Przyszłe mamy z Olsztyna
-
WIADOMOŚĆ
-
Penelope30 wrote:W 26tyg. Ja mam taki plan że jak coś się będzie działo do 33tyg to do Wojewódzkiego, jak w 33-37 tyg to do Miejskiego a po 37 jak wszystko będzie ok to właśnie do Malarkiewicza. Mam już opinie 4 koleżanek co tam rodziły i chwalą.
To może masz ochotę na kawkę i ciacho bo nie mam z kim pogodac o tym wszystkim a my 'ciężarówki'mamy wspólne tematyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 12:12
-
Ja tez mam ręczny. Spokojnie daje radę no chyba ze ma sie w planach np powrót do pracy szybszy i karmienie własnym mlekiem wtedy wygodniejszy elektryczny ale żeby użyć od czasu do czasu przy nawale albo sporadycznym wyjściu do kina to polecam ręczny . Ja mam ten aventu
-
Laski a macie już wozy dla waszych serduszek kupione ? nowe czy używane ? Wszyscy mówią ze nie opłaca się nowego bo używane w dobrym stanie ale niewiem czy nie lepiej kupić nowy za 1400 niż używany za 1000 bo są w takich cenach a ja juz jeden zamówiłam na olx ale niestety trafiłam na oszustke pieniadze przelałam a wózka nie dostalam sprawę zgłosiłam na policje ale wątpie ze ja odnajdą
-
Ja kupowałam nowy, bo:
po 1. szczęśliwa babcia stawiała i chciała nowy
2. planuję dwójkę, albo i trójkę dzieci i bałabym się, że taki już kupiony używany nie wytrzyma.
Moja kareta to Camarelo Carera
Laktator: http://www.aptekagemini.pl/avent-laktator-recz-natural.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 15:10