PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017:)
-
WIADOMOŚĆ
-
KochamSłońce wrote:Ja od dwóch dni piję imbir jeszcze w łóżku, naprawdę pomaga Przynajmniej jakoś funkcjonuję, bo przedtem to się czułam jakbym życia kończyła
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Sońkaa wrote:Ja mam dziś wizytę, ale po przeczytaniu wpisu patuniek mnie sparaliżowało...
Kochana, bardzo Ci wspolczuje, nie ma słów, zeby ukoić to co czujesz... Trzymaj się...
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
Oj no skoro Cię odrzuca od imbiru to nie wiem, jak Ci pomóc... Podobno jeszcze migdały ale ja już wolę imbir. Mąż mi kupił ale są takie mdłe że nie da rady. I ogólnie to spacery, świeże powietrze pomaga. Chociaż teraz jak wszyscy palą w piecach to nawet na wsi powietrze czyste nie jest. A skoro ta kromka Ci pomaga to może spróbuj ją zjeść jeszcze w łóżku? Może w tym tkwi tajemnica sukcesu - wykończ mdłości zanim one wykończą Ciebie A ja mam ostatnio jakieś obniżenie nastroju, trochę mnie dopada strach jak to będzie z trójką. Nie wiem czy sobie poradzę... Oczywiście nie mogę tych moich przemyśleń nikomu zdradzić bo przecież chciałam sama to co teraz wymyślam Wolę je sobie zostawić dla siebie. Ale bierze mnie strach w swoje łapska, oj bierze...
-
KochamSłońce wrote:Oj no skoro Cię odrzuca od imbiru to nie wiem, jak Ci pomóc... Podobno jeszcze migdały ale ja już wolę imbir. Mąż mi kupił ale są takie mdłe że nie da rady. I ogólnie to spacery, świeże powietrze pomaga. Chociaż teraz jak wszyscy palą w piecach to nawet na wsi powietrze czyste nie jest. A skoro ta kromka Ci pomaga to może spróbuj ją zjeść jeszcze w łóżku? Może w tym tkwi tajemnica sukcesu - wykończ mdłości zanim one wykończą Ciebie A ja mam ostatnio jakieś obniżenie nastroju, trochę mnie dopada strach jak to będzie z trójką. Nie wiem czy sobie poradzę... Oczywiście nie mogę tych moich przemyśleń nikomu zdradzić bo przecież chciałam sama to co teraz wymyślam Wolę je sobie zostawić dla siebie. Ale bierze mnie strach w swoje łapska, oj bierze...
-
KochamSłońce wrote:Oj no skoro Cię odrzuca od imbiru to nie wiem, jak Ci pomóc... Podobno jeszcze migdały ale ja już wolę imbir. Mąż mi kupił ale są takie mdłe że nie da rady. I ogólnie to spacery, świeże powietrze pomaga. Chociaż teraz jak wszyscy palą w piecach to nawet na wsi powietrze czyste nie jest. A skoro ta kromka Ci pomaga to może spróbuj ją zjeść jeszcze w łóżku? Może w tym tkwi tajemnica sukcesu - wykończ mdłości zanim one wykończą Ciebie A ja mam ostatnio jakieś obniżenie nastroju, trochę mnie dopada strach jak to będzie z trójką. Nie wiem czy sobie poradzę... Oczywiście nie mogę tych moich przemyśleń nikomu zdradzić bo przecież chciałam sama to co teraz wymyślam Wolę je sobie zostawić dla siebie. Ale bierze mnie strach w swoje łapska, oj bierze...
O porodzie to ja w ogóle nawet nie myślę jeszcze Moje dzieci mają 10 i 6 lat. Niby już duże ale też trzeba im poświęcić czas. Synek akurat po wakacjach pójdzie do pierwszej klasy, boję się że nie będę miała czasu dopilnować go przy odrabianiu lekcji itp. Córka prawie nastolatką, ale ma już takie swoje nastoletnie zachowania. Wiem że to moja wina, bo niewiele od nich wymagałam, większość robiłam za nich, bo tak mi było wygodnie a teraz chyba poniosę konsekwencje.. Pewnie to hormony i to moje złe samopoczucie mi też "pomagają" w tym nastawieniu. Od wczoraj boli mnie głowa,nie wiem czy wraz z mrozem oobniżyło się ciśnienie czy co, ale ledwo chodzę. Patrzę tylko gdzie by tu spocząć Dom zaniedbałam, bałagan wszędzie, robię tylko to co muszę, mąż sobie sam kolację robi jak wraca z pracy, odrabia lekcje a ja ciągle leże. I obiecałam sobie wczoraj że dzisiaj ogarnę dom. Pozdrawiam z łóżka. Nie wiem czy to ma znaczenie że idzie zima a pierwsza ciąża zaczęła się w lecie a druga na wiosnę ale tak byle jak jak teraz to się nigdy w ciąży nie czułam...
-
Aneczka mnie jakoś przeraża pranie z tych takich przyziemnych czynności. Bo już teraz to są ogromne ilości.. Już sobie obiecałam że kupię suszarkę, myślę że ona mnie trochę odciąży. Bardzo też marzę o zmywarce ale trzeba zrobić najpierw remont kuchni bo sie zwyczajnie nie zmieści,mamy kuchnie malutką. Bo zmywanie zabiera bardzo dużo czasu, po całym dniu po 4 osobach to czasami stoję przy garach że 2 godziny.. A kręgosłup mi wysiada. Z karmieniem też może byc problem bo moje dzieci należą do tych wybrednych. Czasami robię dwa dania bo syn tego nie zje a córka tamtego. Małemu trzeba bedzie jeszcze coś innego. Trzrba kupić większy samochód bo o ile sama trójkę wpakuje do mojego to już z mężem może być problem ale samochód to nie moja działka, tym się zajmuje on. Chociaż ja też o tym myślę, wiadomo. Ogólnie to się martwię właśnie takimi technicznymi sprawami. Bo miłości nikomu nie zabraknie, tego jestem akurat pewna
-
KochamSłońce wrote:O porodzie to ja w ogóle nawet nie myślę jeszcze Moje dzieci mają 10 i 6 lat. Niby już duże ale też trzeba im poświęcić czas. Synek akurat po wakacjach pójdzie do pierwszej klasy, boję się że nie będę miała czasu dopilnować go przy odrabianiu lekcji itp. Córka prawie nastolatką, ale ma już takie swoje nastoletnie zachowania. Wiem że to moja wina, bo niewiele od nich wymagałam, większość robiłam za nich, bo tak mi było wygodnie a teraz chyba poniosę konsekwencje.. Pewnie to hormony i to moje złe samopoczucie mi też "pomagają" w tym nastawieniu. Od wczoraj boli mnie głowa,nie wiem czy wraz z mrozem oobniżyło się ciśnienie czy co, ale ledwo chodzę. Patrzę tylko gdzie by tu spocząć Dom zaniedbałam, bałagan wszędzie, robię tylko to co muszę, mąż sobie sam kolację robi jak wraca z pracy, odrabia lekcje a ja ciągle leże. I obiecałam sobie wczoraj że dzisiaj ogarnę dom. Pozdrawiam z łóżka. Nie wiem czy to ma znaczenie że idzie zima a pierwsza ciąża zaczęła się w lecie a druga na wiosnę ale tak byle jak jak teraz to się nigdy w ciąży nie czułam...
Della wrote:Byłam u gina... szok... bliźniaki
Ineczka wrote:No tak przy dwójce dzieci jest co robić,Ja póki co jestem w domu i poza mieszkaniem, które przypominało huragan już je ogarnelam mam ten komfort, ze kiedy chce mogę się położyć dzieci jeść nie wołają jak to mówią. Jesteśmy na podobnym etapie przeczytałam ze teraz mdłości senność to normalne
-
KochamSłońce wrote:Jakoś dostałam powera i ogarnęłam też dół Jeszcze góra uff... Mdłości ustąpiły miejsca senności, co by mi za dobrze nie było heh ale już z dwojga wolę spać niż wisieć nad porcelaną Chociaż zjadłam sobie kawałek wiejskiej kiełbaski i to był błąd, o rany jak mi się odbija teraz, bleee...
Dziewczyny zauważyłam ze na wątku staraczkowym i innych forach mam normalnie zdjecie a tutaj mi wyrzuciło widzę ze tez tak macie próbowalyscie ustawić ponownie ?
Vanilka wrote:Ja tez juz po wizycie 0,19cm narazie wszystko w pozadku:) niestety serduszka nie uslyszlam, za wczesnie jescze musze poczekac do kolejnej wizyty 29.11.
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615