X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Podwójne i potrójne szczęścia 2017
Odpowiedz

Podwójne i potrójne szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2018, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    No ja sie do teściów nie wprowadze ;) haha jakos dam rade, choćby z odpoczynkami na każdym półpiętrze,ale dotrę;)

My na szczęście mamy swój domek;)
    A co do ciuszkow to kupowalam w c&a na 50 , ale moje blizniaki malo ktore ubraly , bo rodząc się mieli oboje po 52cm :)

• rodzynka66 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2018, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

Pomyłka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2018, 21:44

f2w3s65g7dycpjza.png

f2w38iiks0p48up5.png
  • rodzynka66 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2018, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    Gdzie kupowałyście ciuszki te mniejsze 44/50? F&f ma? Bo sie zastanawiam czy jest sens sie wybierać do tesco.

Mieliśmy ciuszki z F&F, były rewelacyjne :)

f2w3s65g7dycpjza.png

f2w38iiks0p48up5.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2018, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Dziewczyny :)

Jaka tu cisza..., mam do Was pytanie , jeden z maluchów znacząco mniej jest aktywny niż drugi i trochę mnie to martwi aczkolwiek też racjonalizuję sobie,że tak może być bo przecież to dwie odrębne istoty . jeden to rozrabia przez większość dnia a drugi raz na jakiś czas daje o sobie znaka. Czy to jest przejaw ich charakterów?

• ss Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2018, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi u mnie jest tak od samego poczatku i zawsze mowie o tym lekarzom. I zawsze slysze ze to normalne, ze to die istoty, roznica temperamentu jest naturalna i nawet zartem ze cieszyc sie ze jeden spokojniejszy bo bym miala przekichane ;)

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2018, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Dzień dobry Dziewczyny :)

Jaka tu cisza..., mam do Was pytanie , jeden z maluchów znacząco mniej jest aktywny niż drugi i trochę mnie to martwi aczkolwiek też racjonalizuję sobie,że tak może być bo przecież to dwie odrębne istoty . jeden to rozrabia przez większość dnia a drugi raz na jakiś czas daje o sobie znaka. Czy to jest przejaw ich charakterów?

To całkiem normlane :) choć u mnie w brzuchu razem wojowali ... :D
    Ale teraz widac ich charakterki że bardzo podobne :)

PixiDixi lubi tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela a powiedz mi jeszcze kiedy zaczelas sie gorzej czuc tzn.ze bylo Ci juz ciezko chodzic i nawet spac?

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2018, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:
    To całkiem normlane :) choć u mnie w brzuchu razem wojowali ... :D
    Ale teraz widac ich charakterki że bardzo podobne :)

To sie nie nudzisz ;) hihi

• Angela* Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2018, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Angela a powiedz mi jeszcze kiedy zaczelas sie gorzej czuc tzn.ze bylo Ci juz ciezko chodzic i nawet spac?

Jakos w 33tc ... Mialam bezsenność ciezko spac , wstac itd ...
    Czy siw niw nudze ? Kochana te charakterki w pozytywnym znaczeniu tego słowa: )
    Odpukac oczywiście ;)

• Angela* Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2018, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi każdy dzień inny :) są juz ciekawi na otoczenie, główki do gory :)
    Trzeba z nimi rozmawiać., śmiać sie , zaczapiaja , zwracaja na siebie uwage itp :)
    Dla mnie najważniejsze że dają się wyspać ;)

• Angela* Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alw tu cisza. .. Dziewczyny w trojpakach jal sie trzymacie ? Mamusie z dziećmi co u Was ? :)
    U nas gorąco i leci dzien za dniem :)
    Wogole dzis mija ROK jaK Ujrzałam 2KRESKI NA TESCIE CIĄŻOWYM <3
    Wow jal to leci , a dzis mam 2 najpiękniejsze cudenka przy sobie <3

Miłej niedzieli <3

didi31, PixiDixi lubią tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cisza Angela to fakt. Fajnie,ze piszesz :-*.Szkoda,ze wiekszosc rozpakowanych mam nie pisze...
    Czas to zasuwa,trzeba cieszyc sie kazda chwilka a dzieci tak szybko rosną. ..pamietam jak dopiero co tez rodzilas...za szybko dzieci rosną ;). Na wakacje jakies sie wybierasz?
    U mnie co raz ciezej...jak leze jest ok,ale jak wstaje to dzieci czuje tak nisko,napierajace na dol,ze troche sie boje chodzic.
    Wogole jedt jakas taka rizmemlana i studia tez mi ciezko ida (wzielam sobie jeszcze to na stare lata dodatkowo).
    Czekolade bym zjadla by poprawic sobie humor a ty dooopa bo cukrzyca.

• opóźniona Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie !
    Dzisiaj startuje Tydzień Pieluchy Wielorazowej. Zapraszam do wydarzenia na fb. Jest tam mnóstwo informacji oraz konkursów z wieloma nagrodami.

https://www.facebook.com/Tydzie%C5%84-Pieluchy-Wielorazowej-298376324026378/

Pozdrawiam :)

Alicja 40 tc. 2007
    Aniołek 6 tc. 2012 (*)
    Antonina 35 tc. 2016
    Anastazja 30 tc. 2021

• jomi81 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat mnie nie było, lecą te Waszs suwaczki jak błyskawice :)
    U nas od miesiąca jest super. Dzieci śpią w nocy po 10h, w ciagu dnia potrafią poleżeć trochę w leżaczkach, pod karuzelami w łóżeczkach, na brzuszkach. Jesteśmy bardziej wypoczęci niż przy jednej starszej córce, gdy była w ich wieku. Poza tym młode uwielbiają wózek, wiec lazimy codziennie po kilka kilometrów, a w sobotę wyjeżdżamy całą piątką na 4 dni na majówkę. Posiadanie bliźniąt z kazdym dniem podoba mi się coraz bardziej :)

PixiDixi, Dorola31 lubią tę wiadomość

Olga 05.01.2013
    IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
    10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
    24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka :)
    Nela i Tymon 09.01.2018
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Cisza Angela to fakt. Fajnie,ze piszesz :-*.Szkoda,ze wiekszosc rozpakowanych mam nie pisze...
    Czas to zasuwa,trzeba cieszyc sie kazda chwilka a dzieci tak szybko rosną. ..pamietam jak dopiero co tez rodzilas...za szybko dzieci rosną ;). Na wakacje jakies sie wybierasz?
    U mnie co raz ciezej...jak leze jest ok,ale jak wstaje to dzieci czuje tak nisko,napierajace na dol,ze troche sie boje chodzic.
    Wogole jedt jakas taka rizmemlana i studia tez mi ciezko ida (wzielam sobie jeszcze to na stare lata dodatkowo).
    Czekolade bym zjadla by poprawic sobie humor a ty dooopa bo cukrzyca.

Dokladnie pixi , trzeba się cieszyć każda chwilą, bo dzieci tak szybko rosną a czas tak szybko.ucieka...
    Na wakacje napewno gdzies jedziemy , tylko myslimy gdzie :) napewno lot samolotem odpada..
    Coś wymyślimy ;)

Jomi super ! Wiem co tzn wyspać sie :)
    Mi tez sie podoba posiadanie bliźniąt :) nawet myślę , że jeszcze kiedyś spróbuje kolejnej pieknej przygody z bliźniakami ;Dhehe

• Angela* Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi a co u Agniechy. ?

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:
    Pixi a co u Agniechy. ?
    Nie mam z nia kontaktu,wyglada na to,ze wymiksowala sie z forum...
    Angela i Jomi podnosicie na duchu bo skrycie to sie mega boje jak ja sobie poradze.
    Co do wakacji to myslimyalbo ruszyc w koncowce lata nad morze albo jeziora i mam taka zagwostke gdzie nam bedzie lepiej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 06:32

• Angela* Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Nie mam z nia kontaktu,wyglada na to,ze wymiksowala sie z forum...
    Angela i Jomi podnosicie na duchu bo skrycie to sie mega boje jak ja sobie poradze.
    Co do wakacji to myslimyalbo ruszyc w koncowce lata nad morze albo jeziora i mam taka zagwostke gdzie nam bedzie lepiej.

Dasz sobie rade ;)
    To Twoje pierwsze dzieci? :)

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cos Ty Angela :) w domu trzy dziewczyny mam. Stracha mam bo przerazaja mnie techniczne aspekty tzn.karmienie.

No i n8e m9ge na nikogo liczyc do pomocy tak naprawde a obcej osoby nie chce wiec bedzie ciezko. Maz bedzie z nami tylko 10 dni...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 08:34

• Angela* Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    No cos Ty Angela :) w domu trzy dziewczyny mam. Stracha mam bo przerazaja mnie techniczne aspekty tzn.karmienie

Jezuu super! Zazdroszczę, Ja tez chce miec duża rodzine :)

‹‹ 321 322 323 324 325 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ