Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ss wrote:No ja sie do teściów nie wprowadze haha jakos dam rade, choćby z odpoczynkami na każdym półpiętrze,ale dotrę
My na szczęście mamy swój domek;)
A co do ciuszkow to kupowalam w c&a na 50 , ale moje blizniaki malo ktore ubraly , bo rodząc się mieli oboje po 52cm -
Dzień dobry Dziewczyny
Jaka tu cisza..., mam do Was pytanie , jeden z maluchów znacząco mniej jest aktywny niż drugi i trochę mnie to martwi aczkolwiek też racjonalizuję sobie,że tak może być bo przecież to dwie odrębne istoty . jeden to rozrabia przez większość dnia a drugi raz na jakiś czas daje o sobie znaka. Czy to jest przejaw ich charakterów? -
PixiDixi wrote:Dzień dobry Dziewczyny
Jaka tu cisza..., mam do Was pytanie , jeden z maluchów znacząco mniej jest aktywny niż drugi i trochę mnie to martwi aczkolwiek też racjonalizuję sobie,że tak może być bo przecież to dwie odrębne istoty . jeden to rozrabia przez większość dnia a drugi raz na jakiś czas daje o sobie znaka. Czy to jest przejaw ich charakterów?
To całkiem normlane choć u mnie w brzuchu razem wojowali ...
Ale teraz widac ich charakterki że bardzo podobnePixiDixi lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Angela a powiedz mi jeszcze kiedy zaczelas sie gorzej czuc tzn.ze bylo Ci juz ciezko chodzic i nawet spac?
Jakos w 33tc ... Mialam bezsenność ciezko spac , wstac itd ...
Czy siw niw nudze ? Kochana te charakterki w pozytywnym znaczeniu tego słowa: )
Odpukac oczywiście -
Alw tu cisza. .. Dziewczyny w trojpakach jal sie trzymacie ? Mamusie z dziećmi co u Was ?
U nas gorąco i leci dzien za dniem
Wogole dzis mija ROK jaK Ujrzałam 2KRESKI NA TESCIE CIĄŻOWYM
Wow jal to leci , a dzis mam 2 najpiękniejsze cudenka przy sobie
Miłej niedzielididi31, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
Cisza Angela to fakt. Fajnie,ze piszesz :-*.Szkoda,ze wiekszosc rozpakowanych mam nie pisze...
Czas to zasuwa,trzeba cieszyc sie kazda chwilka a dzieci tak szybko rosną. ..pamietam jak dopiero co tez rodzilas...za szybko dzieci rosną . Na wakacje jakies sie wybierasz?
U mnie co raz ciezej...jak leze jest ok,ale jak wstaje to dzieci czuje tak nisko,napierajace na dol,ze troche sie boje chodzic.
Wogole jedt jakas taka rizmemlana i studia tez mi ciezko ida (wzielam sobie jeszcze to na stare lata dodatkowo).
Czekolade bym zjadla by poprawic sobie humor a ty dooopa bo cukrzyca.
-
Witajcie !
Dzisiaj startuje Tydzień Pieluchy Wielorazowej. Zapraszam do wydarzenia na fb. Jest tam mnóstwo informacji oraz konkursów z wieloma nagrodami.
https://www.facebook.com/Tydzie%C5%84-Pieluchy-Wielorazowej-298376324026378/
Pozdrawiam
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Sto lat mnie nie było, lecą te Waszs suwaczki jak błyskawice
U nas od miesiąca jest super. Dzieci śpią w nocy po 10h, w ciagu dnia potrafią poleżeć trochę w leżaczkach, pod karuzelami w łóżeczkach, na brzuszkach. Jesteśmy bardziej wypoczęci niż przy jednej starszej córce, gdy była w ich wieku. Poza tym młode uwielbiają wózek, wiec lazimy codziennie po kilka kilometrów, a w sobotę wyjeżdżamy całą piątką na 4 dni na majówkę. Posiadanie bliźniąt z kazdym dniem podoba mi się coraz bardziejPixiDixi, Dorola31 lubią tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
PixiDixi wrote:Cisza Angela to fakt. Fajnie,ze piszesz :-*.Szkoda,ze wiekszosc rozpakowanych mam nie pisze...
Czas to zasuwa,trzeba cieszyc sie kazda chwilka a dzieci tak szybko rosną. ..pamietam jak dopiero co tez rodzilas...za szybko dzieci rosną . Na wakacje jakies sie wybierasz?
U mnie co raz ciezej...jak leze jest ok,ale jak wstaje to dzieci czuje tak nisko,napierajace na dol,ze troche sie boje chodzic.
Wogole jedt jakas taka rizmemlana i studia tez mi ciezko ida (wzielam sobie jeszcze to na stare lata dodatkowo).
Czekolade bym zjadla by poprawic sobie humor a ty dooopa bo cukrzyca.
Dokladnie pixi , trzeba się cieszyć każda chwilą, bo dzieci tak szybko rosną a czas tak szybko.ucieka...
Na wakacje napewno gdzies jedziemy , tylko myslimy gdzie napewno lot samolotem odpada..
Coś wymyślimy
Jomi super ! Wiem co tzn wyspać sie
Mi tez sie podoba posiadanie bliźniąt nawet myślę , że jeszcze kiedyś spróbuje kolejnej pieknej przygody z bliźniakami ;Dhehe
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Angela* wrote:Pixi a co u Agniechy. ?
Angela i Jomi podnosicie na duchu bo skrycie to sie mega boje jak ja sobie poradze.
Co do wakacji to myslimyalbo ruszyc w koncowce lata nad morze albo jeziora i mam taka zagwostke gdzie nam bedzie lepiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 06:32
-
PixiDixi wrote:Nie mam z nia kontaktu,wyglada na to,ze wymiksowala sie z forum...
Angela i Jomi podnosicie na duchu bo skrycie to sie mega boje jak ja sobie poradze.
Co do wakacji to myslimyalbo ruszyc w koncowce lata nad morze albo jeziora i mam taka zagwostke gdzie nam bedzie lepiej.
Dasz sobie rade
To Twoje pierwsze dzieci? -
No cos Ty Angela w domu trzy dziewczyny mam. Stracha mam bo przerazaja mnie techniczne aspekty tzn.karmienie.
No i n8e m9ge na nikogo liczyc do pomocy tak naprawde a obcej osoby nie chce wiec bedzie ciezko. Maz bedzie z nami tylko 10 dni...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 08:34