X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017:)
Odpowiedz

PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017:)

Oceń ten wątek:
  • Vanilka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka ja dzis zaladowalam zdjecie i weszlo normalnie. a tez mialam usuniete.

zem3cwa18ndfk4ne.png

f2w33e3kg6mtqiad.png
  • KochamSłońce Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posprzątałam górę, uff ale ulga, nienawidzę bałaganu... Ineczka ja jak się sprężę to też w 3 godziny ogarnę ale to tak z potem na czole, teraz nie chce się przemęczać za bardzo, nie ma co kusić losu ;) ja próbowałam wstawić moje słoneczko ale nie poszło, jutro spróbuję jeszcze raz bo muszę z laptopa.

8p3os65gnm7ai4h9.png
  • Tincia Przyjaciółka

Wysłany: 16 listopada 2017, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, ja dzis po wizycie :-) wszystko wporzadku i serduszko bije :-)

Paulina.G, KochamSłońce, Vanilka, Ankakalina1987, po_prostu_ja, anecz_kaa lubią tę wiadomość

2 cykl starań
    w57vvfxm8ah8diet.png
    beta 26.10. 128,9
    beta 28.10. 382,33
  • Vanillaice Ekspertka

Wysłany: 16 listopada 2017, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tincia wrote:
    Super!!!

Kasia27
    p19uyx8dgi2niu08.png
  • Ove Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanilka wrote:
    Ja tez juz po wizycie :) 0,19cm <3 narazie wszystko w pozadku:) niestety serduszka nie uslyszlam, za wczesnie jescze musze poczekac do kolejnej wizyty 29.11.
    Bedziemy cierpliwie czekać na serduszko razem z Tobą :)
    Della wrote:
    Byłam u gina... szok... bliźniaki O.o
    Super wiadomość! Gratulacje! Dwa szczęścia do kochania :)
    Tincia wrote:
    Innych wieści nie mogłaś nam przekazać :)
    Bardzo, bardzo się cieszę!

Mnie coś dziś trochę kręgosłup po lewej stronie pobolewa. Chyba musze zacząć ćwiczyć - jakieś delikatne ćwiczenia rozciągające. 8 godz przed komputerem robi swoje.

W ogóle dziś mega się przestraszyłam. Wstałam w nocy siku (standardowo), a moje piersi ani nie bolały i były takie bardziej miękkie jak kiedyś, poza ciaza.
    Rano jak wstałam juz było troszkę "lepiej" ale gdzieś niepokój został zasiany. Oby do wizyty! Odliczam do 28-ego!

w4sqgox1ip3g0r0c.png

iv09i09ki84d2sju.png
  • patuniek86 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję wszystkim :-*

Ja znikam ogólnie z forum - wybaczcie, ale tak jakoś nie jestem w stanie być z Wami. Będę o Was myśleć. Obym tylko ja z naszej grupy tego doświadczyła.

Serca nie ma, nic nie ma. Czekam na samoistne poronienie do środy. Jeśli nie przejdzie, mój gin ma zdecydować, czy wywołujemy, czy czyścimy. Z oczywistych względów wolałabym zadziałać z naturą.
    Objawów poronienia na razie brak. Co więcej, nadal mam objawy ciążowe - ból piersi, mdłości. Więc pewnie skończy się w szpitalu. Mąż zdenerwowany, bo nie może być przy mnie, jest w Argentynie. Pociesza, jak i kiedy może. Ale pocieszyć teraz się w żaden sposób nie da. Ala - bo tak miała mieć na imię nasza córeczka, a ze względu na czas współżycia, to powinna być dziewczynka - już odeszła. Zanim tak naprawdę przyszła.
    Byłam dzisiaj na kolejnym usg u innego lekarza - potwierdził. Czekam jeszcze na wyniki bety, ale cudu nie będzie - to tylko formalność.

Jeszcze raz - trzymajcie się ciepło. To mój ostatni post

Pola Róża
    09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
    bl9ck6nlgozf0gj2.png
  • Tincia Przyjaciółka

Wysłany: 16 listopada 2017, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patuniek86 wrote:

Ja znikam ogólnie z forum - wybaczcie, ale tak jakoś nie jestem w stanie być z Wami. Będę o Was myśleć. Obym tylko ja z naszej grupy tego doświadczyła.

Serca nie ma, nic nie ma. Czekam na samoistne poronienie do środy. Jeśli nie przejdzie, mój gin ma zdecydować, czy wywołujemy, czy czyścimy. Z oczywistych względów wolałabym zadziałać z naturą.
    Objawów poronienia na razie brak. Co więcej, nadal mam objawy ciążowe - ból piersi, mdłości. Więc pewnie skończy się w szpitalu. Mąż zdenerwowany, bo nie może być przy mnie, jest w Argentynie. Pociesza, jak i kiedy może. Ale pocieszyć teraz się w żaden sposób nie da. Ala - bo tak miała mieć na imię nasza córeczka, a ze względu na czas współżycia, to powinna być dziewczynka - już odeszła. Zanim tak naprawdę przyszła.
    Byłam dzisiaj na kolejnym usg u innego lekarza - potwierdził. Czekam jeszcze na wyniki bety, ale cudu nie będzie - to tylko formalność.

Trzymaj się kochana :* bardzo Ci współczuję. Jesteśmy z Tobą...

2 cykl starań
    w57vvfxm8ah8diet.png
    beta 26.10. 128,9
    beta 28.10. 382,33
  • ptaszek1 Koleżanka

Wysłany: 16 listopada 2017, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patuniek86 dużo siły :*

Chwilo trwaj.
    3jgx9n73an3wak0g.png
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tincia wrote:
    Bardzo się cieszymy :) My już odliczamy do środy :)

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2017, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patuniek86 wrote:

Bardzo mi przykro jesteśmy z Tobą i wiem, ze wrócisz do nas jeszcze z dobrymi wiadomościami za jakos czas.Wczorajsza wiadomość bardzo mna wstrząsnęła na podobnym etapie byliśmy.Trzymaj się kochana szkoda, ze mąż daleko i jesteś z tym sama pamiętaj, ze gdybys chciała pogadać to jesteśmy

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • KochamSłońce Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się smutno zrobiło... Czy tylko ja wpadłam w obsesję, że też nie ma dziecka...? Nawet nie wiedziałam, że taka sytuacja jest możliwa. Czytałam, że to się zdarza tylko raz, niby pocieszenie ale wiem, że nie pociesza... Kurczę nie mogę o Tobie przestać myśleć Patuniek, trzymaj się kochana... Los Ci to wynagrodzi, jestem pewna... Zaglądaj czasem, napisz co u Ciebie, wszystkie życzymy Ci żebyś niedługo miała maleńkie serduszko pod swoim sercem. Nawet nie wiem co pisać ale mam nadzieję że niczym Cię nie uraziłam... Ściskam Cię mocno...

8p3os65gnm7ai4h9.png
  • kashanti Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No smutno mocno... ja od wczoraj siedze i czytam o "tych" rzeczach... jutro USG i denerwuje sie ogromnie:(
    mam nadzieje, ze wyczerpal sie juz limit na nieszczescia w naszej grupie... a tym, ktorym sie przytrafilo juz wiecej sie nie powtorzy:(

• po_prostu_ja Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mamy niestety wpływu na to co się stanie, ale nerwy na pewno w tym nie pomogą :(
    Bardzo mi przykro, Patuniek :(

3i499vvjq8tpbt16.png
  • blama Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór.. byłam u lekarza - mamy już centymetr i bijące serduszko!! :) Cudzie trwaj!

KochamSłońce, kashanti, Ankakalina1987, karolcia87, po_prostu_ja lubią tę wiadomość

ex2btv73igihq37e.png

relgx1hp11ql973x.png
  • KochamSłońce Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blama super <3

blama lubi tę wiadomość

8p3os65gnm7ai4h9.png
  • Ove Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2017, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blama wrote:
    Dobry wieczór.. byłam u lekarza - mamy już centymetr i bijące serduszko!! :) Cudzie trwaj!
    Cudnie!!! Kiedy kolejna wizyta?:)

blama lubi tę wiadomość

w4sqgox1ip3g0r0c.png

iv09i09ki84d2sju.png
  • blama Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 05:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patuniek86 wrote:

Na pocieszenie kochana powiem ze w marcu tego roku mialam taka sama sytuacje.. A wczoraj juz serduszko widzialam. Trzymaj sie !!!

ex2btv73igihq37e.png

relgx1hp11ql973x.png
  • blama Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ove wrote:
    Cudnie!!! Kiedy kolejna wizyta?:)

Za 4 tygodnie i milion badan do zrobienia :-)

ex2btv73igihq37e.png

relgx1hp11ql973x.png
  • kashanti Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz po USG :)
    Mamy 14,7 mm :) Serduszko 167 bpm :) wszystko jest ok!
    29ncfvo.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2017, 12:30

po_prostu_ja, Vanilka, magdis lubią tę wiadomość

• Della Debiutantka

Wysłany: 18 listopada 2017, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ładnie rośnie! Super! Gratulacje!

oar8vfxmwb4i32f7.png
‹‹ 51 52 53 54 55 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ