Pierwsze fasolki po długich staraniach
-
WIADOMOŚĆ
-
adrenalina wrote:Hej dziewczyny
Mam pytanie czy któraś z Was ma badz miała z początku dwóch lekarzy ? Prywatnie i na NFZ ?
Obydwoje o sobie wiedzą, nie ma żadnych problemów, z racji długich starań jest to dla nich zrozumiałe.
na nfz karta ciąży i badania a prywatnie usg i wizyty w celu kontroli sytuacji, bo lekarz dobrze zna moje problemy i to daj mi poczucie bezpieczeństwa, zawsze do niego mogę napisać lub zadzwonić.
Na NFz też lekarka w porządku, ale byłam dopiero na jednej wizycie.
adrenalina lubi tę wiadomość
-
Adrenalina fajnie, że poukładałaś wszystko
Sylwia dużo zdrówka, sposoby domowe już znasz, apap najlepiej stosować tylko wtedy gdy jest gorączka.
Ja już dzisiaj lepiej, wystarczyły domowe sposoby i myślę, że najlepiej pomógł domowy rosół z kury, polecam. Do tego dużo soków, kiwi, pomarańcze, imbir.
Przede wszystkim to wskakuj do łóżka i wyleż choróbsko. -
Głowa, gardło, katar, kicham co chwila, ogóle osłabienie i łamanie w kosciach paracetamol pomaga na kilka godzin i gorączka wraca... Staram się nie łamać. Dziś zrobię miksture z miodu cytryny imbiru i czosnku a dodatkowo syrop z cebuli. Może coś da! Dzięki za słowa otuchy
urocza lubi tę wiadomość
-
Urocza miałaś juz badanie moczu ?
Ja sikam w nocy o 2 gdzie jest najwiecej moczu potem o 4 i o 6 sie budzę tylko juz sa to dosłownie kropeleczki.
Jak nasikam o 2 w nocy to jie zepsuje sie do 8 rano zanim zaniosę do labolatorium ? Hahah ja mam dziwne pytania.
Czy moze lepiej nasikać o 4 i o 6 do pojemniczka ?
urocza lubi tę wiadomość
-
adrenalina wrote:Urocza miałaś juz badanie moczu ?
Ja sikam w nocy o 2 gdzie jest najwiecej moczu potem o 4 i o 6 sie budzę tylko juz sa to dosłownie kropeleczki.
Jak nasikam o 2 w nocy to jie zepsuje sie do 8 rano zanim zaniosę do labolatorium ? Hahah ja mam dziwne pytania.
Czy moze lepiej nasikać o 4 i o 6 do pojemniczka ?
dobrze, że mi przypomniałaś, w środę mam badania i zapomniała całkiem o moczu
http://www.vis-medica.pl/badanie-moczu
tu piszą, żeby w ciągu dwóch godzin, albo w lodówce trzymać, zadzwoń do labu i zapytaj, na pewno podpowiedzą co zrobić.
Ja nie mam problemu, sikam co godzinę jak pompa ale dużo też piję -
Sylwia91 wrote:Hej kochane jak Wam mija dzień? Ja zrobiłam jeden słoik syropu z cebuli a w drugim słoiku mam miód, imbir, cytrynę i czosnek. Czekam aż się wszystko przegryzie i biorę się za spożywanie dzisiaj na szczęście już mniejsza gorączka
najważniejsze, że temp spada
dużo zdrówka!
Nieznosze wieczorów, kto wymyślił że mdłości są poranne