PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017:)
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaDe wrote:Uff, beta 23dpp 14435. Chyba jest ok?
Podziwiam Was, ze macie nerwy na robienie kolejnych bet ja juz nie potrafie, bo za bardzo sie stresuje czekac na wyniki robilam w okolicach miesiaczki dwa razy, byl przyrost 200% w 48h i wystarczylo mi, zreszta moj partner skutecznie mnie od niej odciaga
Co ma byc to, bedzie, nie na wszystko mamy wplyw, wiec trzeba myslec pozytywnie -
nick nieaktualnykkarolina89 wrote:Podziwiam Was, ze macie nerwy na robienie kolejnych bet ja juz nie potrafie, bo za bardzo sie stresuje czekac na wyniki robilam w okolicach miesiaczki dwa razy, byl przyrost 200% w 48h i wystarczylo mi, zreszta moj partner skutecznie mnie od niej odciaga
Co ma byc to, bedzie, nie na wszystko mamy wplyw, wiec trzeba myslec pozytywnie -
Loonie wrote:Kurczę, ja robiłam tylko raz, ponad tydzień temu Będzie, co ma być, w pon pójdę na badania TSH, to od razu machnę pewnie betę. Jest sens robić coś jeszcze dzień przed wizytą u gina?
Loonie lubi tę wiadomość
-
Sabinkak wrote:Ja bym wcale nie robiła, gdyby nie zalecenie lekarza, oczekiwanie na wynik to jakaś masakra. Tsh i progesteron możesz zrobic, to jedyne wyniki jakie na początku będą potrzebne, resztę lekarz zleci na wizycie
Dzięki!
Z niedoczynnością -
Hej dziewczyny
Postanowiłam do Was dołączyć
U mnie w 20 dpo (poniedzialek) beta wynosila 7560 i na badaniu bylo widać 10 mm pęcherzyk. Kolejna wizyte mam w czwartek Na dzień dzisiejszy : 5tydz1dn
Niektóre z Was kojarzę z różowej stronyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2017, 19:01
Loonie, JustyśkaG, Sabinkak lubią tę wiadomość
-
Paulina.G wrote:Hej dziewczyny
Postanowiłam do Was dołączyć
U mnie w 20 dpo (poniedzialek) beta wynosila 7560 i na badaniu bylo widać 10 mm pęcherzyk. Kolejna wizyte mam w czwartek Na dzień dzisiejszy : 5tydz1dn
Niektóre z Was kojarzę z różowej strony -
Fajnie tak sobie Was popodczytywać Witam wszystkie podwójnie zakreskowane
Ja śpię - wróciłam z córką od lekarza i po pobraniu krwi (panel badań do wykonania do 10 tygodnia) i padłam spać Mąż zrobił obiad i musiał mnie siłą ściągać z kanapy Teraz też w sumie mogłabym już iść spać
Cały czas szukam biustonosza - miękkiego, bawełnianego, bez fiszbin i koronek. I nigdzie ich nie ma. Znalazłam w h&m przez internet, ale nie kupię bielizny w ciemno. Idę do h&m w złotych tarasach w Warszawie, dział ciążowy jest - i pytam. "Bielizna ciążowa dostępna jest wyłącznie w sklepie internetowym" Masakra
Piersi bolą, urosły o rozmiar - a nie mam nicWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2017, 19:30
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Ja poszłam do esotiq i kupiłam normalny ciążowy biustonosz z rozpięciami do karmienia niestety, ale bardzo wygodny mimo, że na fiszbinach. Widzę też, że jest elastyczny czyli nie martwię się, że szybko wyrosnę . Nie wiem czy by mieli 80 F dla mnie xD.
-
Glass wrote:Czyli obie idziemy w czwartek . Strasznie się boję, bety nie robiłam chyba od 1,5 tygodnia. Zobaczymy jak to będzie.
Nie bój się wszystko będzie dobrze
A odnosnie wcześniejszej kwesti... u mnie poza mezem i jego znajomymi z pracy nikt nie wie. Rodzina dowie się na SwietaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2017, 19:43
-
A jak przy rozmiarach jesteśmy... wiecie coś na temat otyłości w ciąży? Niestety przez tarczycę przypominam wieloryba, właśnie zaczynałam się odchudzać, a tu niespodzianka. No i boję się okropnie, jak to wpłynie na ciążę i dziecko
Z niedoczynnością -
Powinnaś się teraz zdrowo odżywiać i przytyć w ciąży trochę mniej niż my. Dzidzi to nie zaszkodzi nie martw się o nią, martw się o siebie, bo możesz zaszkodzić sobie (stawy na przykład i kręgosłup).
Przy karmieniu piersią powinno nam trochę zejść, a dalej będziemy się musiały wziąć do roboty .Loonie lubi tę wiadomość
-
Loonie - kontroluj cukier w ciąży. Sama otyłość nie stanowi większego zagrożenia dla dziecka, jak cukrzyca ciążowa. O swoich obawa na pewno możesz porozmawiać z lekarzem, a do czasu wizyty po prostu się nie stresuj
Loonie lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Sama wiem jak to jest znacznie przytyć. Po tym jak zatrzymał mi się okres rok temu na cacy przez pcos przytyłam 13 kilo (wcześniej byłam wieszakiem). Waga zatrzymała się z 4 miesiące temu, ale teraz ciąża mnie dobije . No nic, dzidzia jest najważniejsza.