PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi się wydaje, że nasze terminy będą jeszcze do weryfikacji przez gina, bo ja miałam @ 3 pazdziernika, a ovu 20 i ciaza własnie młodsza o te 3-4 dni niż wynika to z @.
Kashanti- ciezarne zwierze?! Nie dziwie sie, ze masz nerwa... ja pije meliske i polecam :)pije razem z młodzszą córą, strasza gardzi
wypryski:ja nie mam ogólnie ładnie wyglądam ale nie pamietam, jak to bylo z dziewczynami... wiecie my celowaliśmy w chłopca i pozycje, seks dniu ovu i po etc ale pewnie będzie Marysia jakoś w syna nie wierzę, poza tym moje dzieczyny byłyby poszkodowane, bo u Nas same babeczki i jest duże parcie na chłopca...
któraś też nie może spać? Ja od 5 chodzę... już pranie mam zrobione, zmywarka rozpakowana, zaraz młodszą budzę i zaprowadzam do teściowej (wozi ją do p-kola) a sama skocze na małe zakupy
-
Loonie wrote:Mnie ciągnie i kłuje prawie ciągle
więzadła w macicy sie rozciągają
Moja koleżanka brała anty, KP syna i w pewnym momencie jak on miał jakoś 13/14 mcy miała takie ciągniecie etc... poszla do gina, myslała ze ma raka, mieśniaki- coś strasznego, a tu ciąża bliźniacza i załamka... jeden bliźniak się wchłonął ok 10 tc i teraz jest Hanka, która ma 1,5 roku więc ciągniecia są normalne. Ja jestem po 2cc i mnie też cos ciagnie etc ale ja się obawiam zrostów
-
Anecz_kaa widzę ze jesteśmy w idealnie tym samym momencie ciąży tez @ 3 owu 20 moze 21 ale program twierdzi ze 20 i tak mam wykres zobaczymy w środę co słychać u malucha
Kurczę poza zmęczeniem i pragnieniem większym nie czuje absolutnie żadnych objawów. Dziewczyny uspokójcie mnie troche że tak po prostu jest i to niczego złego nie oznacza...po_prostu_ja, anecz_kaa lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Anecz_kaa widzę ze jesteśmy w idealnie tym samym momencie ciąży tez @ 3 owu 20 moze 21 ale program twierdzi ze 20 i tak mam wykres zobaczymy w środę co słychać u malucha
Kurczę poza zmęczeniem i pragnieniem większym nie czuje absolutnie żadnych objawów. Dziewczyny uspokójcie mnie troche że tak po prostu jest i to niczego złego nie oznacza...
Spokojnie, ja nawet zmęczenia nie odczuwam. Martwiłam się, ale teraz próbuje się uspokoić, przecież nie każda ciąża wiąże się z Mdłościami itd. -
po_prostu_ja wrote:Spokojnie, ja nawet zmęczenia nie odczuwam. Martwiłam się, ale teraz próbuje się uspokoić, przecież nie każda ciąża wiąże się z Mdłościami itd.
Haha nie no za mdłościami nie tęsknie ale wcześniej więcej rzeczy odczuwałam... Ostatnio jak tak miałam zrobiłam bete i była super a dzisiaj znów świruje... Pewnie dlatego że pol nocy nie spalam zmęczona jestem i za dużo mysle... Na szczęście w środę lekarz, mam nadzieje ze zobaczę juz ❤ pięknie pikające dla rodzicówhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
hej, dzis dzwonilam do lekarza po wyniki badan na wit. D i mimo suplementacji (suplementy dla ciezarnych pfizer) okazuje sie, ze mam niedobor... w srode lekarz i dostane info co mam jesc... Sprawdzalyscie wit. D ? Ponoc przez polozenie geograficzne w PL / DK wiekszosc kobiet w ciazy ma nidobory...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 09:43
-
kashanti wrote:hej, dzis dzwonilam do lekarza po wyniki badan na wit. D i mimo suplementacji (suplementy dla ciezarnych pfizer) okazuje sie, ze mam niedobor... w srode lekarz i dostane info co mam jesc... Sprawdzalyscie wit. D ? Ponoc przez polozenie geograficzne w PL / DK wiekszosc kobiet w ciazy ma nidobory...
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Dziewczynki, dziś dostałam plamienia- niedużo , zobaczyłam jasno różową krew na papierze przy załatwianiu się ;/ ... zrobiłam betę, wynosi 6697 (w czwartek było 2652). Wg kalkulatora w normie ale przyrost tylko 60% . Jestem załamana ;(, szukam lekarza, kt. mnie dziś przyjmie ..
-
terka wrote:Anecz_kaa widzę ze jesteśmy w idealnie tym samym momencie ciąży tez @ 3 owu 20 moze 21 ale program twierdzi ze 20 i tak mam wykres zobaczymy w środę co słychać u malucha
Kurczę poza zmęczeniem i pragnieniem większym nie czuje absolutnie żadnych objawów. Dziewczyny uspokójcie mnie troche że tak po prostu jest i to niczego złego nie oznacza...
o kurcze to ciekawa jestem czy już będzie serducho ja jak byłam w czwartek była sam pęcherzyk 3mm, teraz idę w poniedziałek
-
Vanillaice wrote:Dziewczynki, dziś dostałam plamienia- niedużo , zobaczyłam jasno różową krew na papierze przy załatwianiu się ;/ ... zrobiłam betę, wynosi 6697 (w czwartek było 2652). Wg kalkulatora w normie ale przyrost tylko 60% . Jestem załamana ;(, szukam lekarza, kt. mnie dziś przyjmie ..
Z niedoczynnością -
Vanillaice wrote:Dziewczynki, dziś dostałam plamienia- niedużo , zobaczyłam jasno różową krew na papierze przy załatwianiu się ;/ ... zrobiłam betę, wynosi 6697 (w czwartek było 2652). Wg kalkulatora w normie ale przyrost tylko 60% . Jestem załamana ;(, szukam lekarza, kt. mnie dziś przyjmie ..
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka wrote:A robilas z beta może progesteron ?Musisz się uspokoić bo stres tez może mieć wpływ i najlepiej położyć ja miałam kilka razy brązowe plamienia jak dużo chodziłam czy dzień był męczący, ale u mnie od początku niski prog i biorę dupka i luteinę