PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017:)
-
WIADOMOŚĆ
-
kashanti wrote:Jestem, jestem!!
Zagladam tu kilka razy dziennie !! na razie nie mam ani wynikow badan, ani w ogole nic czym moglabym sie podzielic.... jedyne co wlasnie uskuteczniam to walke z mdlosciami... od kilku dni jest po prostu masakra.... najgrorzej, ze ciagle mnie mdli i jednoczesnie jestem glodna... bardzo smutne uczucie... bo jak zjem to jest gorzej a jak nie zjem to jest tez zle...
No i spanie... moge spac tylko na lewym boku bo na prawym i na plecach zaczyna mnie bolec podbrzusze - czy ktoras tez tak ma?
na slodkie patrzec nie moge - za to mam taka ochote na KFC... zadzownilam do mamy wczoraj rano zaplakana, ze chce kubelek hot wings ... mama mysli, ze cos ze mna nie tak....
-
krooolik wrote:Hej nieśmiało się zapisuję, już kiedyś byłam na Belly, ale zapomniałam nick i hasło termin mam na 13 lipca, test pozytywny wyszedł mi już w 7 dpo. Pierwsza beta 55 (10 dpo), druga 255 (13 dpo). Jutro zrobię jeszcze jedną betę, bo wizyta teoretycznie dopiero pod koniec listopada.
Pozdrawiam Was serdecznie
Cześć! Widzę ze z beta szalejesz tak jak ja (10/11 dpo 95.8, 12/13 dpo 237.4 ) na wizytę wybieram się w połowie listopada mi także termin wyszedł na 13.07 choć chwile wczesniej testowałam ale nie miałam książkowych cykli tylko dłuższe, pewnie dlategohttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
Ja nie jem w ogóle słodkiego, na samą myśl o cukrze mi niedobrze. W ogóle boję się cokolwiek jeść bo mam wrażenie że wszystko spowoduje mdłości ale coś tam jem za wyjątkiem słodyczy. Nawet herbata mi smakuje gorzka, a o kawie nie wspomne bo od dawna już nie piję... Niby nie wymiotuje ale tak mi ciągle dziwnie na żołądku. I wszystko tak mocno czuję... Kosz trzeba ciągle wymieniać bo jak otworzę szafkę to uhh. Wczoraj tteściowa smażyła pączki, czułam drożdże przez ścianę, cały dzień wietrzyłam dom, bo nie mogłam wytrzymać. Nawet pies mi śmierdzi... Legowisko wyniosłam w najtańszy punkt w domu heh mogłabym wykrywac narkotyki chyba taki mam węch
-
Ja przed chwilą przysnęłam w pracy Lekko mnie mdli i mam nieco wzmocniony węch, ale generalnie nie jest źle. Tylko spaaaaaać...
Rano poleciałam na badania, ostatecznie tylko tarczyca, bo to najpilniejsze, reszta po jutrzejszej wizycie. Jak tu wytrzymać do jutra...
Z niedoczynnością -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Loonie wrote:Ja przed chwilą przysnęłam w pracy Lekko mnie mdli i mam nieco wzmocniony węch, ale generalnie nie jest źle. Tylko spaaaaaać...
Rano poleciałam na badania, ostatecznie tylko tarczyca, bo to najpilniejsze, reszta po jutrzejszej wizycie. Jak tu wytrzymać do jutra...
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ja też 23 dpo, a idę równo z Wami. U mnie z kolei cykle dość długie, ale wiem kiedy była owu, bo miałam podawany Pregnyl, także spokojnie, może tak być, zwykle też miałabym później
Nie wiem jak wytrzymam do tej wizyty (16.11.)... Chciałabym już coś wiedzieć...10 cs szczęśliwy