X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzę w grudniu 2026🩷🩵
Odpowiedz

Rodzę w grudniu 2026🩷🩵

Oceń ten wątek:
  • Rosalinda Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Chciałabym dołączyć do Was, bo pod koniec grudnia przywitam moje trzecie dziecko ❤️🙂
    Wczoraj i dzisiaj widziałam dwie kreski na testach, jutro pojadę jeszcze zrobić betę i progesteron - mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze ☺️

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:23

Angela1108, Nataleńka, wera1211 lubią tę wiadomość

Mama dwóch chłopców 🥰
    🩵 2019 (3cs)
    🩵 2024 (9cs)

Starania o trzecie dziecko od stycznia 2026 🥰

18.04 - II kreski - widzimy się w grudniu Maluszku 🥹

Nasz mały Aniołek 👼
    💔 05.2023 (ciąża biochemiczna)
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalinda wrote:
    Cześć dziewczyny! Chciałabym dołączyć do Was, bo pod koniec grudnia przywitam moje trzecie dziecko ❤️🙂
    Wczoraj i dzisiaj widziałam dwie kreski na testach, jutro pojadę jeszcze zrobić betę i progesteron - mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze ☺️
    Gratuluję ❤️

Rosalinda lubi tę wiadomość

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    05.2023 zabieg cholecystostomi
    Dieta lekkostrawna do dziś
    2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
    Acard 💊
    10.04.2026 ⏸️
‹‹ 11 12 13 14 15
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ