Rodzę w grudniu 2026🩷🩵
-
WIADOMOŚĆ
-
Peachy wrote:Przyszłam się pożegnać z wątkiem 👋 Życzę wam wszystkim zdrowia i spokojnej ciąży ❤️
Bardzo mi przykro!!!
(( trzymaj się i wierzę że się uda!
-
Bardzo mi przykro jakbyś chciala pogadać czy cos to pisz do nas ❤️ tule mocno ❤️Peachy wrote:Przyszłam się pożegnać z wątkiem 👋 Życzę wam wszystkim zdrowia i spokojnej ciąży ❤️
-
Peachy wrote:Przyszłam się pożegnać z wątkiem 👋 Życzę wam wszystkim zdrowia i spokojnej ciąży ❤️
Polubiłam przez przypadek 😔
Bardzo mi przykro, trzymaj się 🫂💔 -
Peachy, bardzo mi przykro 🥺 trzymaj się 🧡
blancaa12, witamy 🧡 spora ta różnica z usg, ale zawsze jeden grudniowy bobas więcej 😁
U mnie wczoraj w tym moczu faktycznie coś wyszło, ale liczne fosforany bezpostaciowe 😵💫 pierwszy raz coś takiego i mam mieszane odczucia 🫣 -
Witamy 🙂 tez mam nieregularne raz 24 raz 31 ciężko określić ja jak wszystko będzie dobrze pewnie bede miala cc wcześniej ostatnio mialam jakos dwa tygodnie przed terminem z synem ale tak mi ciaza z nim dala popalić ze juz sie modliłam o cc 😂 teraz wizytą 27.04 i tak myślę czy iść tam gdzie miałam iść pierwszy raz czy iść do tej co bylam ostatnio tylko ona nie pracuje w szpitalu a wolałabym prowadzić u kogoś kto jednak w szpitalu pracuje. Ginekolog który prowadził mi ciążę z synem ( złoty człowiek) przeniósł sie do innego szpitala i myślę czy tam nie chodzić 🤔 ciężko sie zdecydować 😂blancaa12 wrote:Nieregularne cykle i dlatego. U mnie 4 ciąża i drugi grudniowy bobas będzie

-
U mnie podobnie. Miesiączka 2.03 a owulacja była 26/27
W poprzedniej ciąży też każdemu lekarzowi musiałam tłumaczyć że bobo jest młodsze niż by wychodziło z obliczeń.
Ja dziś byłam na drugiej becie, jak wszystko pójdzie dobrze to umówię się na USG na przyszły tydzień 🤞
Peachy - przesyłam dobre myśli
01.2024 - 👶🏼
10.04.2026 - ⏸️
BETA 13.04 - 132 | 15.04 - 397 | 20.04 - 3 536 -
🌿Peachy bardzo mi przykro. 😟
🌿Nataleńka też czekam na drugą betę
Nataleńka lubi tę wiadomość
33 🙋🏼♀️
👶🏼 08.2024
01.2026 💔 poronienie zatrzymane
03.2026 wznowienie starań 🌈
08.04 ⏸️ Fasolko zostań. 🙏
13.04 14 dpo - 263,11
15.04 16 dpo - 830,05
21.04 22 dpo - 8865,74 🍀
27.04 jest Maluszek z ❤️ -
O WOW rodziłaś juz w domu ? Szacunek wielki I jak to wygląda? Zazdroszczę chociaz pewnie nawet jakbym mogła to ja panikara jestem 😂blancaa12 wrote:Ja planowo będę rodzić w domu. Jeszcze czekam na poinformowanie mojej położnej że znowu się spotkamy
-
@Peachy, bardzo mi przykro.
blancaa12 wrote:Nieregularne cykle i dlatego. U mnie 4 ciąża i drugi grudniowy bobas będzie
O! To jak u mnie! 4 ciąża i 2 grudniowy bobas.
@Nataleńka, trzymam kciuki. Ja dziś mam termin okresu, zrobiłam jeszcze jedną betę bo zaczęłam je robić bardzo wcześnie j też mam zamiar umawiać wizytę, jak wszystko będzie ok.
@Mama Antosia - to pewnie plamienie implantacyjne. Miałam 2 dni temu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia, 12:12
-
O, akurat sprawdziłam i mam wyniki.

Beta: 418,41
Prog: 27.50
Cieszą mnie bardzo! Rośnie bobas i to szybko.
Cerva, Nataleńka, Angela1108 lubią tę wiadomość
-
Angela1108 wrote:O WOW rodziłaś juz w domu ? Szacunek wielki I jak to wygląda? Zazdroszczę chociaz pewnie nawet jakbym mogła to ja panikara jestem 😂
3 porody domowe za mną.
Poród domowy nie jest dla każdego trzeba przejść kwalifikacje ciążą musi być książkowe itd.
To jest bardzo dużo do pisania na ten temat
Jeśli coś w trakcie porodu się dzieje nie tak jest transfer. Są dwie położne, które pracują w szpitalach i nie jeden poród widziały i odbierały więc mają doświadczenie
Co do samego porodu. Dla mnie ważne jest abym miała spokój i nikt nie ingerował wtedy kiedy to nie potrzebne więc dlatego zdecydowałam się na poród domowy. Mam ciszę spokój poszanowanie mojego ciała. Jestem ja i poród a obok Polozna obserwuje czy wszytko idzie dobrze. Mąż jest ze mną.
Napisz konkretne pytania łatwiej mi będzie odpisać. Ewentualnie zapraszam na fb - poród domowy Polska ( tam jest mnóstwo histori porodowych )
Nomeolvides lubi tę wiadomość
-
Fermina wrote:O, akurat sprawdziłam i mam wyniki.

Beta: 418,41
Prog: 27.50
Cieszą mnie bardzo! Rośnie bobas i to szybko.
Pięknie ☺️
Moja beta z dziś 830,05 🥹 przyrost 191,7%
Fermina, Nataleńka, baassiia, Myszkaaa20 lubią tę wiadomość
33 🙋🏼♀️
👶🏼 08.2024
01.2026 💔 poronienie zatrzymane
03.2026 wznowienie starań 🌈
08.04 ⏸️ Fasolko zostań. 🙏
13.04 14 dpo - 263,11
15.04 16 dpo - 830,05
21.04 22 dpo - 8865,74 🍀
27.04 jest Maluszek z ❤️ -
Gratulacje Dziewczyny, piękne przyrosty 🧡
Co do porodu w domu, ja bym się nie zdecydowała, jednak nawet w książkowej ciąży coś może się wydarzyć w trakcie, dużo więcej stresu wtedy, ale fajnie, że są takie możliwości jeśli ktoś czuje, że to jest dla niego 😊
Fermina lubi tę wiadomość
-
Cerva wrote:Pięknie ☺️
Moja beta z dziś 830,05 🥹 przyrost 191,7%
No i oby tak dalej! Cudne wyniki!
Cerva lubi tę wiadomość
-
Każda ciąża jest inna. Są różne przyczyny powikłań przy porodzie itd, itp to wszytko ma wpływ na poród. Sama ciąża samo prowadzenie ciaz itd.
Poród domowy to także świadome branie odpowiedzialności za siebie i dziecko dodatkowo nie ma tam znieczuleń. Też miałam obawy przed pierwszy porodem. Ale miałam położną z wielkim doświadczeniem i ona gdyb coś szło nie tak najmniejszy sygnał i bybyly transfer do szpitala to ciężko wyjaśnić jeśli się w tym nie siedzi.
I szanuję każdego zdanie i opinie
Nataleńka lubi tę wiadomość