PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017:)
-
WIADOMOŚĆ
-
anecz_kaa wrote:Wiec ja mam 1 wizytę dopiero 20, ale wiem ze wczesniej nic nie bedzie na usg a tak liczę na serduszko juz
I zastanawiam się teraz: mi wychodzą badania okresowe w pracy, w połowie grudnia... i zastanawiam się co teraz zrobic z tym fantem. Pracuje z zywnoscia i musze miec rtg pluc- odpada, a reszta badan ok. tylko nie wiem czy lekarz da mi pozwolenie ;/ -
Ja mam teraz pełniejsze piersi, raczej pobolewaja niż bolą. Bóle @ już przeszły, czasem coś lekko da o sobie znać. Jest mi ciągle zimno i jestem brzydka (), do tego wstaje codziennie o 5 rano (ja, która z natury jestem śpioch). Póki co nie wiem na szczęście co to mdłości i zachcianki. I mąż twierdzi, że mam humorki, łatwo mnie wyprowadzić z równowagi, chociaż ja tak oczywiście nie myślę I ciągle każe mi się przespać, a wszystko przez te podkrążone oczy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2017, 13:23
10 cs szczęśliwy
-
Sonka - każe ci spać? Ale fajnie Mój to się ze mnie śmieje, że ciągle śpię i namawiać mnie nie musi
Ale mój jutro wyjeżdża na 3 tygodnie. Jak wyjdę jutro rano do pracy, zobaczę go znowu dopiero 26 listopada - kiedy zacznę 10 tydzień. I chociaż nie ma osoby bardziej irytującej, to ten mój zimny drań dba o mnie, jak nikt inny I robi najlepsze herbatkiPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Sońkaa wrote:Ja mam teraz pełniejsze piersi, raczej pobolewaja niż bolą. Bóle @ już przeszły, czasem coś lekko da o sobie znać. Jest mi ciągle zimno i jestem brzydka (), do tego wstaje codziennie o 5 rano (ja, która z natury jestem śpioch). Póki co nie wiem na szczęście co to mdłości i zachcianki. I mąż twierdzi, że mam humorki, łatwo mnie wyprowadzić z równowagi, chociaż ja tak oczywiście nie myślę I ciągle każe mi się przespać, a wszystko przez te podkrążone oczy...
-
Igibarz wrote:Ja mam wizytę 17.11, zwariuje chyba do tego czasu, bo cały czas się denerwuje żeby wszystko bylo w porzadku. Na dodatek już dwa razy mi sie śniło, że zaczęłam krwawic i siedzę jak na szpilkach!!
A swoją drogą - od kiedy wiem o ciąży, śnią mi się bardzo dziwne rzeczy. Ostatnio byłam północnokoreańskim przemytnikiem koronkowej bielizny, a dziś śniło mi się, że śp. dziadek mojego męża wyrzucił nasz materac przez balkon
Z niedoczynnością -
Glass jestes pewna ze mozna odmowic wykonania rtg? Moze faktycznie tak powiem, dzięki :0 wogole ja mam umowe do konca roku i na 99% mi przedluza...ale jak nie bede miec zaswiadczenie i dam im 2 stycznia, ze jednak muszą u nas zawsze przedluzają dzien po...
a co do wizyt: dziewczyny na tak wczesnym etapie czesto nic nie widac i to dopiero jest stres! Tak miałam z 2 ciaza, poszłam a tam nic ani pecherzyka, ani nic... a po 3 tyg serduszko teraz wole iść później, a kontrolnie mozna zrobić bete
a co do objawów: mam mega wrazliwe piersi, podbrzusze czuje i zapachy tez, ale nie zwracam na to uwagi za bardzo nie moge sie przejadac bo mi niedobrze poza tym po 1 trymestrze zaczynam chodzić na basen i ćwiczenia dla ciezarnych nie mam zamiaru przytyc za duzo
a co do jodu: przy problemach z tarczyca się go suplementuje, niedobory moga wywolac np kretynizm poszukajcie. Ja zaczynam brac witaminy ciazowe z kwasami omega 3
-
Witam Was dziewczynki. Ja tez wedlug OM lipcoweczka i chetnie do Was dolacze. W piatek test pokazal 2 kreseczki co prawda jedna bledsza:)dzis powtorzylam i 2 kerechy juz wyrazne. jutro ide na bete.
Loonie, Glass, KarolinaDe, Sabinkak lubią tę wiadomość
-
anecz_kaa, ja termin dostanę pojutrze jeśli chodzi o jod, to moja endo mi powiedziała, że jak się je sól jodowaną, to wystarczy przy takiej zwykłej, unormowanej niedoczynności, nie wiem natomiast, jak to jest w ciąży. Zapytam, bo będę musiała pewnie się z nią skontaktować w przyszłym tygodniu.
Węch mi się wyostrzył, natomiast smak zmieniła tylko kranówka
Z niedoczynnością -
Igibarz wrote:Ja mam wizytę 17.11, zwariuje chyba do tego czasu, bo cały czas się denerwuje żeby wszystko bylo w porzadku. Na dodatek już dwa razy mi sie śniło, że zaczęłam krwawic i siedzę jak na szpilkach!!
też mam zamiar iść 17.11 z nadzieją że będzie serduchoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2017, 14:56
-
A'propos dziwnych snów Mam tak samo
Dzisiaj śniło mi się, że uciekam (nie wiem, przed kim), a Gerard Depardieu pokazuje mi drogę przez 7 innych światów, przez które muszę przejść z zamkniętymi oczamiPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Nie wiem czy nie będzie trzeba założyć jednak wątku 'lipcówek 2018' bo dziewczyny testujące w listopadzie nie potrafią znaleźć odpowiedniego a przecież my istniejemy, jesteśmy tylko trochę pomieszane.
Zielona1911, Sabinkak lubią tę wiadomość