PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017:)
-
WIADOMOŚĆ
-
kashanti wrote:Juz po USG
Mamy 14,7 mm Serduszko 167 bpm wszystko jest ok!
Glass lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Dziewczyny a jak sie w ogole czujecie?bo ja tragicznie jesli chodzi o mdlosci.w pierwszej ciazy nie miałam żadnych dolegliwości i mam chlopczyka.myslicie,ze samopoczucie ma znaczenie jezeli chodzi o plec?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2017, 12:00
31 lat, 4 cs, syn prawie 4 latka
-
nancy86 wrote:Dziewczyny a jak sie w ogole czujecie?bo ja tragicznie jesli chodzi o mdlosci.w pierwszej ciazy nie miałam żadnych dolegliwości i mam chlopczyka.myslicie,ze samopoczucie ma znaczenie jezeli chodzi o plec?
A co do przesądów i kalendarzy i jakiś testów na płeć, to dla mnie zwykla zabawa i jakoś średnio w to wierzę Wszystko okaże się na USG a najpozniej podczas porodu
Co kobieta to inna wrazliwosc na hormony... Szwagierka miała caly czas mdlosci i urodzila synka. W drugiej ciazy spokój i tez synekWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2017, 12:07
nancy86 lubi tę wiadomość
-
U mnie tez ok, poza tym ze mnie mdli i jak coś zjem to mdli mnie jeszcze mocniej, w ogóle nie pije kawy bleee, i raczej mam brak apetytu.
Czuje tez lekkie rozciaganie brzucha od środka
Znajoma na usg cały czas miała chłopczyka..i 3 dni temu urodziła zdrową dziewczynkę
także to dopiero niespodzianka..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2017, 19:21
Chwilo trwaj.
-
Della wrote:Jak mi się nie chce jeść to robimy w domku koktajle owocowe plus jarmuż, szpinak, natka pietruszki i zawsze witaminki dostarczone
Mnie się totalnie nie chce jeść mięsa... -
Ja mam to samo... Głodna ale nie mogę patrzeć na jedzenie. Koszmar. Trzecia ciąża a nie miałam takich mdłości... Po prostu wszystko jest obrzydliwe a jak śmierdzi... Zmuszam się do jedzenia bo się boję że Okruszkowi czegoś zabraknie. Ale już mam dość tego wszystkiego, chyba popadłam w depresję... Imbir mi pomaga doraźnie, ale na słowo imbir to jest mi dopiero niedobrze... Kiedy to się skończy...
-
KochamSłońce wrote:Della jak ja Ci zazdroszczę, że Ty możesz pić takie koktajle Ja mam w domu chyba wszystkie owoce świata a jedyne co w siebie wmusze to jabłko...
witam w klubie czasem jeszcze banan da radęKochamSłońce lubi tę wiadomość
Chwilo trwaj.
-
nancy86 wrote:Dziewczyny a jak sie w ogole czujecie?bo ja tragicznie jesli chodzi o mdlosci.w pierwszej ciazy nie miałam żadnych dolegliwości i mam chlopczyka.myslicie,ze samopoczucie ma znaczenie jezeli chodzi o plec?
-
magdis wrote:spotkałam się kiedyś z teorią że w ciąży z dziewczynkami są większe przyrosty bety, a co za tym idzie większe mdłości. Ale wydaje mi się że zależy to od wielu czynników i fakt występowania (bądź nie) mdłości nie jest przesłanką na podstawie której możemy przewidywać płeć. Ja w pierwszej ciąży miałam mdłości - urodziłam córeczkę. Teraz też mam. Czy będzie druga córcia? Nie wiem, nie mam żadnych przeczuć serduszkowaliśmy 3 i 1 dni przed owu, więc szanse są chyba i na chłopca i dziewczynkę. A Wy macie jakieś przeczucia?
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
KochamSłońce wrote:Chociaz imie dla chlopca juz mam a dla dziewczynki nawet pomyslu
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615