Pierwsze fasolki po długich staraniach
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
co do zdjęć, mam nadzieję, że się nie obrazicie, ale nie wrzucam prywatnych fotek do netu, tak mam i tego się trzymam.
Sylwia ja od początku jestem poniżej fioletowego zakresu, nie ma się czym martwić, przytyjesz w drugim i trzecim trymestrze. Tym bardziej, że jesteś przeziębiona i apetyt też nie za wielki.
Skończył mi się abonament na belly i na razie nie wykupowałam, troszkę mniej opcji, ale kalendarz i zapisy można dalej prowadzić, nie mam teraz tych porównań, może to i dobrze, mniej stresu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam wyrzuty sumienia przez to że mam swoje preferencje co do płci Wiadomo najważniejsze żeby było zdrowe, ale od zawsze mysle o dziewczynce i jakoś nie moge sobie wyobrazić siebie jako mamy chłopca Z chińskiego kalendarza płci wychodzi dziewczynka, czuje gdzieś w głębi że to dziewczynka ale nie wiem czy to nie autosugestia... Boże tyle czasu sie staraliśmy a ja o płci myśle...
-
Madziuszka myśle, że jak poznasz płeć to od razu się zakochasz nie ważne czy będzie syn czy córka, a jak już urodzisz maluszka to już w ogóle nie będziesz w stanie myśleć, że mogłaby być innej płci
U mnie kalendarz chiński się sprawdziłurocza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie kalendarz chinski się nie sprawdził jehe :p miała być dziewczynka :p i wyszedł chłopak
Nie miej wyrzutów sumienia Każdy ma tam jakieś swoje małe marzenie akurat ty masz co do płci Ja ci tego życzę żeby była córka ale wiem ze jak sie okaże synuś to i tak na 100% bedziesz go kochać tak samo :*urocza lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Za oknem piękne słońce, a ja leże znów w łóżku, od wczoraj mam potworny kaszel, idę dziś do lekarza. Już było dobrze,w piątek wróciłam do pracy a tu znowu zwolnienie się szykuje. Boję się czy kaszel nie zaszkodzi maleństwu. Jak nie urok to sraczka.Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Mnie aż dziw bierze że w tym roku jeszcze nie miałam ani kataru ani kaszlu ani żadnego zapalenia gardła Dzisiaj jedziemy odwiedzić teściów i przekazać nowinę Ciekawe jak zareguja, tzn ciekawe jak zareguje teść, teściowa wie ale nic nikomu nie mówiła
urocza lubi tę wiadomość
-
Hej. Spotkało mnie dzis cos dziwnego.
Poszłam zrobic badania na NFZ (przynajmniej lekarz przyjął mnie na NFZ i zlecił te badania )
A babka ktora pobierała ni krew wzięła ode mnie 20 zł za badania
Przeciez powinny byc darmowe. Nir kłóciłam sie z nimi o 20 zł ale chyba muszę szukać sobie znow lekarza.
Co z tego ze mam wizyty za darmo jak muszę za wyniki płacić.