Rodzę w grudniu 2026🩷🩵
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam przed chwilą po witaminki i pani w aptece dala mi MAMADHA PREMIUM+ brałyście moze je? Z synem brałam pragnę i była ok no sama nie wiem01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
05.2023 zabieg cholecystostomi
Dieta lekkostrawna do dziś
2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
Acard 💊
10.04.2026 ⏸️ -
I tak sprawdzam sobie na internecie to one około 30zl ja zaplacilam 69.99 az taka różnica to bym nie pomyslala01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
Acard 💊
10.04.2026 ⏸️ -
Ja czytałam o nich średnie opinie, ale mie kojarze czego to się tyczyło konkretnie.Angela1108 wrote:Byłam przed chwilą po witaminki i pani w aptece dala mi MAMADHA PREMIUM+ brałyście moze je? Z synem brałam pragnę i była ok no sama nie wiem
Generalnie każde mają pewnie swoje lepsze i gorsze strony 😊 -
Co do witamin jeszcze to najwięcej dobrego słyszałam o Puerii Uno Activ i ja będę w te celować, póki co kończę tabsy przedciążowe jeszcze, bo miałam duży zapas 🫣
Jedy siedzie w pracy mega zmulona i wyjątkowo głodna, miałam jeszcze serek, ale nie chciałam jeść jeszcze, żeby dotrwać do końca pracy, więc 🤢 z głodu, teraz zjadłam i 🤢 bo to nie było to na co bym miała ochotę 😬 ciążowe problemy 🤡
Mama Antosia lubi tę wiadomość
-
Akacjowa_ wrote:Co do witamin jeszcze to najwięcej dobrego słyszałam o Puerii Uno Activ i ja będę w te celować, póki co kończę tabsy przedciążowe jeszcze, bo miałam duży zapas 🫣
Jedy siedzie w pracy mega zmulona i wyjątkowo głodna, miałam jeszcze serek, ale nie chciałam jeść jeszcze, żeby dotrwać do końca pracy, więc 🤢 z głodu, teraz zjadłam i 🤢 bo to nie było to na co bym miała ochotę 😬 ciążowe problemy 🤡
Ja właśnie ją biorę. W pierwszej ciąży brałam zwykłą Puerie uno, bo tej active nie było jeszcze na rynku, ale jak się pojawiła to zdecydowanie z metylowanymi wersjami witamin. 🙂33 🙋🏼♀️
👶🏼 08.2024
01.2026 💔 poronienie zatrzymane
03.2026 wznowienie starań 🌈
08.04 ⏸️ Fasolko zostań. 🙏 -
Cerva wrote:Ja właśnie ją biorę. W pierwszej ciąży brałam zwykłą Puerie uno, bo tej active nie było jeszcze na rynku, ale jak się pojawiła to zdecydowanie z metylowanymi wersjami witamin. 🙂
Ja tutaj z wątku sierpniowego. GRATULACJE!!!!
Trzymam MOCNO KCIUKI, żeby ciąża trwała w pełnym zdrowiu aż do terminu donoszonej ciąży
✊️✊️✊️✊️✊️✊️✊️✊️✊️✊️✊️✊️
Angela1108, Nataleńka, Fermina lubią tę wiadomość
-
Aaa i co jeszcze po dzisiejszej wizycie według aplikacji termin wychodził mi na 13.12 a według usg na 18.12 wiec możliwe ze ciaza jest młodsza bo ja nawet nie obserwowałam owulacji nie pamiętam kiedy mogła byc chociaż napewno bolał mnie jajnik zawsze tak mam ale w ktorym dniu to mogło byc to nie wiem. Jestem na przerwie w domu robie obiad i spie na stojąco a na 17sta spowrotem do pracy 🫣01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
Acard 💊
10.04.2026 ⏸️ -
Powodzenia Myszko, Cerva, Fermina 🥰😘 i dla reszty dziewczyn 🤞🏻
Nataleńka, Myszkaaa20, Fermina lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
Biorę je i brałam w poprzedniej ciąży dobre są nawet lekarz prowadzący mi polecał 😊 Ja dziś jakaś zachcianka na twarożek ze szczypiorkiem solą i pieprzem z rzodkiewką. Ciesze się ze w końcu miałam apetyt. Wczoraj byliśmy w szpitalu z małym i okazało się że ma RSV także też to przechodzę z nim 😫 Przynajmniej jakaś zachcianka się pojawiła i w końcu zgłodniałam 😄Akacjowa_ wrote:Co do witamin jeszcze to najwięcej dobrego słyszałam o Puerii Uno Activ i ja będę w te celować, póki co kończę tabsy przedciążowe jeszcze, bo miałam duży zapas 🫣
Jedy siedzie w pracy mega zmulona i wyjątkowo głodna, miałam jeszcze serek, ale nie chciałam jeść jeszcze, żeby dotrwać do końca pracy, więc 🤢 z głodu, teraz zjadłam i 🤢 bo to nie było to na co bym miała ochotę 😬 ciążowe problemy 🤡👶🏽 𝓐𝓷𝓽𝓸𝓼 21.07.2025
⏸️ 07.04.2026

-
O to ja mam to samo, wiecznie mi zimno i nie mogę się rozgrzać 🙈 wczoraj leżałam w polarowej pidżamie pod dwiema kołdrami 😂Cerva wrote:Ja zawrotów nigdy nie miałam, to musi być męczące.
Dużo zdrowia Dziewczyny, dbajcie o siebie i odpoczywajcie w miarę możliwości.
Ja za to wieczorami umieram z zimna. Zawsze byłam zmarźlak, ale to co teraz jest to dramat. Zasypiam w długich spodniach od piżamy i bluzie, przykryta kołdrą pod sam nos. 😬
Nataleńka lubi tę wiadomość
-