Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Milano wrote:Dziewczyny zaczynam czuć mdłości.. nie może jakieś mocne ze zaraz lecę wymiotować ale co jakoś czas tak jakby, kurczę sama noe wiem jak to pisać. Jakbym miała kaca i ochote na zjedzenie wszystkiego ale z drugiej strony nic nie chce jesc..
-
Nie mogę jechać na IP, mam roczną córeczkę w domu, nie mam jej z kim zostawić. Poza tym u mnie w szpitalu trzeba się przyjąć na oddział na trzy dni, żeby zrobili usg, a to nie wchodzi w grę niestety. Pozostaje mi czekać do 15...
-
freya wrote:Ja chyba będę musiała się z Wami pożegnać Krwawię od wczorajszego wieczora... Na 15 mam wizytę, ale nadziei już nie mam, tym bardziej, że poroniłam już dwa razy.
Tule:* -
freya wrote:Nie mogę jechać na IP, mam roczną córeczkę w domu, nie mam jej z kim zostawić. Poza tym u mnie w szpitalu trzeba się przyjąć na oddział na trzy dni, żeby zrobili usg, a to nie wchodzi w grę niestety. Pozostaje mi czekać do 15...
-
freya wrote:Ja chyba będę musiała się z Wami pożegnać Krwawię od wczorajszego wieczora... Na 15 mam wizytę, ale nadziei już nie mam, tym bardziej, że poroniłam już dwa razy.
Freya trzymam kciuki żeby jednak wszystko było dobrze. Ja miałam takie krwawienie w pierwszej ciąży, a córa ma teraz osiem lat. Ale tak jak piszą dziewczyny, lepiej jechać na IP jak najszybciejNadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
gosia1991 wrote:Zuuziaaaa konsultowałas z endykronologiem Euthyrox? norma w I trymestrze TSH jest do 2,5. jesli masz 1,8 to nie ma wskazań abyś brala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 11:39
-
Jeśli przestałabym brać leki, automatycznie za 3 dni poziom TSH skoczyłby mi do 3,0-4,0, a to już zagrożenie. Tabletki pomagają mi utrzymywać hormon na prawidłowym poziomie. Pozatym w ciazy jest większe zapotrzebowanie na niego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 11:43
-
O kurde, jakie niedobre wieści od rana Cholera, a ja mam wieczorem wizytę. Mam nadzieję, że ten dzień nie będzie aż taki straszny i nie będę musiała przekazywać negatywnych wieści.
NatkaZ lubi tę wiadomość
-
Bardzo mi przykro, ale może jeszcze nie wszystko stracone. Daj znać po usg.NatkaZ lubi tę wiadomość
-
edka85 wrote:O kurde, jakie niedobre wieści od rana Cholera, a ja mam wieczorem wizytę. Mam nadzieję, że ten dzień nie będzie aż taki straszny i nie będę musiała przekazywać negatywnych wieści.
Nawet tak nie myśl Wszystko będzie dobrze u każdej z nas. Inaczej być nie możeNadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
Daj znac jak po wizycie, moze to wcale nie to co myslisz. Ja w pierwszej ciazy krwawilam w 15tc i nie zakonczylo sie poronieniem. Kciuki -
Dere wrote:Czesc dziewczyny poweekendowo
Zaczely sie zachcianki wczoraj robilismy z mezem kielbaski w kominku bo mi sie zachcialo kielbasy z ogniska, mowi ze nie wie jak on przezyje do pazdziernika
Zuuziaaaa pytam ponieważ ja w pierwszej ciązy też brałam Euthyrox 50 a teraz robiłam i wyszlo mi 1,58 i nie kazała brać.... -
nick nieaktualnyWitam
Ja tez nie mam żadnych objawów no zwłaszcza jeśli chodzi o nudności i wymioty...to nie mam bo ogólnie to mam wielkiego niechcianą polozylabym się I leżała Ale się rak nie da zwłaszcza przy dwójce w domu i to w czasie ferii
Freya bardzo mi przykro ale może jeszcze nie wszystko stracone przytulam -
gosia1991 wrote:Ja miałam ochotę na kiełbachę z grilla , ale niestety zachcianka niespełniona
Zuuziaaaa pytam ponieważ ja w pierwszej ciązy też brałam Euthyrox 50 a teraz robiłam i wyszlo mi 1,58 i nie kazała brać....
gosia1991 lubi tę wiadomość