Pierwsze fasolki po długich staraniach
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli masz progesteron ok, nie mógł duphaston wpłynąć na wynik, bo z krwi wychodzi progesteron z luteiny, ten z dupka nie wpływa na wynik z krwi. Jeśli brałaś po dwie tabl. sama nie zmniejszaj, poczekaj na lekarza. Ja z forum i od lekarza wiem, że jak się zaczęło to trzeba do 12tyg brać. Mój lekarz prywatny mi zaleca brać nawet do końca ciąży bo mam mięśniaki, a progesteron dobrze ma nie działa
Sylwia jutro masz lekarza
Adrenalina juz tylko 3dni!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 08:51
adrenalina, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
Hehe ja wczoraj tak z frytkami miałam. Dwa razy jadłam,a w nocy mdłości z przejedzenia. Dziś delikatniej, przynajmniej taki plan, a co wyjdzie się zobaczy
W piątek zapisałam się na prenatalne, przed samymi Świętami
Mam nadzieję, że będzie się czym chwalić na Święta -
No to ładny odlot miałaś! ja póki co mdłości aż takich nie mam, ale np. Dzisiaj mi dokuczal metaliczny posmak. Wcześniej cokolwiek jadlam to czułam miętę a teraz leżę pod kocem i właśnie idę spać bo już w szkole zasypialam na siedząco. Do wieczora!
adrenalina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to witam się i ja w tym jakże małym gronie :p
Ja zaszłam po długich i ciężkich staraniach przez 27 miesięcy
Załamać się można dosłownie
Dziewczyny wszystko będzie dobrze beta hcg ładnie wam rośnie trzymam mocno kciuki chociaż jeszcze daleka droga przed wami
Adrenalina ty byłaś na u Nas na wątku Laparoskopia pamiętam :p
Jak Ci się udało zajść?? bardzo się cieszę
Dziewczyny jak wyglądały Wasze starania?adrenalina, urocza lubią tę wiadomość
-
U nas to bylo 18 miesięcy. Ja już w pewnym momencie miałam kryzys... Leczę tarczyce ale to zaczęłam jeszcze zanim się staraliśmy. Mąż miał długi czas uplynnienia więc dałam mu w tym cyklu flegamine i pomogło
Właśnie dzwoniłam do lekarza, dupka mam brać jak biorę wizyta na 17 marcaAleksandrakili lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdrenalina no to trochę przszłaś Fajnie bardzo cieszę się, że się udało teraz do przodu
Sylwia bierz bierz dupka Ja na początku plamiłam i krwawiłam i brałam duże dawki luteiny i dupka
Myślę, że dzięki temu mój mały wciaż jest ze mnąadrenalina, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
Tak duzo przeszłam. Nerwów szczególnie. Związek przez to był coraz słabszy. Od miesiaca czuje ze znow żyje. Mogę odetchnąć pełna piersią nikomu nie życzę tak długich starań.
Oby teraz było wszystko ok to bede najszczęśliwsza kobieta ma świecie
Za dwa dni pierwsze usg -
nick nieaktualnyNo właśnie najgorzej, że przez długie starania się związki sypią.. u nas też było już na skraju dosłownie.. a teraz mąż jest najcudowniejszy zmiana zresztą nas obu o 360 stopni
Teraz już musi być wszystko okey Na USG zobaczysz już serduszko i dopiero będziesz zachwyconaadrenalina lubi tę wiadomość