Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
My dziś powiedzieliśmy moim rodzicom o ciąży Pierwszy wyczekiwany wnuk/wnuczka
Mamusia_Ksawusia, neska7, Iwona27091991, Bajka111 lubią tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Hime tak bardzo mi przykro . Bądź silna!
A co do rodzaju to sama nie wiem, byle nie horrory bo tylko tego gatunku nie lubię najbardziej
My zamierzamy powoedziec dopiero w marcu, chociaż nie wiem czy wytrzymam żeby nie mówić mojej mamie z która mam świetny kontakt najpierw i tak musimy zobaczyć serduszkoNatkaZ lubi tę wiadomość
-
Mój mąż chce czekać do 4 miesiąca.. nie wiem jak to ukrywać. W pracy mogę ukryć. Ale jak znajomi zapraszają na piwo i chodziłam też regularnie z koleżankami na siłownię to nie wiadomo co wymyślać. Narazie mówiłam że mam okres nie da się sciemniac 3 miesiące no nie są tacy głupi szczególnie że rozmawialam z nimi że chcemy się znowu starać
-
My niestety mieszkamy w domu rodzinnym a ja jestem na l4 i juz raczej nie wrócę do pracy, wiec ciężko by mi bylo to ukryc, że siedzę w domu. Sami by się domyśli. Narazie wiedzą tylko moi rodzice i prosiłam, zeby tez nie mowili nikomu, az do 23 lutego jak pojde na usg i będzie serduszko pozatym w pracy muszę tez powiedzieć kierowniczce, wiec wolalam żeby rodzice wiedzieli pierwsi25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Milano wrote:Jak Wam mija niedziela? Ja zaliczyłam dzisiaj dłuuuugi spacer, miałam już dosyc leżenia, zrobiłam nawet dwa prania, sałatkę i obiad - jak na ostatnie dni to sporo Haha teraz za to wracam na kanapę i odpoczywam polecacie jakiś fajny film? Bo ja ostatnio same seriale katuje..
gosia1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilano wrote:Hime tak bardzo mi przykro . Bądź silna!
A co do rodzaju to sama nie wiem, byle nie horrory bo tylko tego gatunku nie lubię najbardziej
My zamierzamy powoedziec dopiero w marcu, chociaż nie wiem czy wytrzymam żeby nie mówić mojej mamie z która mam świetny kontakt najpierw i tak musimy zobaczyć serduszko -
Blu wrote:Cześć dziewczyny!
Jeśli mogę to chętnie do Was dołączę z terminem ma 18 października dodam że zrobiłam cały jeden test, 0 bety, mam 0 objawów, wizyta zaplanowana na 27 luty. Jakoś jestem dobrej myśli, mam już dwójkę cudownych dzieciaków.
Podczytuje Was praktycznie od samego początku bo miałam wielką nadzieję, że uda nam się wcelować w październik dokładnie z 18 października mam już synka.
Pozdrawiam wszystkie, gratuluję wszystkim, które widziały już i postaram się zaglądać jak najczęściej
Ja tak samo..2 dzieci..a teraz 1 test zrobiony ze slaba kreską.... 0 bety..i 0 objawów....procz ciagle wysokiej temp i obzarstwa i brak @Blu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kobietki łykacie jakieś witaminy oprócz kwasu foliowego??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 07:33
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
Blu wrote:To ja też dorzucę tytuł "13 reasons" widzę że fajna ekipa serialowa
Niespodzianka 29 to takie z nas trochę matki weteranki i nasze dzieciaki z bardzo podobna różnicą wieku. Jak sobie radzisz, masz kogoś do pomocy przy dzieciach?
Co do witamin, biorę tylko kwas foliowy, tak zalecił lekarz, przy następnej wizycie dopytam o witaminy