Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
*SmoczycA* wrote:Ja z suwaczkiem czekam do wtorku;) ale im bliżej tym moja nerwica wzrasta;) dzisiaj w nocy ciagle się obudziłam i wymacalam sie z 15 razy po cyckach ;P
Haha ja tak samo bolą mnie ale tak bez przesady ale przestaje się przejmować i myśleć pesymistycznie co ma być
To będzieZuuziaaaa, *SmoczycA* lubią tę wiadomość
-
Milano wrote:Dorobiłam się w końcu suwaczka
Kathrine, na pewno już coś zobaczysz, to będzie już 7 tydzień?
Ja tylko odliczam do wtorkowej wizyty
U mnie od kilku dni z rana jest masakra ;p Jak wstanę muszę od razu iść zjeść konkretne śniadanie , bo jak nie to pawia puszczę A najgorsze jest to że tylko kanapki toleruje.. Nic innego nie zjem bo na co popatrzę to mnie tylko mdli heh Są takie dni że przez cały dzień mam ochotę tylko leżeć i nic nie robić przez te mdłości Mam nadzieję że kiedyś mi to przejdzieNatkaZ lubi tę wiadomość
-
Mamusia_Ksawusia wrote:kurde mam złe przeczucia... strasznie mnie boli podbrzusze....
I pozytywne myślenie! Przecież jesteśmy w ciąży!
-
Mamusia_Ksawusia wrote:kurde mam złe przeczucia... strasznie mnie boli podbrzusze....
-
Kathrine wrote:Tak to będzie 7t+1d ,ale owu miałam późno. Mimo to jestem dobrej myśli
U mnie od kilku dni z rana jest masakra ;p Jak wstanę muszę od razu iść zjeść konkretne śniadanie , bo jak nie to pawia puszczę A najgorsze jest to że tylko kanapki toleruje.. Nic innego nie zjem bo na co popatrzę to mnie tylko mdli heh Są takie dni że przez cały dzień mam ochotę tylko leżeć i nic nie robić przez te mdłości Mam nadzieję że kiedyś mi to przejdzie
Ja będę szła w 6t3d ale nie jestem pewna czy coś zobaczę. Zaposalam się w razie coś 22 lutego do innej babki na fundusz z pracy, jakby we wtorek nie było nic widać
Mnie mdli jak noc noe zjem rano później już nic chociaż chciałabym żeby mieć jakieś mdłości coś cokolwiek, wiem głupia jestem Haha -
Milano wrote:Haha ja tak samo bolą mnie ale tak bez przesady ale przestaje się przejmować i myśleć pesymistycznie co ma być
To będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2018, 10:02
-
Mamusia Ksawusia mnie tez bolalo podbrzusze jak na @ przez 5 dni w okolicach dnia miesiączki. To normalne, takze nie denerwuj się. Odpoczywaj i nie przemeczaj sie
Spalam dzis jak dziecko bez wzdęć i bólu jelit az sie dziwie bo ja moge jesc wszystko, tylko maly mam apetyt. Raczej jem na siłę. Tylko sprawdzam czy piersi nadal bolą, bo nic innego mi nie ma w podbrzuszu nic nie czuje. Żadnych tych słynnych ciagniec ani nic. Hmm czy to dobrze?25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
*SmoczycA* wrote:Zazdroszcze;) ja przejmuje sie coraz bardziej bo mnie w zasadzie bola tylko w nocy i eano,a pozniej przechodzi. Z dnia na dzien bola coraz mniej i praktycznie juz wcale.25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Dziewczyny tak się zdarza ze objawy przechodzą potem przychodzą znowu te same inne. Nie wolno się przejmować bo to jednak jest stres a stres nie wskazany Ważne ze nie ma plamien, nie ma skurczy. Nic innego nie zostaje jak czekać do nią wizyty u lekarza
neska7, NatkaZ lubią tę wiadomość
-
*SmoczycA* wrote:Ja z suwaczkiem czekam do wtorku;) ale im bliżej tym moja nerwica wzrasta;) dzisiaj w nocy ciagle się obudziłam i wymacalam sie z 15 razy po cyckach ;P
Dokładnie wiem o czym mówisz Ja przed czwartkową wizytą myślałam, że na zawał zejdę Teraz do następnej mam miesiąc a już z dnia na dzień panika rośnie. A z tym sprawdzaniem cycków to za każdym razem jak idę w nocy do łazienki to też sprawdzam
Kathrine wrote:Tak to będzie 7t+1d ,ale owu miałam późno. Mimo to jestem dobrej myśli
U mnie od kilku dni z rana jest masakra ;p Jak wstanę muszę od razu iść zjeść konkretne śniadanie , bo jak nie to pawia puszczę A najgorsze jest to że tylko kanapki toleruje.. Nic innego nie zjem bo na co popatrzę to mnie tylko mdli heh Są takie dni że przez cały dzień mam ochotę tylko leżeć i nic nie robić przez te mdłości Mam nadzieję że kiedyś mi to przejdzie
Mnie zapach bułek odrzuca Więc zawsze rano jest kombinowania, żeby tylko coś zjeśćNadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016