X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Podwójne i potrójne szczęścia 2017
Odpowiedz

Podwójne i potrójne szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2018, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    No ja sie do teściów nie wprowadze ;) haha jakos dam rade, choćby z odpoczynkami na każdym półpiętrze,ale dotrę;)

My na szczęście mamy swój domek;)
    A co do ciuszkow to kupowalam w c&a na 50 , ale moje blizniaki malo ktore ubraly , bo rodząc się mieli oboje po 52cm :)

• rodzynka66 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2018, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

Pomyłka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2018, 21:44

f2w3s65g7dycpjza.png

f2w38iiks0p48up5.png
  • rodzynka66 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2018, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    Gdzie kupowałyście ciuszki te mniejsze 44/50? F&f ma? Bo sie zastanawiam czy jest sens sie wybierać do tesco.

Mieliśmy ciuszki z F&F, były rewelacyjne :)

f2w3s65g7dycpjza.png

f2w38iiks0p48up5.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2018, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Dziewczyny :)

Jaka tu cisza..., mam do Was pytanie , jeden z maluchów znacząco mniej jest aktywny niż drugi i trochę mnie to martwi aczkolwiek też racjonalizuję sobie,że tak może być bo przecież to dwie odrębne istoty . jeden to rozrabia przez większość dnia a drugi raz na jakiś czas daje o sobie znaka. Czy to jest przejaw ich charakterów?

• ss Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2018, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi u mnie jest tak od samego poczatku i zawsze mowie o tym lekarzom. I zawsze slysze ze to normalne, ze to die istoty, roznica temperamentu jest naturalna i nawet zartem ze cieszyc sie ze jeden spokojniejszy bo bym miala przekichane ;)

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2018, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Dzień dobry Dziewczyny :)

Jaka tu cisza..., mam do Was pytanie , jeden z maluchów znacząco mniej jest aktywny niż drugi i trochę mnie to martwi aczkolwiek też racjonalizuję sobie,że tak może być bo przecież to dwie odrębne istoty . jeden to rozrabia przez większość dnia a drugi raz na jakiś czas daje o sobie znaka. Czy to jest przejaw ich charakterów?

To całkiem normlane :) choć u mnie w brzuchu razem wojowali ... :D
    Ale teraz widac ich charakterki że bardzo podobne :)

PixiDixi lubi tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela a powiedz mi jeszcze kiedy zaczelas sie gorzej czuc tzn.ze bylo Ci juz ciezko chodzic i nawet spac?

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2018, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:
    To całkiem normlane :) choć u mnie w brzuchu razem wojowali ... :D
    Ale teraz widac ich charakterki że bardzo podobne :)

To sie nie nudzisz ;) hihi

• Angela* Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2018, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Angela a powiedz mi jeszcze kiedy zaczelas sie gorzej czuc tzn.ze bylo Ci juz ciezko chodzic i nawet spac?

Jakos w 33tc ... Mialam bezsenność ciezko spac , wstac itd ...
    Czy siw niw nudze ? Kochana te charakterki w pozytywnym znaczeniu tego słowa: )
    Odpukac oczywiście ;)

• Angela* Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2018, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi każdy dzień inny :) są juz ciekawi na otoczenie, główki do gory :)
    Trzeba z nimi rozmawiać., śmiać sie , zaczapiaja , zwracaja na siebie uwage itp :)
    Dla mnie najważniejsze że dają się wyspać ;)

• Angela* Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alw tu cisza. .. Dziewczyny w trojpakach jal sie trzymacie ? Mamusie z dziećmi co u Was ? :)
    U nas gorąco i leci dzien za dniem :)
    Wogole dzis mija ROK jaK Ujrzałam 2KRESKI NA TESCIE CIĄŻOWYM <3
    Wow jal to leci , a dzis mam 2 najpiękniejsze cudenka przy sobie <3

Miłej niedzieli <3

didi31, PixiDixi lubią tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cisza Angela to fakt. Fajnie,ze piszesz :-*.Szkoda,ze wiekszosc rozpakowanych mam nie pisze...
    Czas to zasuwa,trzeba cieszyc sie kazda chwilka a dzieci tak szybko rosną. ..pamietam jak dopiero co tez rodzilas...za szybko dzieci rosną ;). Na wakacje jakies sie wybierasz?
    U mnie co raz ciezej...jak leze jest ok,ale jak wstaje to dzieci czuje tak nisko,napierajace na dol,ze troche sie boje chodzic.
    Wogole jedt jakas taka rizmemlana i studia tez mi ciezko ida (wzielam sobie jeszcze to na stare lata dodatkowo).
    Czekolade bym zjadla by poprawic sobie humor a ty dooopa bo cukrzyca.

• opóźniona Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie !
    Dzisiaj startuje Tydzień Pieluchy Wielorazowej. Zapraszam do wydarzenia na fb. Jest tam mnóstwo informacji oraz konkursów z wieloma nagrodami.

https://www.facebook.com/Tydzie%C5%84-Pieluchy-Wielorazowej-298376324026378/

Pozdrawiam :)

Alicja 40 tc. 2007
    Aniołek 6 tc. 2012 (*)
    Antonina 35 tc. 2016
    Anastazja 30 tc. 2021

• jomi81 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat mnie nie było, lecą te Waszs suwaczki jak błyskawice :)
    U nas od miesiąca jest super. Dzieci śpią w nocy po 10h, w ciagu dnia potrafią poleżeć trochę w leżaczkach, pod karuzelami w łóżeczkach, na brzuszkach. Jesteśmy bardziej wypoczęci niż przy jednej starszej córce, gdy była w ich wieku. Poza tym młode uwielbiają wózek, wiec lazimy codziennie po kilka kilometrów, a w sobotę wyjeżdżamy całą piątką na 4 dni na majówkę. Posiadanie bliźniąt z kazdym dniem podoba mi się coraz bardziej :)

PixiDixi, Dorola31 lubią tę wiadomość

Olga 05.01.2013
    IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
    10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
    24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka :)
    Nela i Tymon 09.01.2018
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Cisza Angela to fakt. Fajnie,ze piszesz :-*.Szkoda,ze wiekszosc rozpakowanych mam nie pisze...
    Czas to zasuwa,trzeba cieszyc sie kazda chwilka a dzieci tak szybko rosną. ..pamietam jak dopiero co tez rodzilas...za szybko dzieci rosną ;). Na wakacje jakies sie wybierasz?
    U mnie co raz ciezej...jak leze jest ok,ale jak wstaje to dzieci czuje tak nisko,napierajace na dol,ze troche sie boje chodzic.
    Wogole jedt jakas taka rizmemlana i studia tez mi ciezko ida (wzielam sobie jeszcze to na stare lata dodatkowo).
    Czekolade bym zjadla by poprawic sobie humor a ty dooopa bo cukrzyca.

Dokladnie pixi , trzeba się cieszyć każda chwilą, bo dzieci tak szybko rosną a czas tak szybko.ucieka...
    Na wakacje napewno gdzies jedziemy , tylko myslimy gdzie :) napewno lot samolotem odpada..
    Coś wymyślimy ;)

Jomi super ! Wiem co tzn wyspać sie :)
    Mi tez sie podoba posiadanie bliźniąt :) nawet myślę , że jeszcze kiedyś spróbuje kolejnej pieknej przygody z bliźniakami ;Dhehe

• Angela* Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi a co u Agniechy. ?

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:
    Pixi a co u Agniechy. ?
    Nie mam z nia kontaktu,wyglada na to,ze wymiksowala sie z forum...
    Angela i Jomi podnosicie na duchu bo skrycie to sie mega boje jak ja sobie poradze.
    Co do wakacji to myslimyalbo ruszyc w koncowce lata nad morze albo jeziora i mam taka zagwostke gdzie nam bedzie lepiej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 06:32

• Angela* Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Nie mam z nia kontaktu,wyglada na to,ze wymiksowala sie z forum...
    Angela i Jomi podnosicie na duchu bo skrycie to sie mega boje jak ja sobie poradze.
    Co do wakacji to myslimyalbo ruszyc w koncowce lata nad morze albo jeziora i mam taka zagwostke gdzie nam bedzie lepiej.

Dasz sobie rade ;)
    To Twoje pierwsze dzieci? :)

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cos Ty Angela :) w domu trzy dziewczyny mam. Stracha mam bo przerazaja mnie techniczne aspekty tzn.karmienie.

No i n8e m9ge na nikogo liczyc do pomocy tak naprawde a obcej osoby nie chce wiec bedzie ciezko. Maz bedzie z nami tylko 10 dni...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 08:34

• Angela* Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2018, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    No cos Ty Angela :) w domu trzy dziewczyny mam. Stracha mam bo przerazaja mnie techniczne aspekty tzn.karmienie

Jezuu super! Zazdroszczę, Ja tez chce miec duża rodzine :)

‹‹ 321 322 323 324 325 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ