Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Du-Dulia wrote:Po wizycie dopiero zaczęłam czuć, że jestem w ciąży
Ja sobie dozuje to uczucie Niby objawy są, na wizycie wszystko super, a i tak pewnie całkowicie w ciąży poczuję się po kolejnej wizycie gdy serduszko nadal będzie biłoNadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
Ja zawsze spalam w bluzce na ramiączkach. Teraz muszę dokładać bluzkę z długim rękawem i skarpetki:) dodam że śpię 20 cm od grzejnika więc uczucie zimna to codzienność;p
Dziś poczułam pierwszy raz ból piersi delikatny ale jednak trochę mnie uspokoil. Do tego cały czas ból podbrzusza.
Niestety dopadła mnie też infekcja intymna.. spróbuję się jutro dostać do gina chociaż trudno do mojej poradni się tak bez wcześniejszego zapisu dostać
A wy jak sobie radzilyscie ż infekcjami w poprzednich ciazach? Nie wiadomo czy coś jest wogole bezpieczne w I trymestrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2018, 13:02
-
Kolorowapani wrote:Ja zawsze spalam w bluzce na ramiączkach. Teraz muszę dokładać bluzkę z długim rękawem i skarpetki:) dodam że śpię 20 cm od grzejnika więc uczucie zimna to codzienność;p
Właśnie wstąpiłam w 5tydz. Dziś poczułam pierwszy raz ból piersi delikatny ale jednak trochę mnie uspokoil. Do tego cały czas ból podbrzusza.
Niestety dopadła mnie też infekcja intymna.. spróbuję się jutro dostać do gina chociaż trudno do mojej poradni się tak bez wcześniejszego zapisu dostać
A wy jak sobie radzilyscie ż infekcjami w poprzednich ciazach? Nie wiadomo czy coś jest wogole bezpieczne w I trymestrze. -
Dziecko miało od początku trachykardie ( tętno skakalo nawet ponad 200, norma do 160 albo 180 nie pamietam dokladnie). Ogolnie do szpitala trafiłam przez bardzo silny krwotok. Myslalam ze poronilam, ale okazało się że miałam krwiaka. 3 tyg w szpitalu dzidzi zylo, krwiak się zmniejszyl. W piatek wyszlam ze szpitala a w poniedziałek na usg dzidzia już nie miala tętna.. czułam w ni3dziele w nocy silny ból i takie bulgotanie w brzuchu, niepokój i nie mogłam spać. Chyba wtedy mój robaczek umieral:(
-
Kolorowapani wrote:Dziecko miało od początku trachykardie ( tętno skakalo nawet ponad 200, norma do 160 albo 180 nie pamietam dokladnie). Ogolnie do szpitala trafiłam przez bardzo silny krwotok. Myslalam ze poronilam, ale okazało się że miałam krwiaka. 3 tyg w szpitalu dzidzi zylo, krwiak się zmniejszyl. W piatek wyszlam ze szpitala a w poniedziałek na usg dzidzia już nie miala tętna.. czułam w ni3dziele w nocy silny ból i takie bulgotanie w brzuchu, niepokój i nie mogłam spać. Chyba wtedy mój robaczek umieral:(
Kolorowapani lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miśka_S wrote:Dziękuję sprawdziłam... Wg tego kalendarza przyrost jest za mały. no to teraz zacznę myśleć... I chyba jednak zamiast 19 pójdę do lekarza w przyszłym tygodniu.
Też martwłam się o mały przyrost, miałam ~8000, a za dwa dni ~11000, zadzwoniłam do lekarza, ale kazał się nie martwić, bo przy tak wysokiej wartości, miarodajne jest tylko USG. Pojechałam za około tydzień do ginekologa, a tam bijące serduszko. Wiek ciąży (licząc OM) idelanie zgrywający się z USG. Także głowa do góryMamusia_Ksawusia, Miśka_S lubią tę wiadomość
Starania od lipca 2017.
11.12.2017 - pierwsza IUI na cyklu stymulowanym - cb
01.02.2018 - HCG 8748,4 mlU - naturalny cud / 03.02.2018 - HCG 11482,1 mlU / 05.02 - 110/min
-
Ja robilam bete w dniu @ ( mialam takie zalecenie od gin bo brałam duphaston) i za dwa dni powtorzylam. Na wizycie dr mi powiedziala ze mam juz bety nie robic bo to niepotrzebne. Dziewczyny nie dajcie sie zwariowac
Dzis w nocy jak wstałam do WC to myslalam, że mi poprostu piersi odpadną taki ból jak nigdy, teraz juz lepiej chociaż cieszę się z tego bólu, uspokaja mnie25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Mnie bolą piersi okropnie i cały dzień mam mdłości, na wieczny niesmak w ustach nic nie pomaga. Też miałam napady zimna do tego stopnia, że spałam w grubym szlafroku. Normalnie to spię w koszulce na ramiączkach, bo u mnie w domu mega ciepło zawsze. Jednak nie mogę uwierzyć, że to ciąża. Mam wizytę w czwartek, może mnie mój lekarz jakoś lepiej nastawi do tego wszystkiego, jak zobaczę dzidzię - mam nadzieję.
-
Dziewczyny widze ze wielu z nas w 7 tyg. Objawy z lekka ustepują mi odeszly wszystkie objawy 3 dni temu. Piersi,zimno, i mdłości. Wczoraj już miałam histerie i przeplakalam pol dnia bo tak naprawde pozegnalam się już z ta ciążą bo wiem jak było w 2 poprzednich. Jutro ide na badania pezed wtorkowa wizytą i m.in. hcg wiec juz będę miała lekko nakresloną sytuacje myślę ze ta przerwa w waszych objawach jednodniowa to nic nie znaczy;) a moze to beda ciaze bezobjawowe i tego życzę