Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Miru wrote:Jak ja.wam zazdroszczę tego braku objawow. Ja umierami. Jest mi niedobrze,czyje się jakbym miała jelitowke połączona z kacem gigantem.
No jakas masakra. Chce mi się spać 24h na dobę
Mam identycznie. Jakbym od trzech tygodni była na mega kacu
Pikapik dobrze, że wszystko w porządkuNadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
nick nieaktualnyPikapik nie strasz nas tak więcej! Masz zakaz na takie niespodzianki!
Ale niezmiernie gratuluję serduszka
Ja w piątek byłam na wizycie u dr, którego mi polecała znajoma, jako jedyny z lekarzy na, których trafiłam przez ostatnie ponad 2 lata zauważył, że mam źle zarośniętą bliznę po cc i jest "dziura". Jutro mam wizytę za to u dr, u której chce prowadzić ciaze w lux medzie (mam pakiet), sprawdzę ją czy też to zauważy na usg i wtedy wybiorę u którego z nich będę prowadziła ciaże.
Mam zamiar też jutro wydębić l4Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2018, 17:01
-
Mamusia_Ksawusia wrote:dziewczyny czy Wy też macie takie uczucie że zaraz dostaniecie okres? Ja na zawale pędzę do łazienki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2018, 18:03
Mamusia_Ksawusia lubi tę wiadomość
-
Minie Black wrote:Pikapik nie strasz nas tak więcej! Masz zakaz na takie niespodzianki!
Ale niezmiernie gratuluję serduszka
Ja w piątek byłam na wizycie u dr, którego mi polecała znajoma, jako jedyny z lekarzy na, których trafiłam przez ostatnie ponad 2 lata zauważył, że mam źle zarośniętą bliznę po cc i jest "dziura". Jutro mam wizytę za to u dr, u której chce prowadzić ciaze w lux medzie (mam pakiet), sprawdzę ją czy też to zauważy na usg i wtedy wybiorę u którego z nich będę prowadziła ciaże.
Mam zamiar też jutro wydębić l4
też będę chodziła do lux medu -
Mam nadzieje ze mnie tez już nic więcej straszyć nie będzie ogólnie biorę ten duphaston ale Pani doktor powiedziała ze może i tak mam za niski ten progesteron.... No nic w środę mam lekarza w medicover bo tam mam pakiet i chodzę tak tylko po to żeby mieć wszystkie badania z pakietu, a w przyszły poniedziałek mam prywatnie.
Taka ciekawostka, na IP jak powiedziałam do jakiego lekarza chodzę to dziwnym trafem przyjęli mnie pierwsza, przypadek ?
Z fasola dziękujemy za kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2018, 18:04
*SmoczycA*, Minie Black lubią tę wiadomość
-
neska7 wrote:Mam tak samo ,cały czas boli mnie podbrzusze jak na @ i kują mnie jajniki. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2018, 18:10
neska7 lubi tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
nick nieaktualny
-
a ja nie wiem, mi się chyba objawy mieszają z przeziębieniem, od kilku dni totalna niemoc, prawie cały czas leżę, wstaję żeby zrobić jeść dziecku, zionę czosnkiem tak, że dziecko pyta się co tu tak śmierdzi. Wyglądam jak 7 nieszczęść, może dlatego, że to 7 tydzień...2011_Synek
24 stycznia_beta HCG 221, 29 stycznia_ betaHCG 2600____Bądż z nami -
Jak Wam mija niedziela? Ja zaliczyłam dzisiaj dłuuuugi spacer, miałam już dosyc leżenia, zrobiłam nawet dwa prania, sałatkę i obiad - jak na ostatnie dni to sporo Haha teraz za to wracam na kanapę i odpoczywam polecacie jakiś fajny film? Bo ja ostatnio same seriale katuje..
-
Cześć dziewczyny!
Jeśli mogę to chętnie do Was dołączę z terminem ma 18 października dodam że zrobiłam cały jeden test, 0 bety, mam 0 objawów, wizyta zaplanowana na 27 luty. Jakoś jestem dobrej myśli, mam już dwójkę cudownych dzieciaków.
Podczytuje Was praktycznie od samego początku bo miałam wielką nadzieję, że uda nam się wcelować w październik dokładnie z 18 października mam już synka.
Pozdrawiam wszystkie, gratuluję wszystkim, które widziały już i postaram się zaglądać jak najczęściejEwelka Elka, Iwona27091991, Du-Dulia lubią tę wiadomość
-
Milano wrote:Jak Wam mija niedziela? Ja zaliczyłam dzisiaj dłuuuugi spacer, miałam już dosyc leżenia, zrobiłam nawet dwa prania, sałatkę i obiad - jak na ostatnie dni to sporo Haha teraz za to wracam na kanapę i odpoczywam polecacie jakiś fajny film? Bo ja ostatnio same seriale katuje..
byliśmy na nartach (ja wiernie kibicowałam synkowi i mężowi) to zależy jaki film w sensie kategoria my ogólnie też uwielbiamy seriale -
Niestety dzisiaj dostałam @... No ale nie poddajemy się, w piątek wizyta, powiem już lekarzowi, że chcemy już tak na 100% zacząć starania, o ile to będzie możliwe. Bo jak byłam na ostatniej wizycie w grudniu to powiedział, że porozmawiamy na ten temat na wizycie kontrolnej a teraz mam skupić się na leczeniu tarczycy, ale próbować oczywiście mogliśmy przez ten czas. Trzymajcie za mnie kciuki.
-
Milano wrote:Jak Wam mija niedziela? Ja zaliczyłam dzisiaj dłuuuugi spacer, miałam już dosyc leżenia, zrobiłam nawet dwa prania, sałatkę i obiad - jak na ostatnie dni to sporo Haha teraz za to wracam na kanapę i odpoczywam polecacie jakiś fajny film? Bo ja ostatnio same seriale katuje..
Ja staram się odpoczywać. Dzisiaj wpadli do nas znajomi na obiad no i dopiero teraz Was nadrabiam.
Hime bardzo ci współczuję.