Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
ja dziś nie czuje się najlepiej... do tego mam ochotę płakać i krzyczeć i dziś nienawidzę męża ot tak bez powodu, drażnić mnie po prostu hah, a rano wstałam to myślałam że mi prawą pierś dosłownie urwie, bez stanika nie dało rady
NatkaZ lubi tę wiadomość
-
Mamusia_Ksawusia wrote:ja dziś nie czuje się najlepiej... do tego mam ochotę płakać i krzyczeć i dziś nienawidzę męża ot tak bez powodu, drażnić mnie po prostu hah, a rano wstałam to myślałam że mi prawą pierś dosłownie urwie, bez stanika nie dało rady
Mój twierdzi, że ostatnio zrobiłam się wredna i o wszystko się go czepiam
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
Mamusia_Ksawusia wrote:ja dziś nie czuje się najlepiej... do tego mam ochotę płakać i krzyczeć i dziś nienawidzę męża ot tak bez powodu, drażnić mnie po prostu hah, a rano wstałam to myślałam że mi prawą pierś dosłownie urwie, bez stanika nie dało rady
Moj maz sie boi takich akcji najbardziej -
Nie można pić zielonej herbaty w ciąży??? Właśnie przeczytałam, że szkodzi na serce płodu. Kurka, a ja od dwóch tygodni piję ją litrami...Sama zaraz zejdę na zawał przed wizytą.
-
Dere wrote:Czesc dziewczyny poweekendowo
Zaczely sie zachcianki wczoraj robilismy z mezem kielbaski w kominku bo mi sie zachcialo kielbasy z ogniska, mowi ze nie wie jak on przezyje do pazdziernika
Najadłam się jak głupia a po tym oczywiście było niedobrze.
Freya jestem myślami z Tobą, trzymam kciuki i czekam na dobre wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 13:20
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
Kiełbaski w kominku dobry patent
Ja niestety nie mam zachcianek i nie mam objawów, że jestem w ciąży. Mogłabym o niej zapomnieć, gdyby nie zaglądanie na forum no i test lepiej bym się czuła, gdyby chociaż raz zrobiło mi się niedobrze
Myślę, że największe emocje są w 1 ciąży, w każdej kolejnej już trochę inaczej. -
gosia1991 wrote:Ja pamiętaj w pierwszej ciąży tak czekałam na mdłości i w ogóle na jakieś objawy , ale nic nie pojawiło się oprócz bólu piersi :p Pamiętam jaka byłam rozczarowana brakiem wymiotów itd A teraz mdłości... fuj
ja w pierwszej ciąży też nic, tzn było mi niedobrze ale zwaliłam na grypę żołądkową która panowała w pracy, nie wymiotowałam w 1 ciąży w cale -
edka85 wrote:Nie można pić zielonej herbaty w ciąży??? Właśnie przeczytałam, że szkodzi na serce płodu. Kurka, a ja od dwóch tygodni piję ją litrami...Sama zaraz zejdę na zawał przed wizytą.
-
Ja w każdej ciąży miałam objawy zawsze w 7 tygodniu i niestety ostatnio skończyły się około 12 tygodnia. W pierwszej ciąży wymiotowałam do rozwiązania, a niedobrze mi bylo do 20 tygodnia codziennie. Dzisiaj mnie caly dzień boli żoładek, więc różowo nie jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 14:30
-
A po co ta prolaktyna? Zresztą to dobrze, że jest wysoka, bo taka musi być, aby przygotować piersi do pokarmu.
-
nick nieaktualny
-
Milano wrote:Kto dzisiaj ma wizytę? Edka Ty chyba prawda? Ale kto jeszcze
NatkaZ lubi tę wiadomość