Pierwsze fasolki po długich staraniach
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziuszka,miałaś dobre przeczucia! Super
Ja dzisiaj się wybieram, mam nadzieję,że maluch wyciągnął się do tych 45mm. Jak teraz patrzę na kalendarz to sama nie wiem co mi strzeliło do głowy, żeby się tak wcześnie umawiać,chyba ta perspektywa radości pokazywania usg rodzince w Święta -
Ja jutro bede w aptece jak z kliniki bede wracać to kupie palmers i zacznę juz powoli soę smarować.
Gorzej mam z cellulitem, nigdy go nie miałam a teraz Uda i Pośladki
Macie cos na to dobrego ? Czy jak juz powstało to tak jak z rozstępami nic nie zrobię ? -
Madziuszka gratuluje udanej wizyty, urocza powodzenia.
My święta spędzamy u rodziców więc nic nie muszę przygotowywać
Ja na rozstępy rano używam balsamu Będę mamą z Lirene a wieczorem olejku z babydream z rosmanaMadziuszka, urocza lubią tę wiadomość
-
mi zrobił się cellulit po kuracji visanne, na razie się nie powiększa, sporo smarowałam w uda różnych specyfików, troszkę może zmalał przed ciążą, ale teraz zależy w jakim świetle stoję to raz jest raz nie ma
mojej koleżance, która miała problemy z żyłami lekarka powiedziała, żeby przestała oglądać się w łazience w jarzeniowym świetle, bo wtedy żyły i cellulit ma każdy, trzeba się oglądać w normalnym dziennym świetle, wtedy problem będzie mniejszyadrenalina, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
adrenalina wrote:Ja jutro bede w aptece jak z kliniki bede wracać to kupie palmers i zacznę juz powoli soę smarować.
Gorzej mam z cellulitem, nigdy go nie miałam a teraz Uda i Pośladki
Macie cos na to dobrego ? Czy jak juz powstało to tak jak z rozstępami nic nie zrobię ?adrenalina, urocza lubią tę wiadomość