Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Milano wrote:Haha Sylwia jesteś niemożliwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2018, 13:52
NatkaZ lubi tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Pikapik wrote:Ja wystarczy ze pomyśle o jakichkolwiek gotowanych warzywach i już mam odruchy wymiotne, chociaż doszło do tego tylko 2 razy. Najchętniej bym przespała cała pierwszy trymestr, aż to wszystko minie
Na sama myśl o gotowanych warzywach mi niedobrze,brokuł już mi zakwitł.NatkaZ lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
29.09.2018❤️ -
Mamma-mia wrote:Mnie wcześneij też bolało podbrzusze, teraz już rzadko.
Za to jak wcześniej byłam senna tylko kilka godz. i przechodziło, tak teraz całe dnie zasypiam na stojąco
Kurcze to ja chyba jakis kosmita bo spie mniej niż przed ciąża a zawsze bylam mega spioch!25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
_magda87_ wrote:Ja tez mam wizytę dopiero w piątek i to na 18.Ale bym zjadła kanapkę z pasztetem i ogórkiem
Bedzie nam razem razniej To bedzie Twoja pierwsza wizyta?
Moja tak, z jednej strony nie moge sie juz doczekac, z drugiej jednak strony sie boje. Ostatnia moja ciaza zatrzymala sie w 5 tygodniu, a dowiedzialam sie o tym dopiero w 9 tygodniu, mam nadzieje,ze sie to nie powtorzy.
Bede trzymala kciuki, jesli Twoj nick to rok urodzenia, to i w wieku jestesmy takim samym
-
Choklito wrote:Bedzie nam razem razniej To bedzie Twoja pierwsza wizyta?
Moja tak, z jednej strony nie moge sie juz doczekac, z drugiej jednak strony sie boje. Ostatnia moja ciaza zatrzymala sie w 5 tygodniu, a dowiedzialam sie o tym dopiero w 9 tygodniu, mam nadzieje,ze sie to nie powtorzy.
Bede trzymala kciuki, jesli Twoj nick to rok urodzenia, to i w wieku jestesmy takim samym
tak,to moja pierwsza wizyta(boje sie jak cholera czy wszystko jest ok) i 87 to moj rocznik:) To moja pierwsza ciazaChoklito lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
29.09.2018❤️ -
Dziewczyny, czy w ciąży można brać probiotyk- a konkretnie chodzi mi o TRILAC PLUS lub TRILAC IBS? Nie mogę znaleźć ulotki w necie, a nie mam go w domu Może któraś z Was ma i może mi to sprawdzić?
Probiotyk bardzo mi pomagał na moje problemy z brzuchem- a od wczoraj znowu mnie męczą. I chętnie bym sobie już teraz pomogła, bo wizyta dopiero na koniec lutego -
Karo_Wi wrote:Dziewczyny, czy w ciąży można brać probiotyk- a konkretnie chodzi mi o TRILAC PLUS lub TRILAC IBS? Nie mogę znaleźć ulotki w necie, a nie mam go w domu Może któraś z Was ma i może mi to sprawdzić?
Probiotyk bardzo mi pomagał na moje problemy z brzuchem- a od wczoraj znowu mnie męczą. I chętnie bym sobie już teraz pomogła, bo wizyta dopiero na koniec lutego
nie mam pojęcia totalnie....
dziewczyny czy bolą Was przy okazji krzyże? -
Choklito wrote:Bedzie nam razem razniej To bedzie Twoja pierwsza wizyta?
To ta ciąża musi być szczęśliwa a przez ten czas od 5 do 9 tygodnia to nadal miałaś ciążowe objawy ? -
Karo_Wi wrote:Dziewczyny, czy w ciąży można brać probiotyk- a konkretnie chodzi mi o TRILAC PLUS lub TRILAC IBS? Nie mogę znaleźć ulotki w necie, a nie mam go w domu Może któraś z Was ma i może mi to sprawdzić?
Probiotyk bardzo mi pomagał na moje problemy z brzuchem- a od wczoraj znowu mnie męczą. I chętnie bym sobie już teraz pomogła, bo wizyta dopiero na koniec lutegoKaro_Wi lubi tę wiadomość
-
Mamusia_Ksawusia wrote:nie mam pojęcia totalnie....
dziewczyny czy bolą Was przy okazji krzyże?
Czasami. Szczególnie jak przeginam ze staniem, chodzeniem lub siedzeniem w jednej pozycji:PWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2018, 18:08
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
Du-Dulia wrote:Mamy serduszko crl=5mm
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d5cd362acc6.jpg
GratulacjeNadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
Nie no dziewczyny w tym tygodniu wymiatacie Każda wizyta pozytywna! Tak powinno być już do końca. Mam nadzieję, że przyszły tydzień też będzie taki owocny.
Minie Black, Pikapik, Mamusia_Ksawusia lubią tę wiadomość