Pierwsze fasolki po długich staraniach
-
WIADOMOŚĆ
-
Chciałabym i jutro sie zobaczyć z niunia moja
Mogła bym zobaczyć tez rozbiezność miedzy usg i tym co powiedzą i jak zmierza. Zobaczymy jak wyjdzie.
Troche sie boje i zaczynam miec stresa.
Szczególnie zeby wszystko było ok z niunia i zeby nic poważnego sie nie okazało z moimi leukocytami, wolałabym aby obeszło sie bez antybiotyku. -
kochana nie martw się na zapas, po takich przejściach z zajściem w ciąże teraz już będzie tylko dobrze
Takie słowa usłyszałam ostatnio od swojej lekarki, która również dużo przeszła, żeby móc teraz cieszyć się swoimi dziećmi.adrenalina lubi tę wiadomość
-
Sama jestem ciekawa czego sie dowiem. Boje sie ze bede musiała antybiotyk wziąć na leukocyty
Oby z dzidzia było wszystko dobrze. Ciekawe czy bedzie usg bo słyszałam ze na NFZ przez cała ciaze tylko trzy razy robią.
Ale jak nie to juz blisko czwartek a w czwartek napewno zobaczeSylwia91 lubi tę wiadomość
-
Aby było zdrowe
Zawsze marzyłam o chłopczyku. A od kąd jestem w ciazy po głowie chodzi mi cały czas dziewczynka. Co dziennie jak myśle o tym jak to bedzie w tym październiku to tez w moich wyobrażeniach widze dziewczynkę. Boje sie ze jak lekarz powie ze to chłopczyk to sie nie uciesze. Moze to wyda wam sie dziwne ale tak poprostu myśle.
Napewno wiem to w głębi duszy Żr bede szczesliwa jak tylko bedzie zdrowe. -
urocza wrote:Hehe ja mam jeszcze z soboty, duży gar nagotowałam.