PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, Odnośnie jodu to radzę go dodatkowo suplementować jedynie z wyraźnego wskazania endokrynologa. Np. w przypadku nadczynności tarczycy jest całkowicie zakazany. Lepiej nie ryzykować w ciąży z lekami i suplementami przyjmowanymi na własną rękę. To co pomaga koleżance dla nas może być szkodliwe.
Glass, Loonie lubią tę wiadomość
-
anecz_kaa wrote:Glass jestes pewna ze mozna odmowic wykonania rtg? Moze faktycznie tak powiem, dzięki :0 wogole ja mam umowe do konca roku i na 99% mi przedluza...ale jak nie bede miec zaswiadczenie i dam im 2 stycznia, ze jednak muszą u nas zawsze przedluzają dzien po...
Ja to bym tylko spała całymi dniami . Tak jakoś słabo się czuję. -
nick nieaktualny
-
Właśnie dlatego tematem nie były lipcowki, bo kilka z nas ma termin na czerwiec A skoro testowałyśmy na wątku październikowym praktycznie dzień po dniu, to nie chciałyśmy się rozdzielać. Ja mam termin na 30 czerwca, kashanti na 1 lipca (kashanti - juz po raz drugi pytam - gdzie jesteś?). A praktycznie od początku października z wieloma trzymalysmy za siebie kciuki i pokazywalysmy na forum testy ciążowe. Nie pasuję do czerwcówek - kilkaset już stron na forum i praktycznie wszystkie kobietki "starsze" ciążowo A wiele z Was znam Więc zostawmy temat, jaki jest i napiszmy na forum dla staraczek, gdzie nas znaleźć?
Loonie lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
patuniek86 wrote:Właśnie dlatego tematem nie były lipcowki, bo kilka z nas ma termin na czerwiec A skoro testowałyśmy na wątku październikowym praktycznie dzień po dniu, to nie chciałyśmy się rozdzielać. Ja mam termin na 30 czerwca, kashanti na 1 lipca (kashanti - juz po raz drugi pytam - gdzie jesteś?). A praktycznie od początku października z wieloma trzymalysmy za siebie kciuki i pokazywalysmy na forum testy ciążowe. Nie pasuję do czerwcówek - kilkaset już stron na forum i praktycznie wszystkie kobietki "starsze" ciążowo A wiele z Was znam Więc zostawmy temat, jaki jest i napiszmy na forum dla staraczek, gdzie nas znaleźć?
Popierampatuniek86 lubi tę wiadomość
Z niedoczynnością -
Właśnie byłam w trakcie zakładania ale doczytałam i usunęłam może dziewczyny testujące teraz założą w końcu bo jak widać nam jakoś nie po drodze się rozdzielać. Co nie zmienia faktu że kashanti jest coś niepokojąco milcząca. Odezwij się do Nas.
Glass lubi tę wiadomość
-
karolcia87 wrote:Ktoś wie co z kashanti, coś długo się nie odzywa?
Jestem, jestem!!
Zagladam tu kilka razy dziennie !! na razie nie mam ani wynikow badan, ani w ogole nic czym moglabym sie podzielic.... jedyne co wlasnie uskuteczniam to walke z mdlosciami... od kilku dni jest po prostu masakra.... najgrorzej, ze ciagle mnie mdli i jednoczesnie jestem glodna... bardzo smutne uczucie... bo jak zjem to jest gorzej a jak nie zjem to jest tez zle...
No i spanie... moge spac tylko na lewym boku bo na prawym i na plecach zaczyna mnie bolec podbrzusze - czy ktoras tez tak ma?
na slodkie patrzec nie moge - za to mam taka ochote na KFC... zadzownilam do mamy wczoraj rano zaplakana, ze chce kubelek hot wings ... mama mysli, ze cos ze mna nie tak....
-
To i ja się nieśmiało witam... półtora tyg temu były dwie kreseczki i beta fajna. Jutro pierwsza wizyta według miesiączki będzie 5+3 i mam nadzieje ze będzie dobrze.. po poronieniu wcześniejszym nie umiem się jeszcze cieszyć
patuniek86, Sabinkak lubią tę wiadomość
-
Mini89 wrote:To i ja się nieśmiało witam... półtora tyg temu były dwie kreseczki i beta fajna. Jutro pierwsza wizyta według miesiączki będzie 5+3 i mam nadzieje ze będzie dobrze.. po poronieniu wcześniejszym nie umiem się jeszcze cieszyć
-
Kashanti - dziewczyno, aleś nam narobiła stracha Dobrze, że jest ok, tak trzymać A jeśli chodzi o spanie na boku, mamginekolog gdzieś pisała, że nie ma znaczenia, na którym boku się śpi Tez byłam przekonana o wyższości lewego
kashanti lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Hej nieśmiało się zapisuję, już kiedyś byłam na Belly, ale zapomniałam nick i hasło termin mam na 13 lipca, test pozytywny wyszedł mi już w 7 dpo. Pierwsza beta 55 (10 dpo), druga 255 (13 dpo). Jutro zrobię jeszcze jedną betę, bo wizyta teoretycznie dopiero pod koniec listopada.
Pozdrawiam Was serdeczniekarolcia87, patuniek86, terka lubią tę wiadomość