Pierwsze fasolki po długich staraniach
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak tam dzis mamuśki ?
Ja mam pierwsze skarpetki ozdobne dla niemowlaka niby za wczesnie ale sa piękne (dostałam od mamusi - nie widziała sie ze mna ponad miesiąc i z radości kupiła juz skarpetki )
U mnie dzis bedzie ogórkowa jestem wlasnie w trakcie robienia
urocza, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
A ja ułożyłam w szafie ciuszki małego ale te większe rozmiary, jego komoda z małymi jest już prawie pełna a jeszcze dwie reklamówki czekają na wypranie
Dziś mi trochę hormony szaleje, bo płacze z byle powoduurocza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Kobitki Ale do Was dawno nie zaglądałam Ostatnio mam bardzo beznadziejne dni..
Dziś starałam się spakować torbę do szpitala ale poległam... Ehhh cieżki orzech do rozgryzienia..
Urocza trzymam kciuki za wizytę Napewno bedzie wszystko dobrzeurocza lubi tę wiadomość
-
Wyprawka to sprawa indywidualna, ja jeszcze nie mam nic poza ubrankami ale co miesiąc staram się odłożyć na to jakąś kwotę pieniędzy. Początkiem kwietnia jedziemy zamówić wózek i powoli zaczniemy wszystko kupować
Madziuszka, urocza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziuszka wrote:Dziewczyny kiedy zacząć kompletować wyprawke ? Czy myslicie że od 15 tyg to za wcześnie ? Musimy kupić dosłownie wszystko poza ubrankami więc chce to jakoś rozłożyć w czasie
Madziuszka, urocza lubią tę wiadomość
-
agus3004 wrote:Wyprawka to sprawa indywidualna, ja jeszcze nie mam nic poza ubrankami ale co miesiąc staram się odłożyć na to jakąś kwotę pieniędzy. Początkiem kwietnia jedziemy zamówić wózek i powoli zaczniemy wszystko kupować
urocza lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny widzę, że wyprawki już na tapecie
Ja poczekam do drugiego trymestru, zresztą najpierw muszę miejsce w mieszkaniu zrobić, żeby móc znosić cokolwiek.
Badanie już za mną fasol ma ponad 23mm i serducho mu bije jak szalone
Widać już głowę, rączki i nóżki Słodki widok
Serca nie słuchaliśmy, bo lekarz twierdzi, że w tym momencie nie powinno narażać się dzieciaczka na doplera, dopiero na genetycznych będziemy słuchać, czyli już za dwa tygodnieSylwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny