Pierwsze fasolki po długich staraniach
-
WIADOMOŚĆ
-
Na pewno nie zaszkodzisz,nie chcę wchodzić w rolę lekarza,ja miałam ok progesteron,ale przez plamienie spanikowałam i wzięłam. Lekarz pochwalił i stwierdził, że lepiej dmuchać na zimne, nie zaszkodzi a ewentualnie pomoże. Sprawdź jutro jak z tym plamieniem, musisz sama podjąć decyzję.
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O to nie jestem sama. Bóle to chyba rosnąca macica. Podobno na początku już ciągnie. Też czasem mnie pobolewa. Niby apetytu nie mam, ale czasem jak mnie napadnie wilczy głód to masakra
Wczoraj poszłam do nowej lekarki, jak jej opowiedziałam naszą historię starań, łzy jej stanęły w oczach, ucieszyła się i powiedziała, że mnie dobrze rozumie, też wiele przeszła, starania,leczenie,hormony,depresję, a teraz jest szczęśliwą mamą bliźniaczek
Od razu zapałałam do niej sympatią.adrenalina, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
Na początku można plamić i to normlane jest, ja nie plamiłam, ale często też w terminie @ sa palemienia i wiekszy ból. Na to tylko dupek, aczkolwiek lekarze mówią,że ciąża samu musi przetrwać. Byłyście już na pierwszych wzytach?Bo czasem tworzy się krwiaczek i z niego można plamić. Co do bóli w podbrzuszu to to normlane jest, chyba, że towarzsyszy mu duże plamienie. wtedy może być nie fanie. A tak to niestety dolegliwości mogą nam dokuczać. Na mdłości dobry jest zaparzony imbir, może go zrobić z miodem i cytryną.
Także głowa do góry i nie ma się co stresować bo to jest gorsze dla nas i dla maluszków.urocza lubi tę wiadomość
-
Skali dzięki za cenne rady
Ja własnie wróciłam z apteki, w jednej dupek 29 zł, a parę metrów dalej w Ziko 19,99.
Różnica masakryczna.
Sylwia chyba wystarczą dwie na razie, jak nie będzie pomagać, dalej będziesz plamić, to najlepiej poradzić się lekarza choćby na Izbie w szpitalu.