Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Joaska1985, życzę pięknych chwil w domku z córeczkami
joaska1985 lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
czarnulka24 wrote:Dziewczyny wiem ze ten temat już był poruszany ale kurczę dziś znów siedzę na sofie a nagle poczułam że ful coś polecialo poszłam do lazienki a tam wkładka mokra .. wiem ze przy pessarze może być tak .. ale mi się juz 3x tak zdarzyło. . A jak sprawdzić czy to np nie wody .. wiem ze panikuje ale normalnie czy to możliwe żeby aż tyle było tej wydzieliny?
Są takie specjalne wkładki.
http://eurogine.eu/test-na-obecnosc-wycieku-wod-plodowych-4-szt-p-189.html
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Dziewczyny wszędzie położna może przyjść przed porodem, w niektórych miejscach tak preferują w innych tylko po ale jeśli czujecie potrzebę sporzystania przed porodem to musi przyjść, jeśli nic się nie zmieniło to jest możliwość skorzystania z 6 wizyt. Ja korzystałam tylko z tych po porodzie
Do szkoły rodzenia nie chodziłam, wystarczająco dowi działam się w szpitalu jak dzieci na neonatologii leżały -
Hej
My wczorajszy dzień spędziliśmy na termach w Uniejowie. Moi chłopcy się wyszaleli na basenie, a mi było tak cudownie dobrze i lekko że mam w planach teraz chodzić na basen częściej
Wieczorem mieliśmy wizytę u lekarza. Dzieciaczki rosną ładnie, są spore ja na wiek ciąży. Dziewczynka 1500 , chłopiec 1800 g szyjka zamknięta, długa 35 mm. Czyli te moje twardnienie brzucha nie wpływa na skracanie szyjki ,uspokoilam się trochę
Gabi mnie też strasznie skóra swędzi. Robiłam próby wątrobowe i wyszły ok . Mój dr mówił że to dość normalne bo skóra się rozciąga; szczególnie u nas . No ale trzeba sprawdzić bo cholestaza to poważna sprawa. Trzymam kciuki za wyniki &&&
Joasia to dziś wychodzicie? Pewnie już doczekać się nie możesz
Tika fajnie ze się odezwałaś. Czekamy na zdjęcia dziewczynek
gabi 7, AllishiiA, joaska1985 lubią tę wiadomość
-
Mnie też pod koniec ciąży wszystko swedzialo, próby watrobowe wyszły dobrze. Dr mi mówił że często jak nabieramy wody to wtedy swędzi skóra, ja wody nabieralam bo już była końcówka ciąży a ty Czarnulka bo jest upał do tego od potu też, trzymam kciuki za dobre wyniki
gabi 7 lubi tę wiadomość
-
Triss super wieści ☺dzieciaczki faktycznie pięknie ważą.kochana a skora swedzi Cie w roznych miejscach czy tylko cały czas w jednym i tym samym?
Joaska gratuluję Ci jeszcze raz ☺teraz będziesz mogła być już ze Swoimi pociechami w domciu.
Dziewczyny ja od dłuższego czasu w zasadzie tylko leżę i niewiele wychodzę z domu,więc nie mam wcale siły.dzisiaj pojechałam tylko na badania,potem do apteki,rossmanna i dosłownie na 10 min weszłam do smyka i już nie dałam rady wejść do Pepco a teraz leżę plackiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2017, 10:58
joaska1985 lubi tę wiadomość
-
rodzynka66 wrote:I jak się już wykulamy pod wieczór to obowiązkowo zajadamy desery lodowe na dworze Koniecznie w miseczkach waflowych
Didi - kreatywny pomysł haha A w którym Ty jesteś tygodniu? Suwaczka załóż, nie będziemy się tak gubić
Rodzynka walczyłam z suwaczkiem ale nic z tego, ja tu za darmoszke jestem.. Nie mam abonamentu, więc pewnie nie mogę z takich bajerow korzystać. Ale dla ułatwienia jestem dokładnie na tym samym etapie co Angela
Bizona trzymam kciuki za Was, zamów sobie największy deser z podwójną śmietaną!szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
Witajcie dziewczyny
Czy u Was tez dalej tak goraco ?
Kurde siedze caly dzien w domku , rolety pospuszczane , wiatrak jedzie z koksem i jest dobrze nawet nosa nie wychylam za drzwi , bo na sama mysl mi slabo ...
Jutro o 8 omowilam sie na pobranie krwi na te przeciwciala , a odliczam dni do 9.08 do polowkowych
Triss ładna waga dzieciaczków
Gabi , ja unikam zakupow bo w takie upaly zaraz jest mi slabo , ( ale w pierwszej ciąży tez tak mialam ) zdarzylo mi siw 2 razy zemdlec ... I kciuki za dobre wyniki
Bizona , to juz lada chwila
Trzymam za Was kciuki! :-*
bizona, triss lubią tę wiadomość
-
Gabi mnie swędzi głównie na brzuchu, ale i na udach , lydkach, przedramionach. Kiedy będziesz miała wyniki?
Angela ja się staram nie wychodzić z domu w taki upał. Wynajmujemy teraz mieszkanie na trzecim piętrze (ostatnim, pod dachem ) w którym jest strasNie gorąco. Na szczęście jest klimatyzacja więc jak jest temperatura taka jak teraz to po prostu włączam i jest mi super. Ale dziś od rana mamy planowaną przerwę w dostawie prądu i w mieszkaniu miałam już rano 28 stopni... do 15 mają włączyć niby, ale do tego czasu ja bym się tam udusila. Pojechaliśmy na naszą "budowę " bo tu mamy chłodno w środku. Chłopcy w ogrodzie, a ja w środku bo tu w miarę przyjemnie.
Sama na zakupy bym też już teraz w te upały nje pojechała. Czekam na o chłodzenie jak na zbawienie -
triss wrote:Gabi mnie swędzi głównie na brzuchu, ale i na udach , lydkach, przedramionach. Kiedy będziesz miała wyniki?
Angela ja się staram nie wychodzić z domu w taki upał. Wynajmujemy teraz mieszkanie na trzecim piętrze (ostatnim, pod dachem ) w którym jest strasNie gorąco. Na szczęście jest klimatyzacja więc jak jest temperatura taka jak teraz to po prostu włączam i jest mi super. Ale dziś od rana mamy planowaną przerwę w dostawie prądu i w mieszkaniu miałam już rano 28 stopni... do 15 mają włączyć niby, ale do tego czasu ja bym się tam udusila. Pojechaliśmy na naszą "budowę " bo tu mamy chłodno w środku. Chłopcy w ogrodzie, a ja w środku bo tu w miarę przyjemnie.
Sama na zakupy bym też już teraz w te upały nje pojechała. Czekam na o chłodzenie jak na zbawienie
Jej kochana z tym poddaszem wspolczuje ..
Ja dzięki Bogu mam swoj dom i jest w nim zimno , ale tez duzo daja rolety
I dobrze kochana , trochę chlodku wskazane lepiej jak smazyc sie na poddaszu
Ale i tak dobrze ze macie klime
Ja nawet sama samichodem nie jezdze bo siw boje bo miewan zawroty glowy , dlatego maz mnie wozi do lekarza itd
Kochana Ty juz 30tydzien to juz blizej jak dalej
Milego siedzenia w cieniu kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2017, 13:34
-
Dziewczyny właśnie z duszą na ramieniu sprawdziłam wyniki online i odetchnelam,dosłownie kamień spadł mi z serca ☺
ALT,AST,BILIRUBINA,FOSFATAZA ZASADOWA - wszystko w normie!!!! A czy Wy jeszcze coś robilyscie?bo ja jeszcze zrobiłam kwasy zolciowe ale na nie czeka się 3 dni.
Jak myślicie,skoro te enzymy są w normie to chyba jest ok?triss lubi tę wiadomość
-
Meg85 wrote:Na pewno jest ok weź wyniki do lekarza na wszelki wypadek przy następnej wizycie.
A ja pytanie mam do mam po cc - jak długo się po cc krwawi? Położna powiedziała że do 8 tyg - jak było u was?
Meg u mnie 6.08 będzie miesiąc i ja już noszę od tygodnia wkładki. Mam już końcówkę.rodzynka66, Meg85 lubią tę wiadomość
Moje dwa szczescia Nina i Nela
-
Witajcie wszystkie mamusie!
Ależ tu się dzieje! wiedziałam, że jak nie zaglądałam tyle czasu to ktoś się musiał rozpakować
Gratulacje Meg, Agula i Monako wspaniałe wieści
I gratulacje wszystkim wizytującym dorodnych maluchów
Meg ja zaraz będę mieć 7 tygodni i jeszcze plamię, w sumie to od razu zrezygnowałam z podkładów i przeszłam na podpaski a po około 2 tygodniach na wkładki. Więc intensywnie nie krwawiłam, ale za to się to ciągnie strasznie.
Monako kołyszące flaki to najgorsze co miałam po porodzie. U mnie to było ogromne zozejście się mięśni brzucha ( bo był ogromny) i niestety jeszcze trochę zostało. Ale po około 2 tygodniach już prawie nie miałam wrażenia, że jak się kładłam to flaki wypływały na bok
A ja się pochwalę, że jesteśmy w domu od prawie 2 tygodni Czarek ważył wczorj 3440g a Julek 2920 g i wczoraj był mój termin poroduAllishiiA, gabi 7, rodzynka66, triss, Meg85 lubią tę wiadomość
-
Meg ja krwawilam 3dni o niej przez ok 6 tyg plamilam i tak jak pat używałam tylko wkładek
Meg85 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny to po cesarce nie łyzeczkuja? ? Kurczę długo się krwawi, plami po porodzie. Ale w sumie ja po poronieniu plamiłam 2 tyg ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny