Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pierwsze fasolki po długich staraniach
Odpowiedz

Pierwsze fasolki po długich staraniach

Oceń ten wątek:
  • agus3004 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, imiona dla chłopca i dziewczynki wybrane były niemal od początku ciąży ;-)

urocza lubi tę wiadomość

Moja miłość <3 IGOREK <3
    f2wlx1hp21wq3sfq.png
  • Rossanna2 Znajoma

Wysłany: 24 lutego 2016, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey kochane , pytanko mam .
    Kreska jak by z dnia na dzień na testach jest bardziej " widoczna " . Czy tylko ja to widzę czy mam już zwidy i oste schizy ....
    afe4c06d85106816med.jpg

Walczę i walczyć będę o Ciebie , bo największym darem dla kobiety jest bycie matką . <3
    yuudflw14eyyobrl.png
    b7210dd37f9d3f58a21f331b292c5709.png
  • adrenalina Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Rossanna, wstaw normalne zdjecie bo tutaj to niemoge wyobrazic sobie co to jest. Domyślam sie ze test. Ale wstaw normalna fotkę.

• urocza Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adrenalina to już dziś! Powodzenia!

3jvzi09kqvn0mrn0.png
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rossanna2 jakbys wstawiła normalne zdjęcie bo tak jak adrenalina napisała nie idzie wyobrazić sie co na nim jest widac same strzałeczki na pierwszym planie a gdzie test :)? pozdrawiam

urocza, Ollaala lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adrenalina jak tam?? :)

• adrenalina Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasza fasolka na 6 mm, widziałam <3 nigdy niezapomne tego widoku :):)

nick nieaktualny, urocza, Sylwia91 lubią tę wiadomość

• agus3004 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adrenalina gratuluję, serduszko to niesamowity widok, a jak je usłyszysz to już pełnia szczęścia :) ja uroniłam łezkę

adrenalina lubi tę wiadomość

Moja miłość <3 IGOREK <3
    f2wlx1hp21wq3sfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje adrenalina :D ja też beczałam jak usłyszałam i zobaczyłam serducho :) :D

• adrenalina Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie uronilam łzy byłam szczesliwa ale bez łez. A moj m jak na niego spojrzałam to on uronił łze chyba nawet nie jedna :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adrenalina wrote:
    Ja nie uronilam łzy byłam szczesliwa ale bez łez. A moj m jak na niego spojrzałam to on uronił łze chyba nawet nie jedna :)
    Mój m za to nie płakał ale podejrzewam, że gdybym coś do niego w tym momencie powiedziała to napewno by mu łza poleciała, widziałam jego błyszczące oczy :) Ale to bardzo dobrze przynajmniej się twój m nie wstydzi a widać, że bardzo się cieszy!! :) :)
    Jak Ty się czujesz teraz? :)

• adrenalina Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo dobrze sie czuje. Troche zmęczona jestem bo nie spałam popołudniu. Wiec dzis pewnie szybko zasnę. Ale poza tym jest dobrze.

Mam na jajnikach torbiele ale dostałam acard i lekarz powiedział ze do 12 tc juz nie powinno byc ani jednego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też miałam torbiele na jajnikach :)ale to z PCOs :p a wsumie to ciekawe czy jwszcze są :p
    Muszę za tydzien z ciekawości zapytać :p

Dziewczyny a wy jak się czujecie ? :) Kiedy w ogole idziecie na nastepne wizyty? :) jakieś badania już musicie porobić? :p

• adrenalina Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kolejna wizyta prywatna za 4 tygodnie. A badania zlecił mi : glukoza. mocz. Morfologia. Toksoplazmoza igm. Toxoplasmosis igg.

I zastanawiam sie czy umawiac sie na NFZ i prosić zeby zlecił mi to samo. Czy zrobic to prywatnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adrenalina wrote:
    Ja kolejna wizyta prywatna za 4 tygodnie. A badania zlecił mi : glukoza. mocz. Morfologia. Toksoplazmoza igm. Toxoplasmosis igg.

I zastanawiam sie czy umawiac sie na NFZ i prosić zeby zlecił mi to samo. Czy zrobic to prywatnie.
    Ja wszystko robiłam prywatnie ;) ale też u siebie w pracy mam zniżkę 40% ale możesz sprobować iść na NFZ niech ci da skoerowanie ;)

• adrenalina Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie sie zastanawiam. Maż mówi zeby nie stać pd rana z tymi babkami w szpitalu ze lepiej zrobic prywatnie. Z tym ze jutro sobie zobacze ile to moze kosztować. I w tedy zastanowię sie. Ewentualnie umówię na NFZ. Mam 4 tyg kawał czasu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No na spokojnie wszystko :) ja badania zawsze na styk przed wizytą robie, żeby jak najświeższe były :)

• urocza Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adrenalina gratuluję
    Mówiłam, że będzie dobrze! :)

3jvzi09kqvn0mrn0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje, adrenalina.

Co do badań, robiłam prywatnie i komplet (mocz, morfologia, glukoza, WR, HIV, różyczka, cytomegalia, toxoplazmoza, tarczyca) kosztował mnie ok 200 zł.

• adrenalina Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2016, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dziękuje dziewczyny za kciuki :) bardzo sie bałam, teraz jestem duzo spokojniejsza :)

urocza, Sylwia91 lubią tę wiadomość

‹‹ 4 5 6 7 8 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ