X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017:)
Odpowiedz

PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017:)

Oceń ten wątek:
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 28 października 2017, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyszukaj sobie mój wykres zobaczysz co i jak :)

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Jeich Znajoma

Wysłany: 28 października 2017, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- reklama.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 29 października 2017, 13:15

• patuniek86 Autorytet

Wysłany: 29 października 2017, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra - fatalna reklama. My tutaj cieszymy się z powodu brzuszków, które nam się zrobią, a tu proszę - pakiet dzik :-D
    Juz zgłosiłam ten post, ale pewnie gdzieś indziej tez się pojawi...

Agniechaaaa, Glass lubią tę wiadomość

Pola Róża
    09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
    bl9ck6nlgozf0gj2.png
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 29 października 2017, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patuniek86 wrote:
    Masakra - fatalna reklama. My tutaj cieszymy się z powodu brzuszków, które nam się zrobią, a tu proszę - pakiet dzik :-D
    Juz zgłosiłam ten post, ale pewnie gdzieś indziej tez się pojawi...
    Pelno tego na innych grupach masakra

v5abi09kg49ph79h.png
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
  • M@ziii Autorytet

Wysłany: 29 października 2017, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) gratulacje dla Was wszystkich <3 Nam też się wreszcie udało, miałam w tym cyklu robione hsg i okazało się że miałam przytkane jajowody ( bolało okropnie, prawie zemdlałam z bólu). Ale warto było, w 13 cyklu starań :) Za bardzo się nie staraliśmy w tym cyklu bo gin mówił że raczej małe szanse tak od razu po hsg, także na luzie podeszliśmy. Ale czułam że się udało bo brzuch bolał mnie tak jakbym miała za chwile dostać @ a tu dni mijały a jej nie ma :D zrobiłam pierwszy test i ledwo widoczna kreska, myślałam że się przewidziałam. Pojechałam szybko do sklepu po czulszy test i kreska już bardziej widoczna, radość nie do opisania :D Co do objawów to tylko podbrzusze mnie czasami trochę zaboli i piersi bardzo wrażliwe i nabrzmiałe. Mdłości miałam tylko jeden dzień ale to chyba przez ciśnienie bo i głowa bardzo mnie bolała. Nie pokoi mnie ból w klatce piersiowej, taki kłujący. To też może być objaw ciąży? Do ginekologa umówiłam się już w tamtym miesiącu na 9.11, miał być monitoring ale wykorzystam wizytę na co innego :) To się trochę rozpisałam ;)

p19uskjo4qa4qv4m.png
    Niedoczynność tarczycy
  • kkarolina89 Autorytet

Wysłany: 29 października 2017, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@ziii wrote:
    Cześć dziewczyny :) gratulacje dla Was wszystkich <3 Nam też się wreszcie udało, miałam w tym cyklu robione hsg i okazało się że miałam przytkane jajowody ( bolało okropnie, prawie zemdlałam z bólu). Ale warto było, w 13 cyklu starań :) Za bardzo się nie staraliśmy w tym cyklu bo gin mówił że raczej małe szanse tak od razu po hsg, także na luzie podeszliśmy. Ale czułam że się udało bo brzuch bolał mnie tak jakbym miała za chwile dostać @ a tu dni mijały a jej nie ma :D zrobiłam pierwszy test i ledwo widoczna kreska, myślałam że się przewidziałam. Pojechałam szybko do sklepu po czulszy test i kreska już bardziej widoczna, radość nie do opisania :D Co do objawów to tylko podbrzusze mnie czasami trochę zaboli i piersi bardzo wrażliwe i nabrzmiałe. Mdłości miałam tylko jeden dzień ale to chyba przez ciśnienie bo i głowa bardzo mnie bolała. Nie pokoi mnie ból w klatce piersiowej, taki kłujący. To też może być objaw ciąży? Do ginekologa umówiłam się już w tamtym miesiącu na 9.11, miał być monitoring ale wykorzystam wizytę na co innego :) To się trochę rozpisałam ;)

Witamy!! :)
    Gratuluję i życzę spokojnych najblizszych miesięcy ❤

qb3c20mm6mszqqpm.png
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 29 października 2017, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@ziii gratulacje! Witamy na wątku :)

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • Ankakalina1987 Przyjaciółka

Wysłany: 29 października 2017, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie a jak tam u Was z bólami w podbrzusza? Mnie tak jakby rozpiera od środka,trochę jak na @ a trochę jak w późniejszej ciąży(kto był ten zna) jak się za długo pochodzi i spojenie łonowe dokucza. Czy u was też zdarzają się takie objawy? Ja mam wizytę dopiero 2.11

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2017, 09:18

z pcos po 7 miesiącach starań, 30 lat

34bwskjohqgssojf.png
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 29 października 2017, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@ziii wrote:
    Witamy gratulacje :)

v5abi09kg49ph79h.png
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 29 października 2017, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ankakalina1987 wrote:
    Właśnie a jak tam u Was z bólami w podbrzusza? Mnie tak jakby rozpiera od środka,trochę jak na @ a trochę jak w późniejszej ciąży(kto był ten zna) jak się za długo pochodzi i spojenie łonowe dokucza. Czy u was też zdarzają się takie objawy? Ja mam wizytę dopiero 2.11
    Ja tak mam często w nocy budzi mnie taki ból jak na @ zwłaszcza jak śpię na boku trochę powoli i przestaje wtedy mogę iść dalej spać.Nie miałam nigdy bolących okresów wiec są to dla mnie nowe bóle trochę przypominają ból podczas hsg ale o wiele mniejsze uf :)

v5abi09kg49ph79h.png
  • Ankakalina1987 Przyjaciółka

Wysłany: 29 października 2017, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie bo te moje są znośne,nie zwijam się z bólu ani nic Ale jednak są o zmiennym natężeniu w ciągu dnia. Niestety nie pamiętam czy tak było w pierwszej ciąży bo byłam dużo bardziej na luzie. A teraz z powodu tych plamień na początku jestem nieco przewrażliwiona.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2017, 09:56

z pcos po 7 miesiącach starań, 30 lat

34bwskjohqgssojf.png
  • patuniek86 Autorytet

Wysłany: 29 października 2017, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie czasami zabolało, aż się zwijałam z bólu. Teraz jest już znacznie lepiej. Jeśli się nie przemęczam, to praktycznie tylko piersi bolą ;-) A jeśli mam głupie pomysły i kupuję 2 główki kapusty - kłuje nieco bardziej ;-) :-D

Pola Róża
    09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
    bl9ck6nlgozf0gj2.png
  • kkarolina89 Autorytet

Wysłany: 29 października 2017, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ankakalina1987 wrote:

U mnie z kazdym dniem coraz mniej tych bolesnosci, ale poczatkowo byly takie miesiaczkowe bole, pozniej takie rozpieranie, jakby cos pecznialo w srodku, a pozniej takie klucia po bokach. Dzisiaj to bardziej mnie jelita kreca, bo mialam koszmary w nocy np, ze plamie i caly czas mam to w glowie ;) ale musze wyluzowac, bo to niedobrze dla Malenstwa :)

qb3c20mm6mszqqpm.png
  • M@ziii Autorytet

Wysłany: 29 października 2017, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje za miłe przyjęcie :) <3
    Ja mam raczej sporadyczne bóle podbrzusza, tak jak napisała Ineczka ból podobny do tego przy hsg ale zdecydowanie lżejszy, takie uczucie wypełnienia :)
    A tak Wam się jeszcze pochwale że prawdopodobne poczęcie było 10.10 w rocznice ślubu rodziców ( wtedy też mnie poczęli w 1 rocznice ślubu ;) a termin wypada na 3.07 w moje urodziny :D

p19uskjo4qa4qv4m.png
    Niedoczynność tarczycy
  • Glass Autorytet

Wysłany: 29 października 2017, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ankakalina1987 wrote:
    U mnie bólu nie ma już od tygodnia, ale czasem jak się przeciągnę to gdzieś mnie zakłuje :). Tylko piersi mnie bolą ja nigdy przedtem.
    W końcu jestem w domku! Teraz mogę odpocząć i zacząć przygotowania do nowej pracy.
    Czy któraś z Was bierze luteinę dopochwowo?

l22ndf9h9ev1tba6.png
    2nn3vfxmbuq4kvth.png
  • Tincia Przyjaciółka

Wysłany: 29 października 2017, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@ziii wrote:

Gratulacje <3

M@ziii lubi tę wiadomość

2 cykl starań
    w57vvfxm8ah8diet.png
    beta 26.10. 128,9
    beta 28.10. 382,33
  • Sabinkak Autorytet

Wysłany: 29 października 2017, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) chciałabym się nieśmiało przywitać :)
    Na początek gratulacje dla was wszystkich i spokojnych kolejnych 8 miesięcy :)
    Wczoraj zrobiłam test i wyszły piękne dwie kreseczki, jestem po ivf, miałam podane dwa zarodki, więc czekam, czy będą u mnie dwa czy jedno serduszko :)

kashanti, Tincia, Agniechaaaa lubią tę wiadomość

ca5c089614.png

morfologia nasienia 0% :(

październik - startujemy z ivf :)
    18.10 - punkcja, mamy 7 jajeczek
    Tylko 2 zarodeczki :( od 20 października z mamusią :)
    28.10 piękne dwie kreseczki :)
  • w_oczekiwaniu_na_cud Znajoma

Wysłany: 29 października 2017, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinkak wrote:
    Wczoraj zrobiłam test i wyszły piękne dwie kreseczki, jestem po ivf, miałam podane dwa zarodki, więc czekam, czy będą u mnie dwa czy jedno serduszko :)

Gratulacje Kochana :-* Jutro idę na betę i tez będę wiedziała czy udało się czy nie. Pozdrawiam :-)

• Glass Autorytet

Wysłany: 29 października 2017, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinkak wrote:
    Moje gratulacje!! Ja właśnie powiedziałam teściowej, bardzo się cieszy. Długo czekała na wnuki mimo, że ma 3 synów, a mój Tż jest najmłodszy :).

l22ndf9h9ev1tba6.png
    2nn3vfxmbuq4kvth.png
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 29 października 2017, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinkak wrote:
    Sabinka :)))))) jak ja się cieszę, ze tutaj jesteś :)

Sabinkak lubi tę wiadomość

v5abi09kg49ph79h.png
‹‹ 6 7 8 9 10 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ