Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela* wrote:Pixi ja przytylam prawie 40 i w dniu cc wazylam 102 kg a dzis 4 miesiące po porodzie wrocilam do wagi sprzed ciąży 65lg także spokojnie
Pocieszasz mnie :-*, jestem juz wielka i ciezko mi jrst wyobrazic ,ze bede jeszcze wieksza. Jak corke rodzilam to w obwodzie brzucha mialam 117 a juz z teraz mam 122 i skora mnie piecze az.
Angela* lubi tę wiadomość
-
Angela* wrote:DziewcZyny śmiem donieść że mojej kochanej kruszynce pojawily sie 2 zabki na dole i są juz na wierzchu: ) a jutro kończymy 4 miesiące!
Co Ty mówisz?! Wcześnie chyba, nieźle. I jak to zniosła, marudzila czy nawet się nie zorientowalas ze zęby ida?Angela* lubi tę wiadomość
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
didi31 wrote:Co Ty mówisz?! Wcześnie chyba, nieźle. I jak to zniosła, marudzila czy nawet się nie zorientowalas ze zęby ida?
Jedyne co to mwga ślinienie od jakis 3 tyg i wszystko w buzi a rece najlepsze :)zaczaly sie pokazywac a dzis sa na wierzchu synek tez jux ma widoczne ale jeszcze sie nie przebily
A gdyby nie slinienie nie wiedziałabym że idadidi31 lubi tę wiadomość
-
Angela* wrote:Jedyne co to mwga ślinienie od jakis 3 tyg i wszystko w buzi a rece najlepsze :)zaczaly sie pokazywac a dzis sa na wierzchu synek tez jux ma widoczne ale jeszcze sie nie przebily
A gdyby nie slinienie nie wiedziałabym że ida
To dobrze,ze bez goraczki, marudzenia.Angela* lubi tę wiadomość
-
Ja niedobrze wspominam zabkowanie takze szczesciara Angela;)
Piore i piore te ubranka i prasuje . Teraz widze ile tego nagromadzilam hehe
Cos Monako sie nie odzywa i Meg i jakas taka cisza...
Rozkminiam laktatory. A i mam pytanie o monitory , macie monitory oddechu?? -
Ja nie miałam. Moi urodzeni w 38tc ale z wagą 2500 i 2700. Z tego co się wtedy zorientowałam to sens byłby gdyby spali w oddzielnych lozeczkach A moi spali razem przez pierwsze miesiące. Poza tym byłam z córka w szpitalu i też była pod monitorem. Ciągle zapominalam to wyłączać jak podnosilam z łóżeczka. O zgrozo piszczal dopiero po minucie. A minuta to dużo. Pewna kobieta tak straciła jedno z bliźniąt. Monitor właśnie po minucie dopiero zaczął dawać sygnał A było już za późno. Tak więc każdy po swojemu, ale ja starałam się nie popadać w paranoję.
Co do laktatora. Ja byłam kpi przez 10 miesięcy. Ściągalam ponad 2300 dobowo. Wykarmilam swoje i cudze. Jechałam ciągle na spectra 9+. Dla mnie najlepszy,mały zgrabny poręczny i na dwie piersi. A ciągnął jak szatan.
-
Ojejku pixi kiedy ja zalapie chęc coś myśleć o zakupach:/ jestem w czarnym lesie i mam wrazenie ze mam czas. A pranie ubranek to mi nawet jeszcze przez myśl nie przemkło musialabym najpierw kupić cos malenkiego. Mój syn urodził się malutki a co dopiero bliźniaki
A ząbkowanie to ja zle wspominam ale dopiero 3,4 i 5tki. 1 i2 wyszly tak ,ze nawet nie wiedzielismy kiedy, nawet slinienia nie było. -
A to nie słyszałam o takim do pieluszki. W szpitalu był taki zwykły pod materac. Bo minuta z bezdechem u maluszka to bardzo dużo. Niestety tamten chłopiec o którym wspomniałam zmarł miesiąc później. Miał za duże uszkodzenia mózgu.
Nie wiedziałam że można ustawić po jakim czasie. Byłam w takim stresie z mała że nawet nie pytałam w szpitalu.