PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sońkaa wrote:Ja też 23 dpo, a idę równo z Wami. U mnie z kolei cykle dość długie, ale wiem kiedy była owu, bo miałam podawany Pregnyl, także spokojnie, może tak być, zwykle też miałabym później
Nie wiem jak wytrzymam do tej wizyty (16.11.)... Chciałabym już coś wiedzieć...
to moim zdaniem ciąża jest starsza... skoro róznica w becie jest tak duza to w wieku ciąży również ciekawa jstem jak wam gin wyliczy termin ja mam na 13/14 lipiec
-
Sońkaa wrote:Ja też 23 dpo, a idę równo z Wami. U mnie z kolei cykle dość długie, ale wiem kiedy była owu, bo miałam podawany Pregnyl, także spokojnie, może tak być, zwykle też miałabym później
Nie wiem jak wytrzymam do tej wizyty (16.11.)... Chciałabym już coś wiedzieć...
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka, mi kazali przyjść jutro, bo powinno być już widać serduszko, rejestratorka pytała o pierwszy dzień ostatniej miesiączki
TSH 2,1 - nie ma dramatu, ale dawkę Letroksu trzeba będzie pewno zwiększyć, bo miesiąc temu było 1,3.
Teraz siedzę w pracy, walczę z lekkimi mdłościami. Trochę się kryję, bo jeszcze nikt nic nie wie, powiem dopiero po wizycie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 12:46
Z niedoczynnością -
nick nieaktualnyanecz_kaa wrote:ja miałam ovu 20 paździenika i moja beta też tak raczej wskazuje
Karolina a jak masz ciaze o tydzien starszą praktycznie to moze już coś będzie widac
Ja 11.10 inseminacja, a 12 byłam wieczorem na usg i pęcherzyków już nie było, wiec musiały pęknąć wcześniej.
Teoretycznie przeczytałam, że jak jest bardzo dobry sprzęt to może juz cos byc widać. Już nie mogę się doczekać) -
Cześć dziewczyny,podglądam was od jakiegoś czasu i w końcu postanowiłam dołączyć. Belly wyznaczył mi termin na 13.07. ovulację miałam ok 20.10. Jeszcze nie byłam u gin, wizytę mam 16.11. Na razie ciążę potwierdziły mi dwa testy, choć kreski wyszły blade. Bety nie robiłam, bo się stresuję. W poprzednim cyklu byłam w ciąży biochemicznej i bardzo się boję, o tę ciążę, ale trzeba być dobrej myśli.
Sabinkak lubi tę wiadomość
-
Cześć Margaretka Nie denerwuj się, na pewno tym razem wszystko będzie dobrze Z jednej strony rozumiem obawę o wyniki bety, z drugiej strony denerwujesz się "tylko" przez chwilę, oczekując na wyniki - a nie przez 2-3 tygodnie czekając na wizytę u lekarza Może jednak warto rozważyć badanie?
Właśnie odkryłam zapalnik chociaż części moich mdłości i wymiotów - banany A raczej ich zapachPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
patuniek86 wrote:Cześć Margaretka Nie denerwuj się, na pewno tym razem wszystko będzie dobrze Z jednej strony rozumiem obawę o wyniki bety, z drugiej strony denerwujesz się "tylko" przez chwilę, oczekując na wyniki - a nie przez 2-3 tygodnie czekając na wizytę u lekarza Może jednak warto rozważyć badanie?
Właśnie odkryłam zapalnik chociaż części moich mdłości i wymiotów - banany A raczej ich zapach
anecz_kaa lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
anecz_kaa wrote:to moim zdaniem ciąża jest starsza... skoro róznica w becie jest tak duza to w wieku ciąży również ciekawa jstem jak wam gin wyliczy termin ja mam na 13/14 lipiec
Ineczka, damy! Pewnie, że tak, ale ja chyba osiwieje :p Muszę powoli się otrząsnąć z tego szoku i zacząć normalnie zyc, bo póki co, przez to L4 tylko siedzę i się wsluchuje, a to wcale nie jest takie dobre10 cs szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
wogole czytałam, że wyższe bety wskazują na dziewczynkę, a niższe na chłopca, ciekawe jak to się ma jak sobie przypominam z córką 1 ( z 2 skleroza i nie pamiętam ) to faktycznie miałam sporo wyższe niż teraz
wogole macie jakieś przeczucia co do płci?
-
Jeśli to prawda, to u mnie zdecydowanie chłopak Co już totalnie będzie cudem, skoro była 3 dni przed owulką Ta ciąża to jeden wielki cud, więc kto wie...
Przy pierwszej ciąży nie robiłam bety - w 8 tygodniu sobie uświadomiłam, że chyba @ powinnam dostać już jakiś czas temuPola Róża
-
Przyrost jest ok, to co ja się będę denerwować niską betą Najwyżej będę się męczyć z napletkiem i grą w piłkę nożną (na co mam wręcz alergię )
Z dziewczynkami byłoby znacznie łatwiej
Z drugiej strony to byłby pierwszy chłopak od 30 lat w rodzinieanecz_kaa, Loonie, Sabinkak lubią tę wiadomość
Pola Róża
-
patuniek86 wrote:Przyrost jest ok, to co ja się będę denerwować niską betą Najwyżej będę się męczyć z napletkiem i grą w piłkę nożną (na co mam wręcz alergię )
Z dziewczynkami byłoby znacznie łatwiej
Z drugiej strony to byłby pierwszy chłopak od 30 lat w rodzinie
wow! U nas tylko my mamy 2 córki