Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
gabi 7 wrote:Czarnulka ponownie gratuluję to kiedy powitasz na świecie kolejne swoje szczęście:-)?
Jeśli chodzi o brzuch to u mnie faktycznie w drugiej ciąży szybciej wyskoczył ciazowy brzuszek.gabi 7 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Mam pytanie do tych dziewczyn które w ciazy robiły badania prenatalne. W którym tygodniu mialyscie robione? Bo ja mam umówione na 12w0d i zastanawiam się czy nie za szybko. Czy nie przesunąć o tydzień później. Czy na prenatalnych poznalyscie płeć Waszych dzieci?
-
U mnie na penatalnych bylam prawie przy koncu haha ledwo sie zalapalam .. to glownie przez brak terminow a juz w 9 tc rezerwowałam27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dzieki dziewczyny, no fajnie by bylo gdyby teraz dziewczynka , ale nie mam zadnych przeczuc . Wazne aby bylo zdrowe ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 08:51
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:Dzieki dziewczyny, no fajnie by bylo gdyby teraz dziewczynka , ale nie mam zadnych przeczuc . Wazne aby bylo zdrowe ..
Dokładnie, ważne aby bylo zdrowe
Nadinka ja pleć poznalam w 12tc na 100%
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 15:39
-
Cześć dziewczyny
Podczytywałam Was od kilku dni, ale dziś się witam bo byłam na 1 usg i potwierdziło się, że to ciąża bliźniacza.
Mamy 2 pęcherzyki ciążowe w każdym po 2mm szczęścia
Wg. USG to 5t5d, kolejna wizyta 12.11 i wtedy zobaczę serduszka
Mam do Was jednak pytanie ponieważ lekarz powiedział, że jeden pęcherzyk jest mniejszy, ale na razie lekarz nie kazał się tym przejmować ?
Ja oczywiście już się martwię ;-( jak to było z Waszymi pęcherzykami, czy to normalne czy jednak jest powód do zmartwienia. -
KaśkaKwa wrote:Cześć dziewczyny
Podczytywałam Was od kilku dni, ale dziś się witam bo byłam na 1 usg i potwierdziło się, że to ciąża bliźniacza.
Mamy 2 pęcherzyki ciążowe w każdym po 2mm szczęścia
Wg. USG to 5t5d, kolejna wizyta 12.11 i wtedy zobaczę serduszka
Mam do Was jednak pytanie ponieważ lekarz powiedział, że jeden pęcherzyk jest mniejszy, ale na razie lekarz nie kazał się tym przejmować ?
Ja oczywiście już się martwię ;-( jak to było z Waszymi pęcherzykami, czy to normalne czy jednak jest powód do zmartwienia.
Jak super!!! Gratulacje Kasia bardzo sie cieszę, że tu jesteś!!!
Z pecherzykami nic się nie stresuj , moje tez na początku byly różne wielkościowo, dzis mam 2 piekne skarby ktore zaraz skończą rok ! Takze glowa do gory i nic sie nie martwKaśkaKwa lubi tę wiadomość
-
Dziękuję kochana
Masz rację teraz to nic mi nie da, muszę czekać cierpliwie do kolejnego usgAngela* lubi tę wiadomość
-
Kaśka, trzymam kciukasy
Czarnulka za Was tez kiedy masz jakaś wizyte ?
Ewetka , a Ty pleć maluszkow znasz ?
Ansien co u Ciebie?
Didi , gabi jak maluchy ?
U nas zęby piątki wychodzą i córa goraczkuje, juz myślałam, że odpukac gardlo ją zlapalo...
Ale zęby jakoś przetrwamy
Juz ma prawiw cala buzie haha
Jakie macie pomysły dla swoich maluchów na Mikolaja i Gwazdke ? Bo ja nie mam wogole pomysłu...czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Angela* wrote:Kaśka, trzymam kciukasy
Ansien co u Ciebie?
U nas zęby piątki wychodzą i córa goraczkuje, juz myślałam, że odpukac gardlo ją zlapalo...
Jakie macie pomysły dla swoich maluchów na Mikolaja i Gwazdke ? Bo ja nie mam wogole pomysłu...27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Hej, hej !
Ja czekam na kolejną wizytę, którą mam za tydzień.
Po ostatniej wizycie przepływy ok, ale różnica w wagach to prawie 20 %
I taki mam problem, bo od 26+1 powinnam iść do szpitala, więc właściwie za tydzień, a lekarz na hasło „szpital” udaje, że nie słyszy.
Co ja mam zrobić, jeśli za tydzień dalej będzie cisza o szpitalu?
Mam zacząć cytować ustawy o opiece w przypadku takiej ciąży czy zaufać lekarzowi?
Co byście zrobiły?
Dodam, że jestem pod opieką prawdopodobnie najlepszego specjalisty w województwie.
ciąża bliźniacza jednokosmówkowa jednoowodniowa
-
Angela* wrote:Dziewcyny jakie macie pomysly dla swoich maluchów na Mikolaja i gwiazdke ? Juz myślicie co kupicie ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Angela* wrote:Kaśka, trzymam kciukasy
Ansien co u Ciebie?
Jakie macie pomysły dla swoich maluchów na Mikolaja i Gwazdke ? Bo ja nie mam wogole pomysłu...
Angela, już piątki ?!?! Ja pierdziu, szybko u Was to idzie bardzo. Mojej córce dopiero druga górna jedynka będzie się pojawiać. Syn też daleko w tyle z zębami. Chociaż jeżeli chodzi o marudzenie, to mam wrażenie, że zaraz wszystkie na raz wyjdą.
U nas ok,noce różne ost zwalam na zęby?
Głodomorki z moich dzieci są, zjedzą kaszkę a później np. domagają się od mamy mojego śniadania.
lepiej ubrać jak wyżywić hehe
Czarnulka rośnij zdrowo
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6)