Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnulka ściskam Cię, będzie dobrze-musi! Pocieszające jest, że teraz lekarze na prawdę dużo mogą pomóc.
Meg jesteś niezła, tyle w dwupaku-dajesz radę dziewczyno! Daj złote wskazówki co robić żeby tyle wytrzymać ; ) Wszystkiego dobrego, szczęśliwego rozwiązania.
czarnulka24, Meg85 lubią tę wiadomość
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
nick nieaktualnyCzarnulka trzymam kciuki, żeby skończyło się na strachu i obyło bez operacji! Najważniejsze, że lekarze zauważyli różnicę i będziesz teraz ścisłą pod kontrolą.
Bądź dobrej myśli, nie płacz, bo dzieciaczki się zestresują..
Meg, ale masz pomysłowego męża! super niespodziankaczarnulka24, Meg85 lubią tę wiadomość
-
Gabi bo padnę! hahahahaha! wrzucam Wam foto ściany - mam lipny telefon do zdjęć i może dlatego kolorów nie widać. Są biało czerwono zielone jak włoska flaga jeszcze brakuje kropek nad literkami ale to już nie dzisiaj.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/510a35199680.jpgAllishiiA, gabi 7, Angela*, triss, bizona lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Witam sie w rozpoczetym 33 tygodniu
Meg przepieknie to wyglada Tam pod imionami beda lozeczka?
Czarnulka trzymam kciuki, zeby wszystko sie okazalo w porzadku! Najwazniejsze, ze jestes pod dobra opiekaMeg85, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Alishia tam są już łóżeczka tylko nie zmieściły się na moim tel w kadrze. Dzisiaj przy lepszym świetle (dziennym) może uda się całość zrobić.
Gabi, to mój drugi mąż, którego nie szukałam i nawet nie chciałam z nim gadać (poznaliśmy się na podyplomówce). Ale tak męczył że jak się spotkaliśmy to pierwsza "randka" trwała 8 godzin chwała mamie, za opiekę nad Wojtkiem w tym czasie
-
Meg,wiem że to Twój drugi mąż bo pisałaś.Ale nie ważne czy pierwszy czy .... czwarty☺najważniejsze,ze kochany i ze jesteście razem szczęśliwi ☺a ja na swojego meza tez przed naszym poznaniem nawet spojrzeć nie chciałam a wrecz działał mi na nerwy a tu .... więc chyba coś w tym jest☺
AllishiiA, Meg85 lubią tę wiadomość
-
Przyszly lozeczka i posciel musialam zalozyc zeby zobaczyc jak to bedzie wygladac nie moglam sie doczekac Teraz tylko wyprac to wszystko wyprasowac i odlozyc, a mama jak bede w szpitalu pozaklada
Co do malowania to chcialam podkresilic, ze tam stalo nasze lozko a tam gdzie tapeta byly szafki nocne, ale malowanie planujemy na wiosne wiec na razie musi byc tak, choc wiem, ze to nie za bardzo pasuje ale mi i tak sie podoba lozeczka maja swoj urok
https://naforum.zapodaj.net/e219b912f60f.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/311b5838bf1c.jpg.htmlMeg85 lubi tę wiadomość
-
Ja już dziś w nocy wyjeżdżam do Warszawy. Mam nadzieje ze wszystko okaże się oki .
Wyczytałam ze malowodzie jest wtedy kiedy płynu jest poniżej 2 a wielowodzie powyżej 10 u mnie obecnie jeden ma 3.4 a drugi 6.5 ..mam też nadzieję że szyjka od piątku się nie skrócila i że założą pessar ..
Ogólnie waga dzieci bez zarzutu bo 458 gram i 451 gram tylko ten płyn owodniowyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2017, 13:06
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Ja już dziś w nocy wyjeżdżam do Warszawy. Mam nadzieje ze wszystko okaże się oki .
Wyczytałam ze malowodzie jest wtedy kiedy płynu jest poniżej 2 a wielowodzie powyżej 10 u mnie obecnie jeden ma 3.4 a drugi 6.5 ..mam też nadzieję że szyjka od piątku się nie skrócila i że założą pessar ..
Ogólnie waga dzieci bez zarzutu bo 458 gram i 451 gram tylko ten płyn owodniowy
Kochana mocno trzymam za Was kciuki
Napewno siE Wami dobrze zajmą i wszystko będzie dobrze
Trzymaj sie dzielnie
Buziaki :-*czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny. Jutro jak się coś dowiem to dam znać.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity