Pierwsze fasolki po długich staraniach
-
WIADOMOŚĆ
-
Lubię schab z mizeria mniam tez muszę zrobic ktoregos dnia.
Dzis na deser albo w sumie podwieczorek trzemy z mężem jabłka.
Nie wiem czy w waszych regionach słynny jest taki deser ale u nas tak a nie jadłam go bardzo bardzo dawno. A mianowicie ryż gotowany na mleku na to jabłka z cynamonem zapiekane w piekarniku. Miód w ustach -
Ja jeszcze nie mam. Narazie używam oliwki pod prysznic.
W sumie oliwki używam od jakiegos roku za każdym razem jak sie kapalam w wannie teraz mam prysznic wiec przed splukaniem wklepuje sobie w ciało. Jestem zadowolona bo jest bardzo nawilżona. A na sucha skore nie lubię oliwek bo nie lubię byc tłusta.
Ale jak ktos używa juz kremów albo balsamów to chętnie posłucham opinii bo prędzej czy pozniej bedzie trzeba kupic. -
Zwykła oliwka bambino dla dzieci. Nie potrzebuje juz zadnych balsamów. Ani kremów do nawilżania. Jeszcze z miesiąc i bede używać czegoś od rozstępów tak w razie czego ale z oliwki nie zrezygnuje.
Jak mieliśmy na stancji wannę to wlewalam do kąpieli a teraz kiedy mam prysznic to wsmarowuje w ciało przed splukaniem. Czasami nawet po spłukaniu ale dokładnie wycieram ręcznikiem i tłusta nie jestem a skóra mięciutka.
Powiedziała mi o tym koleżanka wlasnie z rok temu i jestem zachwyconaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 19:08
urocza, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
ja używam balsamu dla ciężarnych z rosmanna, fajnie pachnie takim dzidziusiem dodaję do tego trochę olejku arganowego. Teraz zakupiłam balsam przeciw rozstępom Palmers cocoa, robiłam zakupy w aptece gemini i cena mnie skusiła. Jeszcze nie próbowałam.
http://www.aptekagemini.pl/palmers-cocoa-balsam-przeciw-rozstepom-250ml.html