Rodzę w grudniu 2026🩷🩵
-
WIADOMOŚĆ
-
Info z wizyty - maluch rozwija się prawidłowo, widziałam bijące serduszko 🥰 to się dzieje! 😁
Kolejna wizyta 29.04, a 26.05 prenatalne.
Rosalinda, Cerva, boys' mum, Nataleńka, Fermina, Angela1108, Myszkaaa20 lubią tę wiadomość
07.22 - stymulacja lametta
11.22 - badanie drożności ✅
11.22 - stymulacja do IUI - lametta + gonal ❌
12.22 - stymulacja do IUI - lametta + gonal ❌
06.01.23 - ⏸ 🙏😍
07.01.23 - ⏸ beta - 71.58 prog - 27.78 🥰 🙏
09.01.23 beta - 333.02 prog 51.02 😍
11.01.23 beta - 770.34
14.01.23 beta - 2112.51
18.01.23 - pęcherzyk ciążowy 🥰 + torbiel na jajniku - 6 cm 😱
27.01.23 - zarodek z serduszkiem 😍
15.02.23 - 26 mm maleńkiego człowieczka 🥰
07.03.23 - 61 mm Maluszka ☺ Sanco - zdrowy chłopczyk 💙
27.03.23 - 9.77 cm Bobasa 😍
12.04.23 - 210 g Leosia 🥰
08.05.23 - 411 g 🤩
12.05.23 - połówkowe - 536 g zdrowego Akrobaty 😄
29.05.23 - 731 g 😍 szyjka 2.6 cm 🥺
14.06.23 - kilogram Bobasa 🥰 szyjka 2.1 cm 😞
26.08.23 - Leopold 🧡🐻 3045 g 51 cm -
Wspaniałe wieści! 🥰 A jak samopoczucie 😀 ?Pucz wrote:Info z wizyty - maluch rozwija się prawidłowo, widziałam bijące serduszko 🥰 to się dzieje! 😁
Kolejna wizyta 29.04, a 26.05 prenatalne.Mama dwóch chłopców 🥰
🩵 2019 (3cs)
🩵 2024 (9cs)
Czekamy na trzecie dziecko 🥰
Termin porodu na grudzień 🎄
Nasz mały Aniołek 👼
💔 05.2023 (ciąża biochemiczna) -
Pucz wrote:Info z wizyty - maluch rozwija się prawidłowo, widziałam bijące serduszko 🥰 to się dzieje! 😁
Kolejna wizyta 29.04, a 26.05 prenatalne.
Gratulacje, super wieści 💪
A ja ostatnio kiepsko sypiam, a to dopiero początek 😆 najbardziej zmęczenie daje sie we znaki,tak to brak jakichkolwiek objawów -
Pisałyście o starszakach - mój starszy syn chciałby mieć więcej rodzeństwa, młodszy jest jeszcze za mały, żeby się wypowiedzieć 😄 Starszy mówił, że wolałby siostrę skoro brata już ma, ale w razie czego drugi brat też będzie spoko 😄
A w ogóle kiedy mówicie starszakom o ciąży? Ja się zastanawiam czy po wizycie serduszkowej czy może poczekać do I prenatalnych 🤔Mama dwóch chłopców 🥰
🩵 2019 (3cs)
🩵 2024 (9cs)
Czekamy na trzecie dziecko 🥰
Termin porodu na grudzień 🎄
Nasz mały Aniołek 👼
💔 05.2023 (ciąża biochemiczna) -
Ja się nie wyrywam, syn ma w tym roku 3 lata dopiero, więc jak będzie bardziej widać to się go oswoi z sytuacja 😊Rosalinda wrote:Pisałyście o starszakach - mój starszy syn chciałby mieć więcej rodzeństwa, młodszy jest jeszcze za mały, żeby się wypowiedzieć 😄 Starszy mówił, że wolałby siostrę skoro brata już ma, ale w razie czego drugi brat też będzie spoko 😄
A w ogóle kiedy mówicie starszakom o ciąży? Ja się zastanawiam czy po wizycie serduszkowej czy może poczekać do I prenatalnych 🤔
Rosalinda lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, z tych badań do wykonania do 10 tc to grupe krwi też trzeba powtarzać, jeśli się robiło z potwierdzeniem w pierwszej ciąży? Bo alloprzeciwciała mogą się zmienić, więc ok, ale grupa krwi 🙄
-
To słodkie ❤️ haha ale to jest prawda, że miłość się mnoży ❤️ moje chłopaki już się doczekać nie mogą 😂 starszy zaraz jak się urodził najmłodszy mówił, że chce jeszcze rodzeństwo.... Do Mikołaja list pisał aby pod choinkę dostać siostrę 😂 haha śmiałam się, że spóźniony prezent dostanie pod choinkę 😂Fermina wrote:Moje Starszaki odkąd mają młodszego brata to chcą jeszcze więcej dzidziusiów, co jest mega słodkie i jestem ciekawa co powiedzą na kolejnego.

Rosalinda, Fermina, ZielonyPomidor lubią tę wiadomość
-
W poprzedniej ciąży grupy nie musiałam powtarzać, jedynie co trzeba wykonać powtórne przeciwciała, zwłaszcza przy Rh-.Akacjowa_ wrote:Dziewczyny, z tych badań do wykonania do 10 tc to grupe krwi też trzeba powtarzać, jeśli się robiło z potwierdzeniem w pierwszej ciąży? Bo alloprzeciwciała mogą się zmienić, więc ok, ale grupa krwi 🙄
-
No ja właśnie dostałam standardową listę, części nie muszę robić, bo mam świeże z iui, ale to miałam je pominać poprostu, a zapytać o grupę jakoś mi nie przyszło do głowy 🤡wera1211 wrote:W poprzedniej ciąży grupy nie musiałam powtarzać, jedynie co trzeba wykonać powtórne przeciwciała, zwłaszcza przy Rh-.
-
Witajcie dziewczyny 🙂
Można jeszcze do Was dołączyć ? Również mam termin na grudzień nie chciałam pisać wcześniej za nami procedura ivf wolałam chwile poczekać Również jesteśmy po wizycie mamy zarodek z bijącym serduszkiem według usg ciąża starsza o kilka dni .
Fermina, Nataleńka, Myszkaaa20, Rosalinda lubią tę wiadomość
-
Akacjowa_ wrote:No ja właśnie dostałam standardową listę, części nie muszę robić, bo mam świeże z iui, ale to miałam je pominać poprostu, a zapytać o grupę jakoś mi nie przyszło do głowy 🤡
Masz wynik potwierdzony? Jeśli tak to według mnie nie trzeba grupa krwi sie nie zmienia i pewnie każdy lekarz inaczejWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:21
-
hej, gratulacje 🧡 na kiedy masz termin?Słoneczko🌼 wrote:Witajcie dziewczyny 🙂
Można jeszcze do Was dołączyć ? Również mam termin na grudzień nie chciałam pisać wcześniej za nami procedura ivf wolałam chwile poczekać Również jesteśmy po wizycie mamy zarodek z bijącym serduszkiem według usg ciąża starsza o kilka dni . -
tak, najpierw miałam niepotwierdzony, ale przed porodem w szpitalu robili ponownie na potwierdzenie 😊Słoneczko🌼 wrote:Masz wynik potwierdzony? Jeśli tak to według mnie nie trzeba grupa krwi sie nie zmienia i pewnie każdy lekarz inaczej
-
Akacjowa_ wrote:tak, najpierw miałam niepotwierdzony, ale przed porodem w szpitalu robili ponownie na potwierdzenie 😊
Osobiście bym dopytała na następnej wizycie grupę zawsze można dorobić mówię co lekarz to inaczej jeden akceptuje z 7 lat wstecz jeśli jest potwierdzona inny każde powtarzać
Akacjowa_ lubi tę wiadomość
-
Rosalinda wrote:Pisałyście o starszakach - mój starszy syn chciałby mieć więcej rodzeństwa, młodszy jest jeszcze za mały, żeby się wypowiedzieć 😄 Starszy mówił, że wolałby siostrę skoro brata już ma, ale w razie czego drugi brat też będzie spoko 😄
A w ogóle kiedy mówicie starszakom o ciąży? Ja się zastanawiam czy po wizycie serduszkowej czy może poczekać do I prenatalnych 🤔
Ja mówię wszystkim zainteresowanym (poza mężem 🤣) dopiero po prenatalnych. Dzieciom też ale one się dowiedzą jako pierwsze.
Ciekawe z tą grupą. Ja musiałam w każdej ciąży robić od nowa.
Witaj @Słoneczko!
Rosalinda lubi tę wiadomość
-
Akacjowa_ wrote:O to mamy podobnie, ja mam na 6 grudnia 😁
Miałam taki termin z córką ❤️
Akacjowa_ lubi tę wiadomość
-
Słoneczko🌼 wrote:Witajcie dziewczyny 🙂
Można jeszcze do Was dołączyć ? Również mam termin na grudzień nie chciałam pisać wcześniej za nami procedura ivf wolałam chwile poczekać Również jesteśmy po wizycie mamy zarodek z bijącym serduszkiem według usg ciąża starsza o kilka dni .
Hej i gratulacje ✊ -
Rosalinda wrote:Pisałyście o starszakach - mój starszy syn chciałby mieć więcej rodzeństwa, młodszy jest jeszcze za mały, żeby się wypowiedzieć 😄 Starszy mówił, że wolałby siostrę skoro brata już ma, ale w razie czego drugi brat też będzie spoko 😄
Nasi jeszcze nie wiedzą. Ciekawe jak zareaguje 6 latek, bo on juz bardziej świadomy, kiedyś pytałam dlaczego nie chcesz brata albo siostry, a on odpowiedział: bo pójdziesz do szpitala, czyli najbardziej tej rozłąki ze mną się obawia😢