę mieszać żeby nie pogorszyc bólu brzuszka ale jak się trochę polepszy to zaryzykuję
-
ChicChic wrote:A ile przytylas ogolnie w ciazy?
11kg
Ja tez używam Nan optipro Ha1-ten złoty,ciężko go dostać w niektórych aptekach,zamówiłam na gemini za 31zl a mąż kupował w aptece za ponad 40zl i to musiał jechał dużo dalej,bo w naszych aptekach tez nie było,mały tak wsuwa ze aż wzdycha jakby pił jakaś ambrozjęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2018, 08:30
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
29.09.2018❤️ -
_magda87_ wrote:11kg
Ja tez używam Nan optipro Ha1-ten złoty,ciężko go dostać w niektórych aptekach,zamówiłam na gemini za 31zl a mąż kupował w aptece za ponad 40zl i to musiał jechał dużo dalej,bo w naszych aptekach tez nie było,mały tak wsuwa ze aż wzdycha jakby pił jakaś ambrozję
Nie jest łatwo go dostać bo to chyba nowość ... inne nan nie są tak wypasione
Mój mały dokładnie tak samohihi wcina wzdycha i zasypia
mąż się śmieje , ze jakiś rozweselacz chyba dodają
W Polsce niestety nie ma milupya szkoda bo kaszki są extra !( podjadałam w ciąży
) Mąż akurat często jeździ służbowo do Szczecina no i mamy teściów w Poznaniu wiec zawsze jedziemy na zakupy do Niemiec także jak przyjdzie czas rozszerzania diety to milupa obowiązkowo
-
U nas początkowo był Hipp, a potem Humana ale po obu mała ulewała i w końcu postawiliśmy na Bebilon Pronutra tak jak przy starszej córce. Jak narazie się sprawdzaNadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
Milano to chyba dziś rodzi.
-
Chic-mam taka nadzieje,nie to ze mam obsesje na punkcie wagi,ale te spyrki mnie dołuje,mąż żartuje ze jestem fajnie tłuściutka a mnie nie jest do śmiechu,wystaczy mi mój odrost,zmyta henna i ogólny nieogar:)
Megsss-mój mąż mówi to samo,ze coś w tym mleku jest,bo nasz syn poprostu odpływa,dziwić się ze gardzi moim cycem.Tak to mleko to nowość,w niektórych aptekach to nawet nie wiedzieli ze takie jest.A co to za kaszki milupa??mam znajomych w de i mogliby mi przywozić[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
29.09.2018❤️