Rodzę w grudniu 2026🩷🩵
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zawrotów nigdy nie miałam, to musi być męczące.
Dużo zdrowia Dziewczyny, dbajcie o siebie i odpoczywajcie w miarę możliwości.
Ja za to wieczorami umieram z zimna. Zawsze byłam zmarźlak, ale to co teraz jest to dramat. Zasypiam w długich spodniach od piżamy i bluzie, przykryta kołdrą pod sam nos. 😬
Angela1108 lubi tę wiadomość
33 🙋🏼♀️
👶🏼 08.2024
01.2026 💔 poronienie zatrzymane
03.2026 wznowienie starań 🌈
08.04 ⏸️ Fasolko zostań. 🙏
13.04 14 dpo - 263,11
15.04 16 dpo - 830,05
21.04 22 dpo - 8865,74 🍀
27.04 jest Maluszek z ❤️ -
Haha ja to zawsze nawet jak jest upał to w nocy chociaż prześcieradłem ale musze miec przykryte stopy i ramiona bo nie usnę 😂 od dziecka tak mam ze sie boje ze jak będą odkryte to mnie cos za nie złapie 😂 taka schiza 😂Cerva wrote:Ja zawrotów nigdy nie miałam, to musi być męczące.
Ja za to wieczorami umieram z zimna. Zawsze byłam zmarźlak, ale to co teraz jest to dramat. Zasypiam w długich spodniach od piżamy i bluzie, przykryta kołdrą pod sam nos. 😬 -
No to też tak mam. 😅 ale ubrana jak Eskimos to chodzę spać tylko jak jestem chora, a teraz codziennie. 😛Angela1108 wrote:Haha ja to zawsze nawet jak jest upał to w nocy chociaż prześcieradłem ale musze miec przykryte stopy i ramiona bo nie usnę 😂 od dziecka tak mam ze sie boje ze jak będą odkryte to mnie cos za nie złapie 😂 taka schiza 😂
I jak widać jest po 5, a ja nie śpię… od kilku dni 4/5 budzę się w sekundę i mam po spaniu na 1-2 godziny. A wtedy to już zazwyczaj mój Synek się budzi… w weekend dał mi Mąż trochę odespać. W pierwszej ciąży pamiętam, że miałam to samo33 🙋🏼♀️
👶🏼 08.2024
13.04 14 dpo - 263,11
15.04 16 dpo - 830,05
21.04 22 dpo - 8865,74 🍀
Oj to współczuję ja w ciąży z młodym wogule nie spałam w nocy przez mdłości do samego końca budziłam sie po pierwszej lub drugiej i do rana łaziłam po dole ratowałam sie troche kropelkami to cos tam pomagałyCerva wrote:No to też tak mam. 😅 ale ubrana jak Eskimos to chodzę spać tylko jak jestem chora, a teraz codziennie. 😛
I jak widać jest po 5, a ja nie śpię… od kilku dni 4/5 budzę się w sekundę i mam po spaniu na 1-2 godziny. A wtedy to już zazwyczaj mój Synek się budzi… w weekend dał mi Mąż trochę odespać. W pierwszej ciąży pamiętam, że miałam to samo -
Angela1108 wrote:Oj to współczuję ja w ciąży z młodym wogule nie spałam w nocy przez mdłości do samego końca budziłam sie po pierwszej lub drugiej i do rana łaziłam po dole ratowałam sie troche kropelkami to cos tam pomagały
A to ja mdłości na razie brak. W pierwszej też miałam delikatne tylko, raczej bez wymiotów. Po prostu nagle mam oczy jak 5 zł i po spaniu. 😛 ale biorę wszystko w ciemno byle ta ciąża się rozwijała 🙏33 🙋🏼♀️
👶🏼 08.2024
13.04 14 dpo - 263,11
15.04 16 dpo - 830,05
21.04 22 dpo - 8865,74 🍀
Dokładnie aby bylo dobrze z maluszkiem resztę sie wytrzymaCerva wrote:A to ja mdłości na razie brak. W pierwszej też miałam delikatne tylko, raczej bez wymiotów. Po prostu nagle mam oczy jak 5 zł i po spaniu. 😛 ale biorę wszystko w ciemno byle ta ciąża się rozwijała 🙏
-
Dzwoniłam dzisiaj zeby sie zapisac do nowej poradni ginekologicznej bo w tamtej co zawsze chodzilam mam termin na 27.04 ale tam w szpitalu pracuje moja siostra to wolałabym narazie nie i w tej nowej mam wizyte dzisiaj na 11sta troche szybko bo sensu w tej wizycie nie ma i tak nic nie zobaczą no ale pójdę jak juz mnie zapisali o ile uda mi sie klientkę przełożyć
-
Cerva wrote:Ja zawrotów nigdy nie miałam, to musi być męczące.
Ja za to wieczorami umieram z zimna. Zawsze byłam zmarźlak, ale to co teraz jest to dramat. Zasypiam w długich spodniach od piżamy i bluzie, przykryta kołdrą pod sam nos. 😬
Jejku też tak mam! I wrażenie, że mam stsn podgorączkowy, taka jestem wyziębiona. Okropnie to jest! -
Fermina wrote:Jejku też tak mam! I wrażenie, że mam stsn podgorączkowy, taka jestem wyziębiona. Okropnie to jest!
Licze, ze to oznaka dobrego proga, bo temperaturę rano też mam ładną wysoką pod 37. 🙏
Fermina lubi tę wiadomość
33 🙋🏼♀️
👶🏼 08.2024
13.04 14 dpo - 263,11
15.04 16 dpo - 830,05
21.04 22 dpo - 8865,74 🍀
Cerva wrote:Ja za to wieczorami umieram z zimna. Zawsze byłam zmarźlak, ale to co teraz jest to dramat. Zasypiam w długich spodniach od piżamy i bluzie, przykryta kołdrą pod sam nos. 😬Fermina wrote:Jejku też tak mam! I wrażenie, że mam stsn podgorączkowy, taka jestem wyziębiona. Okropnie to jest!
Dziewczyny, to jakbym czytała o sobie. Mąż zawsze na krótko w domu, a ja nie raz i dwie bluzy założę
Ale to u mnie bez względu na to czy w ciąży czy nie.
Dzisiaj robiłam pierwszą betę, czekam na wynik. Wczoraj dość mocno ciągnął mnie jajnik z którego była owulacja i cały czas mam jakąś schizę że to ciąża pozamaciczna. Ahh te nerwy..
01.2024 - 👶🏼
10.04.2026 - ⏸️
BETA 13.04 - 132 | 15.04 - 397 | 20.04 - 3 536 -
Cześć Mamuśki ❤️ jak fajnie, że jest nas coraz więcej 🥰 od kilku dni budzę się z bólem gardła lecz tylko występuje on rano... Jest mi cały czas zimno... A w stopy to już w ogóle do tego brzuch jak balon bo mam mega zaparcia 🫣 w żadnej ciąży nie miałam takich problemów, przynajmniej nie na samym początku 🫣🫣 miałam ciężki weekend bo moi chłopacy złapali jelitówke... Mnie wzięło dziś rano...dobrze że tylko biegunka . Oprócz osłabienia, skurczów brzucha czuje się w miarę ok. I lekko🤣 mam jedynie od rana straszna wrażliwość na zapachy ale nie wiem czy to przez ciążę czy może przez tą jelitowke rośnie mi wszystko w buzi.
Wizytę mam 23 kwietnia na 18. Będę wtedy w 6t2d mam nadzieję że już zobaczę serduszko. Bo tak jak byłam spokojna na początku jak się dowiedziałam teraz mam kosmos w mojej głowie 😞 tyle się człowiek starał i ma jakieś lęki czy wszystko będzie ok. -
Nataleńka wrote:Dziewczyny, to jakbym czytała o sobie. Mąż zawsze na krótko w domu, a ja nie raz i dwie bluzy założę
Ale to u mnie bez względu na to czy w ciąży czy nie.
Dzisiaj robiłam pierwszą betę, czekam na wynik. Wczoraj dość mocno ciągnął mnie jajnik z którego była owulacja i cały czas mam jakąś schizę że to ciąża pozamaciczna. Ahh te nerwy..
Takie kłucia/ciągnięcia to raczej dobry znak. 🙂
Mam pierwsza betę - 263 🥹
Progesteron 28 ng/ml
Myszkaaa20, Nataleńka, boys' mum, Akacjowa_, Fermina lubią tę wiadomość
33 🙋🏼♀️
👶🏼 08.2024
13.04 14 dpo - 263,11
15.04 16 dpo - 830,05
21.04 22 dpo - 8865,74 🍀
Pęcherzyk w macicy według usg ( troche starego) 4tydz 3 d za dwa tygodnie do kontroli brac witaminy i na spokojnie czekać pobrała mi cytologię odrazu
Nataleńka, Cerva, Mama Antosia lubią tę wiadomość
-
Cerva ❤️
Mi jest bardzo zimno wieczorem, przed pójściem spać normalnie trzęsę się z zimna.
Za to jestem ciekawa czy w tej ciąży też ominą mnie mdłości i wymioty 😅 -
Myszkaaa20 wrote:(...)
Za to jestem ciekawa czy w tej ciąży też ominą mnie mdłości i wymioty 😅
Sobie również tego życzę. W poprzedniej męczyła mnie tylko zgaga, szczególnie pod koniec. Bardzo współczuję wszystkim ciężarówkom dla których ciąża to tak męczący stan
01.2024 - 👶🏼
10.04.2026 - ⏸️
BETA 13.04 - 132 | 15.04 - 397 | 20.04 - 3 536