X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzę w grudniu 2026🩷🩵
Odpowiedz

Rodzę w grudniu 2026🩷🩵

Oceń ten wątek:
  • Mama Antosia Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja 🧚🏼‍♀️ wrote:
    Hej. , narazie nieśmiało się przyglądam , pozytywny test 15.04 i beta 140, po długich staraniach jest strach , lekarz za jakiejś półtora tyg 🤞🏻
    Gratuluję oby tak dalej ❤️

👶🏽 𝓐𝓷𝓽𝓸𝓼 21.07.2025
    ⏸️ 07.04.2026

age.png
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a pamiętacie bylo takie forum fajnamama może któraś z was korzystała napewno z synem w ciąży tam bylam i nigdzie nie moge go znaleźć jest ono jeszcze moze cos wiecie ?

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    05.2023 zabieg cholecystostomi
    Dieta lekkostrawna do dziś
    2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
    Acard 💊
    10.04.2026 ⏸️
  • Akacjowa_ Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela1108 wrote:
    Dziewczyny a pamiętacie bylo takie forum fajnamama może któraś z was korzystała napewno z synem w ciąży tam bylam i nigdzie nie moge go znaleźć jest ono jeszcze moze cos wiecie ?
    ja nie kojarze czegoś takiego 🤔

🧑 34 🧔36

2023 🐻
    02.2026 - powrót do starań 🧡
    14.03.2026 - IUI
    24.03.2026 - ⏸️🩷 🥹

preg.png
  • Doriibzh Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Antosia wrote:
    Gratuluję oby tak dalej ❤️
    O kurde skrzep krwi?
    Jak sytuacja?

Ja mam wizytę o 11h 😅 za miesiąc mamy ślub cywilny, mam nadzieję że już energia wróci i, że obejdzie się bez żadnych komplikacje i maluch dalej będzie się rozwijać 💗 staram się nie wybiegać na przód za mocno.

16/02 🩸
    21/03 ⏸️
    23/03 beta 461 😍
    25/03 beta 979
    27/03 beta 1783
    02/04 pierwsze usg 3,22mm i ♥️

preg.png
  • boys' mum Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela1108 wrote:
    Tak, ja pamiętam 🙂 przez moje poprzednie dwie ciąże wlasnie tam pisałam ❤️ niestety strona została już usunięta... A szkoda ... Czasem chciałabym wrócić do tego co się pisało 13 lat temu jak dowiedziałam się o pierwszym maleństwie 😀

Angela1108 lubi tę wiadomość

• boys' mum Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Antosia wrote:
    Też mam 30 kwietnia moje 1 USG 🥹 Na 10:30 🕥 Nie mogę się doczekać ale z jednej strony się martwię i cały czas obserwuję bo dzis taki malutki skrzep krwi ciemnej znalazłam na podpasce oby to nie było nic niepokojącego bo te plamienia już mnie tak straszą 😫 Jak się pojawi więcej to pojadę do szpitala pilnie 😓
    O kurcze , skrzep? Może w razie powtórki warto byłoby pojechać na IP. Może to nic takiego jak np. mały krwiaczek ale dla świętego spokoju chyba bym pojechała . Daj znać jaką decyzję podejmiesz 🙂

• boys' mum Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy Wy też jesteście takie bez energii? Śpię 8-9 h ale jak rano wstaje to czuję się tak jakbym nockę miała zarwaną 😅 jadę do pracy i już oko mi leci. W dodatku mam mdłości... Nie wiem co jeść bo na samą myśl o jakimś jedzeniu to aż mną telepie. Jedynie co mi wchodziło dzisiaj to kiwi i truskawki 🫣 i pączek bez nadzienia 😅 całe moje jedzenie dzisiejsze... Ale jak np. Jadłam coś wczoraj ze smakiem to jak dziś o tym pomyśle to 🥴🤢 masakra.... I każdy dzień inny... Każdego dnia coś innego mi podchodzi albo nie i wtedy mam problem bo jak jestem głodna to mdłości mi potęgują 😞 nie miałam czegoś takiego w poprzednich ciążach.... W dodatku tak mnie wysypało na plecach i twarzy, że to jakaś masakra.... Strach w lustro patrzeć...

• Angela1108 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boys' mum wrote:
    Tak, ja pamiętam 🙂 przez moje poprzednie dwie ciąże wlasnie tam pisałam ❤️ niestety strona została już usunięta... A szkoda ... Czasem chciałabym wrócić do tego co się pisało 13 lat temu jak dowiedziałam się o pierwszym maleństwie 😀
    Kurde szkoda bo fajnie wspominam tamto forum i dziewczyny mozna bylo sie cofnąć do początku i zobaczyć kiedy co i jak bylo

12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    Acard 💊
    10.04.2026 ⏸️
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boys' mum wrote:
    Dziewczyny czy Wy też jesteście takie bez energii? Śpię 8-9 h ale jak rano wstaje to czuję się tak jakbym nockę miała zarwaną 😅 jadę do pracy i już oko mi leci. W dodatku mam mdłości... Nie wiem co jeść bo na samą myśl o jakimś jedzeniu to aż mną telepie. Jedynie co mi wchodziło dzisiaj to kiwi i truskawki 🫣 i pączek bez nadzienia 😅 całe moje jedzenie dzisiejsze... Ale jak np. Jadłam coś wczoraj ze smakiem to jak dziś o tym pomyśle to 🥴🤢 masakra.... I każdy dzień inny... Każdego dnia coś innego mi podchodzi albo nie i wtedy mam problem bo jak jestem głodna to mdłości mi potęgują 😞 nie miałam czegoś takiego w poprzednich ciążach.... W dodatku tak mnie wysypało na plecach i twarzy, że to jakaś masakra.... Strach w lustro patrzeć...
    Tak ja tez bym mogła caly czas spać. Miłości tez mam ale to tak chwilami nachodzą takie intensywne dość jak sie napije lub cos zjem przechodzi i tak caly czas. Ja dzisiaj wolne małego tez nie dałam do przedszkola bo musiałabym jechac rano ponad 20km i później znowu zeby go odebrać to jak i tak miałam wolne to mowie dzisiaj dzien lenia

12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    Acard 💊
    10.04.2026 ⏸️
‹‹ 9 10 11 12 13
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ