X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017:)
Odpowiedz

PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017:)

Oceń ten wątek:
  • magdis Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kashanti wrote:
    :):) Jestem, jestem!!
    Zagladam tu kilka razy dziennie !! :) na razie nie mam ani wynikow badan, ani w ogole nic czym moglabym sie podzielic.... jedyne co wlasnie uskuteczniam to walke z mdlosciami... od kilku dni jest po prostu masakra.... :( najgrorzej, ze ciagle mnie mdli i jednoczesnie jestem glodna... bardzo smutne uczucie... bo jak zjem to jest gorzej a jak nie zjem to jest tez zle...
    No i spanie... moge spac tylko na lewym boku bo na prawym i na plecach zaczyna mnie bolec podbrzusze - czy ktoras tez tak ma?
    na slodkie patrzec nie moge - za to mam taka ochote na KFC... zadzownilam do mamy wczoraj rano zaplakana, ze chce kubelek hot wings ... mama mysli, ze cos ze mna nie tak.... :)
    mnie też często mdli ale u mnie bardzo dobrze działa zajedzenie tych mdłości. Zaczynam czuć głód to mnie muli, nawsuwam się to jest w miarę ok :D i też ciągle ochota na fast foody

f2w3rjjg9rxvzya9.png
    km5suay3700g32yy.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, nie podołam tabelce nie umiem linku zrobic ;/

• kashanti Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    ok, nie podołam tabelce nie umiem linku zrobic ;/
    mozesz tabelke zapisac jako zdjecie :) i dac nam do niego link albo bezposrednio dolaczyc je do postu;)

• terka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 04:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krooolik wrote:
    Hej nieśmiało się zapisuję, już kiedyś byłam na Belly, ale zapomniałam nick i hasło ;-) termin mam na 13 lipca, test pozytywny wyszedł mi już w 7 dpo. Pierwsza beta 55 (10 dpo), druga 255 (13 dpo). Jutro zrobię jeszcze jedną betę, bo wizyta teoretycznie dopiero pod koniec listopada.
    Pozdrawiam Was serdecznie

Cześć! Widzę ze z beta szalejesz tak jak ja (10/11 dpo 95.8, 12/13 dpo 237.4 ;) ) :D na wizytę wybieram się w połowie listopada ;) mi także termin wyszedł na 13.07 choć chwile wczesniej testowałam ale nie miałam książkowych cykli tylko dłuższe, pewnie dlatego ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Sońkaa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już nie śpię od prawie godziny... W dzień też nie śpię... Wszystko mi się z tym spaniem pozmieniało! :( Matka natura mnie przygotowuje chyba do innego trybu życia :P

10 cs szczęśliwy <3

ckaiyx8d0qvwe3ub.png
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sonka całkiem możliwe bo mnie córka właśnie obudziła i koniec spania teraz zabawa.. coś się rozregulowała po tej zmianie czasu.

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2017, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znowu mogłabym spać cały czas. Strasznie szybko się męczę. Pójdę na zakupy, trochę pochodzę-drzemka, ugotuję obiad-drzemka. I tak w kółko.
    i chyba zaczynaja się mdłości, ale jeszcze nie mam pewności:D

• patuniek86 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mogę drzemać dzień i noc ;-)

Pola Róża
    09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
    bl9ck6nlgozf0gj2.png
  • Igibarz Przyjaciółka

Wysłany: 6 listopada 2017, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś nie przespalam nocy bo dostalam strasznego bólu zęba, tak po prostu zaczal mnie wieczorem pobolewac a w nocy byla masakra, spalam moze w sumie 2 godziny. :(

Olga 28.11.2011r ❤

setcgqq4v93erwex.png
    ckai3e3kjszhe9l0.png
  • KochamSłońce Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie jem w ogóle słodkiego, na samą myśl o cukrze mi niedobrze. W ogóle boję się cokolwiek jeść bo mam wrażenie że wszystko spowoduje mdłości ale coś tam jem za wyjątkiem słodyczy. Nawet herbata mi smakuje gorzka, a o kawie nie wspomne bo od dawna już nie piję... Niby nie wymiotuje ale tak mi ciągle dziwnie na żołądku. I wszystko tak mocno czuję... Kosz trzeba ciągle wymieniać bo jak otworzę szafkę to uhh. Wczoraj tteściowa smażyła pączki, czułam drożdże przez ścianę, cały dzień wietrzyłam dom, bo nie mogłam wytrzymać. Nawet pies mi śmierdzi... Legowisko wyniosłam w najtańszy punkt w domu heh mogłabym wykrywac narkotyki chyba taki mam węch :-D

8p3os65gnm7ai4h9.png
  • KochamSłońce Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do spania, obudziłam się o 7.30, budzik nie dał rady... Córka się spóźniła na pierwszą lekcję... Mogłabym spać non stop.

8p3os65gnm7ai4h9.png
  • Loonie Przyjaciółka

Wysłany: 6 listopada 2017, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przed chwilą przysnęłam w pracy :P Lekko mnie mdli i mam nieco wzmocniony węch, ale generalnie nie jest źle. Tylko spaaaaaać...

Rano poleciałam na badania, ostatecznie tylko tarczyca, bo to najpilniejsze, reszta po jutrzejszej wizycie. Jak tu wytrzymać do jutra...

uwo9skjoieytvyfx.png

Z niedoczynnością
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2017, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja idę w środę na pierwszą wizytę z usg, to będzie 5t2d. Nie wiem czy nie za wcześnie Pani doktor kazała mi przyjść...

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaDe Ty jesteś o 1 dzien dalej niż ja a masz już 23dpo? Jakoś dziwnie ja mam dopiero 17dpo

• patuniek86 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczk_kaa -Karolina miała po prostu owulację wcześniej, niż Ty :) Ot i cała tajemnica :)

Pola Róża
    09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
    bl9ck6nlgozf0gj2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2017, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaak, ja mam krótkie cykle:)

• Ineczka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loonie wrote:
    Ja przed chwilą przysnęłam w pracy :P Lekko mnie mdli i mam nieco wzmocniony węch, ale generalnie nie jest źle. Tylko spaaaaaać...

Rano poleciałam na badania, ostatecznie tylko tarczyca, bo to najpilniejsze, reszta po jutrzejszej wizycie. Jak tu wytrzymać do jutra...
    Może być widać tylko pecherzyk ja nie chciałam wcześniej dopóki nie będzie serduszka, ale jak logicznie sobie wytłumaczysz, żeby się nie denerwować jak nie będzie serduszka to można iść wcześniej :)

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Sońkaa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też 23 dpo, a idę równo z Wami. U mnie z kolei cykle dość długie, ale wiem kiedy była owu, bo miałam podawany Pregnyl, także spokojnie, może tak być, zwykle też miałabym później ;)

Nie wiem jak wytrzymam do tej wizyty (16.11.)... Chciałabym już coś wiedzieć...

10 cs szczęśliwy <3

ckaiyx8d0qvwe3ub.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale az taka roznica? Ja raczej mam długie :P pewnie będzie to uwzgllędnione w tp, przynajmniej powinno

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2017, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam ovu 20 paździenika :) i moja beta też tak raczej wskazuje

Karolina a jak masz ciaze o tydzien starszą praktycznie to moze już coś będzie widac :)

‹‹ 26 27 28 29 30 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ