X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzę w grudniu 2026🩷🩵
Odpowiedz

Rodzę w grudniu 2026🩷🩵

Oceń ten wątek:
  • Mama Antosia Debiutantka

Wysłany: 12 kwietnia, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela1108 wrote:
    Ja mam zawroty głowy nawet jak siedze w pracy to chwilami mam taką karuzele
    Też mam zawroty i to cały czas ledwo równowagę utrzymuje jak mnie czasami zawiruje.

👶🏽 𝓐𝓷𝓽𝓸𝓼 21.07.2025
    ⏸️ 07.04.2026

age.png
  • Cerva Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawrotów nigdy nie miałam, to musi być męczące.

Dużo zdrowia Dziewczyny, dbajcie o siebie i odpoczywajcie w miarę możliwości.

Ja za to wieczorami umieram z zimna. Zawsze byłam zmarźlak, ale to co teraz jest to dramat. Zasypiam w długich spodniach od piżamy i bluzie, przykryta kołdrą pod sam nos. 😬

Angela1108 lubi tę wiadomość

33 🙋🏼‍♀️

👶🏼 08.2024

01.2026 💔 poronienie zatrzymane

03.2026 wznowienie starań 🌈
    08.04 ⏸️ Fasolko zostań. 🙏
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Antosia wrote:
    Też mam zawroty i to cały czas ledwo równowagę utrzymuje jak mnie czasami zawiruje.
    Tak dokładnie ja tez

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    05.2023 zabieg cholecystostomi
    Dieta lekkostrawna do dziś
    2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
    Acard 💊
    10.04.2026 ⏸️
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cerva wrote:
    Ja zawrotów nigdy nie miałam, to musi być męczące.

Dużo zdrowia Dziewczyny, dbajcie o siebie i odpoczywajcie w miarę możliwości.

Ja za to wieczorami umieram z zimna. Zawsze byłam zmarźlak, ale to co teraz jest to dramat. Zasypiam w długich spodniach od piżamy i bluzie, przykryta kołdrą pod sam nos. 😬
    Haha ja to zawsze nawet jak jest upał to w nocy chociaż prześcieradłem ale musze miec przykryte stopy i ramiona bo nie usnę 😂 od dziecka tak mam ze sie boje ze jak będą odkryte to mnie cos za nie złapie 😂 taka schiza 😂

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    05.2023 zabieg cholecystostomi
    Dieta lekkostrawna do dziś
    2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
    Acard 💊
    10.04.2026 ⏸️
‹‹ 3 4 5 6 7
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ