Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017:)
Odpowiedz

PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017:)

Oceń ten wątek:
  • Vanilka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka ja dzis zaladowalam zdjecie i weszlo normalnie. a tez mialam usuniete.

zem3cwa18ndfk4ne.png

f2w33e3kg6mtqiad.png
  • KochamSłońce Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posprzątałam górę, uff ale ulga, nienawidzę bałaganu... Ineczka ja jak się sprężę to też w 3 godziny ogarnę ale to tak z potem na czole, teraz nie chce się przemęczać za bardzo, nie ma co kusić losu ;) ja próbowałam wstawić moje słoneczko ale nie poszło, jutro spróbuję jeszcze raz bo muszę z laptopa.

8p3os65gnm7ai4h9.png
  • Tincia Przyjaciółka

Wysłany: 16 listopada 2017, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, ja dzis po wizycie :-) wszystko wporzadku i serduszko bije :-)

Paulina.G, KochamSłońce, Vanilka, Ankakalina1987, po_prostu_ja, anecz_kaa lubią tę wiadomość

2 cykl starań
    w57vvfxm8ah8diet.png
    beta 26.10. 128,9
    beta 28.10. 382,33
  • Vanillaice Ekspertka

Wysłany: 16 listopada 2017, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tincia wrote:
    Super!!!

Kasia27
    p19uyx8dgi2niu08.png
  • Ove Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanilka wrote:
    Ja tez juz po wizycie :) 0,19cm <3 narazie wszystko w pozadku:) niestety serduszka nie uslyszlam, za wczesnie jescze musze poczekac do kolejnej wizyty 29.11.
    Bedziemy cierpliwie czekać na serduszko razem z Tobą :)
    Della wrote:
    Byłam u gina... szok... bliźniaki O.o
    Super wiadomość! Gratulacje! Dwa szczęścia do kochania :)
    Tincia wrote:
    Innych wieści nie mogłaś nam przekazać :)
    Bardzo, bardzo się cieszę!

Mnie coś dziś trochę kręgosłup po lewej stronie pobolewa. Chyba musze zacząć ćwiczyć - jakieś delikatne ćwiczenia rozciągające. 8 godz przed komputerem robi swoje.

W ogóle dziś mega się przestraszyłam. Wstałam w nocy siku (standardowo), a moje piersi ani nie bolały i były takie bardziej miękkie jak kiedyś, poza ciaza.
    Rano jak wstałam juz było troszkę "lepiej" ale gdzieś niepokój został zasiany. Oby do wizyty! Odliczam do 28-ego!

w4sqgox1ip3g0r0c.png

iv09i09ki84d2sju.png
  • patuniek86 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję wszystkim :-*

Ja znikam ogólnie z forum - wybaczcie, ale tak jakoś nie jestem w stanie być z Wami. Będę o Was myśleć. Obym tylko ja z naszej grupy tego doświadczyła.

Serca nie ma, nic nie ma. Czekam na samoistne poronienie do środy. Jeśli nie przejdzie, mój gin ma zdecydować, czy wywołujemy, czy czyścimy. Z oczywistych względów wolałabym zadziałać z naturą.
    Objawów poronienia na razie brak. Co więcej, nadal mam objawy ciążowe - ból piersi, mdłości. Więc pewnie skończy się w szpitalu. Mąż zdenerwowany, bo nie może być przy mnie, jest w Argentynie. Pociesza, jak i kiedy może. Ale pocieszyć teraz się w żaden sposób nie da. Ala - bo tak miała mieć na imię nasza córeczka, a ze względu na czas współżycia, to powinna być dziewczynka - już odeszła. Zanim tak naprawdę przyszła.
    Byłam dzisiaj na kolejnym usg u innego lekarza - potwierdził. Czekam jeszcze na wyniki bety, ale cudu nie będzie - to tylko formalność.

Jeszcze raz - trzymajcie się ciepło. To mój ostatni post

Pola Róża
    09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
    bl9ck6nlgozf0gj2.png
  • Tincia Przyjaciółka

Wysłany: 16 listopada 2017, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patuniek86 wrote:

Ja znikam ogólnie z forum - wybaczcie, ale tak jakoś nie jestem w stanie być z Wami. Będę o Was myśleć. Obym tylko ja z naszej grupy tego doświadczyła.

Serca nie ma, nic nie ma. Czekam na samoistne poronienie do środy. Jeśli nie przejdzie, mój gin ma zdecydować, czy wywołujemy, czy czyścimy. Z oczywistych względów wolałabym zadziałać z naturą.
    Objawów poronienia na razie brak. Co więcej, nadal mam objawy ciążowe - ból piersi, mdłości. Więc pewnie skończy się w szpitalu. Mąż zdenerwowany, bo nie może być przy mnie, jest w Argentynie. Pociesza, jak i kiedy może. Ale pocieszyć teraz się w żaden sposób nie da. Ala - bo tak miała mieć na imię nasza córeczka, a ze względu na czas współżycia, to powinna być dziewczynka - już odeszła. Zanim tak naprawdę przyszła.
    Byłam dzisiaj na kolejnym usg u innego lekarza - potwierdził. Czekam jeszcze na wyniki bety, ale cudu nie będzie - to tylko formalność.

Trzymaj się kochana :* bardzo Ci współczuję. Jesteśmy z Tobą...

2 cykl starań
    w57vvfxm8ah8diet.png
    beta 26.10. 128,9
    beta 28.10. 382,33
  • ptaszek1 Koleżanka

Wysłany: 16 listopada 2017, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patuniek86 dużo siły :*

Chwilo trwaj.
    3jgx9n73an3wak0g.png
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tincia wrote:
    Bardzo się cieszymy :) My już odliczamy do środy :)

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patuniek86 wrote:

Bardzo mi przykro jesteśmy z Tobą i wiem, ze wrócisz do nas jeszcze z dobrymi wiadomościami za jakos czas.Wczorajsza wiadomość bardzo mna wstrząsnęła na podobnym etapie byliśmy.Trzymaj się kochana szkoda, ze mąż daleko i jesteś z tym sama pamiętaj, ze gdybys chciała pogadać to jesteśmy

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • KochamSłońce Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się smutno zrobiło... Czy tylko ja wpadłam w obsesję, że też nie ma dziecka...? Nawet nie wiedziałam, że taka sytuacja jest możliwa. Czytałam, że to się zdarza tylko raz, niby pocieszenie ale wiem, że nie pociesza... Kurczę nie mogę o Tobie przestać myśleć Patuniek, trzymaj się kochana... Los Ci to wynagrodzi, jestem pewna... Zaglądaj czasem, napisz co u Ciebie, wszystkie życzymy Ci żebyś niedługo miała maleńkie serduszko pod swoim sercem. Nawet nie wiem co pisać ale mam nadzieję że niczym Cię nie uraziłam... Ściskam Cię mocno...

8p3os65gnm7ai4h9.png
  • kashanti Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No smutno mocno... ja od wczoraj siedze i czytam o "tych" rzeczach... jutro USG i denerwuje sie ogromnie:(
    mam nadzieje, ze wyczerpal sie juz limit na nieszczescia w naszej grupie... a tym, ktorym sie przytrafilo juz wiecej sie nie powtorzy:(

• po_prostu_ja Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mamy niestety wpływu na to co się stanie, ale nerwy na pewno w tym nie pomogą :(
    Bardzo mi przykro, Patuniek :(

3i499vvjq8tpbt16.png
  • blama Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór.. byłam u lekarza - mamy już centymetr i bijące serduszko!! :) Cudzie trwaj!

KochamSłońce, kashanti, Ankakalina1987, karolcia87, po_prostu_ja lubią tę wiadomość

ex2btv73igihq37e.png

relgx1hp11ql973x.png
  • KochamSłońce Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blama super <3

blama lubi tę wiadomość

8p3os65gnm7ai4h9.png
  • Ove Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blama wrote:
    Dobry wieczór.. byłam u lekarza - mamy już centymetr i bijące serduszko!! :) Cudzie trwaj!
    Cudnie!!! Kiedy kolejna wizyta?:)

blama lubi tę wiadomość

w4sqgox1ip3g0r0c.png

iv09i09ki84d2sju.png
  • blama Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 05:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patuniek86 wrote:

Na pocieszenie kochana powiem ze w marcu tego roku mialam taka sama sytuacje.. A wczoraj juz serduszko widzialam. Trzymaj sie !!!

ex2btv73igihq37e.png

relgx1hp11ql973x.png
  • blama Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ove wrote:
    Cudnie!!! Kiedy kolejna wizyta?:)

Za 4 tygodnie i milion badan do zrobienia :-)

ex2btv73igihq37e.png

relgx1hp11ql973x.png
  • kashanti Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz po USG :)
    Mamy 14,7 mm :) Serduszko 167 bpm :) wszystko jest ok!
    29ncfvo.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2017, 12:30

po_prostu_ja, Vanilka, magdis lubią tę wiadomość

• Della Debiutantka

Wysłany: 18 listopada 2017, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ładnie rośnie! Super! Gratulacje!

oar8vfxmwb4i32f7.png
‹‹ 51 52 53 54 55 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ