Rodzę w grudniu 2026🩷🩵
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a pamiętacie bylo takie forum fajnamama może któraś z was korzystała napewno z synem w ciąży tam bylam i nigdzie nie moge go znaleźć jest ono jeszcze moze cos wiecie ?01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
05.2023 zabieg cholecystostomi
Dieta lekkostrawna do dziś
2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
Acard 💊
10.04.2026 ⏸️ -
ja nie kojarze czegoś takiego 🤔Angela1108 wrote:Dziewczyny a pamiętacie bylo takie forum fajnamama może któraś z was korzystała napewno z synem w ciąży tam bylam i nigdzie nie moge go znaleźć jest ono jeszcze moze cos wiecie ?
-
O kurde skrzep krwi?Mama Antosia wrote:Gratuluję oby tak dalej ❤️
Jak sytuacja?
Ja mam wizytę o 11h 😅 za miesiąc mamy ślub cywilny, mam nadzieję że już energia wróci i, że obejdzie się bez żadnych komplikacje i maluch dalej będzie się rozwijać 💗 staram się nie wybiegać na przód za mocno. -
Tak, ja pamiętam 🙂 przez moje poprzednie dwie ciąże wlasnie tam pisałam ❤️ niestety strona została już usunięta... A szkoda ... Czasem chciałabym wrócić do tego co się pisało 13 lat temu jak dowiedziałam się o pierwszym maleństwie 😀Angela1108 wrote:Dziewczyny a pamiętacie bylo takie forum fajnamama może któraś z was korzystała napewno z synem w ciąży tam bylam i nigdzie nie moge go znaleźć jest ono jeszcze moze cos wiecie ?
Angela1108 lubi tę wiadomość
-
O kurcze , skrzep? Może w razie powtórki warto byłoby pojechać na IP. Może to nic takiego jak np. mały krwiaczek ale dla świętego spokoju chyba bym pojechała . Daj znać jaką decyzję podejmiesz 🙂Mama Antosia wrote:Też mam 30 kwietnia moje 1 USG 🥹 Na 10:30 🕥 Nie mogę się doczekać ale z jednej strony się martwię i cały czas obserwuję bo dzis taki malutki skrzep krwi ciemnej znalazłam na podpasce oby to nie było nic niepokojącego bo te plamienia już mnie tak straszą 😫 Jak się pojawi więcej to pojadę do szpitala pilnie 😓
-
Dziewczyny czy Wy też jesteście takie bez energii? Śpię 8-9 h ale jak rano wstaje to czuję się tak jakbym nockę miała zarwaną 😅 jadę do pracy i już oko mi leci. W dodatku mam mdłości... Nie wiem co jeść bo na samą myśl o jakimś jedzeniu to aż mną telepie. Jedynie co mi wchodziło dzisiaj to kiwi i truskawki 🫣 i pączek bez nadzienia 😅 całe moje jedzenie dzisiejsze... Ale jak np. Jadłam coś wczoraj ze smakiem to jak dziś o tym pomyśle to 🥴🤢 masakra.... I każdy dzień inny... Każdego dnia coś innego mi podchodzi albo nie i wtedy mam problem bo jak jestem głodna to mdłości mi potęgują 😞 nie miałam czegoś takiego w poprzednich ciążach.... W dodatku tak mnie wysypało na plecach i twarzy, że to jakaś masakra.... Strach w lustro patrzeć...
-
Kurde szkoda bo fajnie wspominam tamto forum i dziewczyny mozna bylo sie cofnąć do początku i zobaczyć kiedy co i jak byloboys' mum wrote:Tak, ja pamiętam 🙂 przez moje poprzednie dwie ciąże wlasnie tam pisałam ❤️ niestety strona została już usunięta... A szkoda ... Czasem chciałabym wrócić do tego co się pisało 13 lat temu jak dowiedziałam się o pierwszym maleństwie 😀01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
Acard 💊
10.04.2026 ⏸️ -
Tak ja tez bym mogła caly czas spać. Miłości tez mam ale to tak chwilami nachodzą takie intensywne dość jak sie napije lub cos zjem przechodzi i tak caly czas. Ja dzisiaj wolne małego tez nie dałam do przedszkola bo musiałabym jechac rano ponad 20km i później znowu zeby go odebrać to jak i tak miałam wolne to mowie dzisiaj dzien leniaboys' mum wrote:Dziewczyny czy Wy też jesteście takie bez energii? Śpię 8-9 h ale jak rano wstaje to czuję się tak jakbym nockę miała zarwaną 😅 jadę do pracy i już oko mi leci. W dodatku mam mdłości... Nie wiem co jeść bo na samą myśl o jakimś jedzeniu to aż mną telepie. Jedynie co mi wchodziło dzisiaj to kiwi i truskawki 🫣 i pączek bez nadzienia 😅 całe moje jedzenie dzisiejsze... Ale jak np. Jadłam coś wczoraj ze smakiem to jak dziś o tym pomyśle to 🥴🤢 masakra.... I każdy dzień inny... Każdego dnia coś innego mi podchodzi albo nie i wtedy mam problem bo jak jestem głodna to mdłości mi potęgują 😞 nie miałam czegoś takiego w poprzednich ciążach.... W dodatku tak mnie wysypało na plecach i twarzy, że to jakaś masakra.... Strach w lustro patrzeć...01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
Acard 💊
10.04.2026 ⏸️ -