Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tika to teraz trzymam kciuki za dziewczynki żeby szybciutko i ładnie przybierały ale jak karmisz to pewnie bez problemów wszystko pójdzie.
Kredowa gratuluję wózka
Bizona, moje pierścionki jeszcze mają luz. Ale wiem jak się czujesz, bo wyjęłam kolczyk z pępka po kilkunastu latach i mam wrażenie, że jestem goła!
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi z laktatorem - utwierdziłyście mnie w przekonaniu, że będzie elektryczny.Kredowa lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Oststnio się dowiedziałam że w moim brzuszku są 2 bijące serduszka. . Jestem prze szczęśliwa. . Mam pytanie jak to było / jest u was bo czytałam że w ciaży blizniaczej jeden z maluszków czasem obumiera. .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 14:36
Kredowa, Natikka123 lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
triss wrote:Czarnulka nic nie obumiera . Zobacz ile nas tu w podwójnej, a nawet potrójne ciąży
Wszystko będzie dobrze !
A jaki u Ciebie rodzaj ciąży bliźniaczej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 15:20
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Witaj czarnulka, super że do nas dołączyłaś
Też jestem ciekawa jaka ciąża u Ciebie i pewnie w poniedziałek się dowiesz.
Moja rada- nie czytaj za dużo w internecie, choć wiem z doświadczenia, że to nie łatwe.
Jak coś pytaj o wszystko, jeśli będziemy w stanie pomóc, doradzić to z chęcią to uczynimyczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
MoNaKo wrote:Witaj czarnulka, super że do nas dołączyłaś
Też jestem ciekawa jaka ciąża u Ciebie i pewnie w poniedziałek się dowiesz.
Moja rada- nie czytaj za dużo w internecie, choć wiem z doświadczenia, że to nie łatwe.
Jak coś pytaj o wszystko, jeśli będziemy w stanie pomóc, doradzić to z chęcią to uczynimy
Dziękuję za przyjęcie do wątku
Tak może w poniedziałek się dowiem więc napiszę wam co tam wyszło. . Mam nadzieje ze tym razem się uda bo wcześniej 3 ciążę poroniłam27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Czarnulka, wiem widziałam w stopce
Przykro mi z powodu Twoich strat...klika nas tutaj niestety jest po przejściach- ja mam za sobą 4 ciąże biochemiczne i długią walką aby być w upragnionej ciąży...ale musimy myśleć pozytywnie, że właśnie teraz bedzie wszystko dobrze.
Wrzuć nam tu fotkę po poniedziałkowym usgczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
MoNaKo wrote:Czarnulka, wiem widziałam w stopce
Przykro mi z powodu Twoich strat...klika nas tutaj niestety jest po przejściach- ja mam za sobą 4 ciąże biochemiczne i długią walką aby być w upragnionej ciąży...ale musimy myśleć pozytywnie, że właśnie teraz bedzie wszystko dobrze.
Wrzuć nam tu fotkę po poniedziałkowym usg
Dobrze na pewno wrzucę focie.
A mam takie pytanie czy któraś z was plamiła na początku ciąży? ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Tu focia z poniedziałku 6t5d
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae8ec2b8c00b.jpgelmo88, Szczęśliwa Mamusia, triss, Pat85, joaska1985 lubią tę wiadomość
07.06.2019 synek
Cześć Czarnulka24
nic się nie przejmuj, jak zarodek obumiera to najczęćiej tak wczesnie, że nawet jeszcze nie wiesz o ciąży. Więc teraz będzie już tylko bezpieczniej A te dwa maluchy niech będą zadośćuczynieniem za wcześniejsze straty!
Powodzenia i koniecznie chwal się po wizycie!czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Pat85 wrote:Cześć Czarnulka24
nic się nie przejmuj, jak zarodek obumiera to najczęćiej tak wczesnie, że nawet jeszcze nie wiesz o ciąży. Więc teraz będzie już tylko bezpieczniej A te dwa maluchy niech będą zadośćuczynieniem za wcześniejsze straty!
Powodzenia i koniecznie chwal się po wizycie!
Mam też nadzieję że lekarz powie mi jaka to ciążaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 18:19
07.06.2019 synek
Kochane jutro o 8:30 mam wizytę.
I zakładamy pessar.
Trzymajcie kciuki bo jestem bardzo ciekawa co z ta moją szyjką się dzieje. Wierzę też że pessar nieco mnie uwolni od ciągłego leżenia. Tym bardziej że właśnie dzis przyjeżdża do mnie mama i mogłybyśmy poszaleć na dziecięcych zakupach
W dodatku macica nadal sie stawia więc ten magnez chyba średnio na mnie działa...może dr zapisze mi cos innego.
A w ogóle to nawet nie macie pojęcia jaką mam fazę na świeże ananasyelmo88 lubi tę wiadomość
-
MoNaKo daj znać co po wizycie dobrze, że coś założą na szyjkę na pewno będzie bezpieczniej powodzenia na wizycie.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
agula1983 wrote:Witaj czarnulka w gronie podwójnego szczęścia
Monako a jaki magnez łykasz?
To mleczko na zgagę to Gaviscon, które można stosować w ciąży
Dziękuję27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Cześć dziewczyny
Monako, napisałam na priv, jakbyś miała chwilę to zetknij proszę. Trzymam kciuki, żeby szyjka się ogarnęła && -
Hej dziewczyny . Mam takie pytanie. Czy wy przy bliźniakach bierzecie jakieś większe dawki kwasu foliowego? Albo jakieś specjalne leki?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:Hej Elmo co u ciebie?
A dziekuje, jak narazie, nie zapeszajac prawie odeszly nudnosci i moge troche odzyc musze tylko podgryzac cos co 2 godziny zeby nie czuc sie zle. poza tym wszystko idzie w dobrym kierunku i mam nadzieje ze tak zostanie.
Rowniez Tobie zycze spokojnych mysli. Nie stresuj sie tak bo one tez to czuja :*czarnulka24 lubi tę wiadomość