Rodzę w grudniu 2026🩷🩵
-
WIADOMOŚĆ
-
Super gratuluję ❤️Pucz wrote:Info z wizyty - maluch rozwija się prawidłowo, widziałam bijące serduszko 🥰 to się dzieje! 😁
Kolejna wizyta 29.04, a 26.05 prenatalne.01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
05.2023 zabieg cholecystostomi
Dieta lekkostrawna do dziś
2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
Acard 💊
10.04.2026 ⏸️ -
Lunaaa12 wrote:Nasi jeszcze nie wiedzą. Ciekawe jak zareaguje 6 latek, bo on juz bardziej świadomy, kiedyś pytałam dlaczego nie chcesz brata albo siostry, a on odpowiedział: bo pójdziesz do szpitala, czyli najbardziej tej rozłąki ze mną się obawia😢
Mój miał 6 lat jak bylam w 3 ciąży. Bardzo świadomie podchodził do tego faktu, miał wątpliwości czy będę mieć dla niego czas itp a jak pojawił się brat to przepadł totalnie.
-
Nadzieja 🧚🏼♀️ wrote:Hej dziewczyny widzę już terminy macie wyznaczone 😁
Ja lekarza mam dopiero za tydzień .. długo a jestem niecierpliwa ale uwaga to specjalnie ! Chcę mieć pewność i słyszeć też serduszko ❤️
Z objawów oprócz piersi miałam mocne pobolewanie jajnika naszczescie minęło , jestem non stop głodna i troszkę senna a przez to że odstawiłam kawę to łatwo nie jest 🤣
Jeszcze dodam że kocham grudzień i możecie nie wierzyć ale zawsze chciałam mieć dziecko z grudnia , kochałam ten czas i klimat
A co do wątku myślałyście nad tym żeby stworzyć ten nowy ładny wątek żeby wszystko było rozplanowane
?
Ja się wypowiedziałam że nie mam czasu przy moim maluchu, ale może Ty masz ochotę? 😉 -
Witam nowe mamusie, fajnie że jest nas coraz więcej 🥰
Ja już zrobiłam komplet badań, grupy krwi nie powtarzałam, ale napewno znowu dostanę zastrzyk z immunoglobuliny, ja mam minus, mąż plus i synek po mężu też plus, dostałam w szpitalu karteczkę że w drugiej ciąży też muszę dostać.
My synkowi już mówimy że w brzuchu mamy jest bobo bo lubi kopać przy zmianie pampersa więc tłumacze że nie można itd. ale on jeszcze jest mały jakbym miała starsze dziecko to napewno bym zaczekała. -
O to ja mamie i siostrom powiedziałam po drugim teście 😂Fermina wrote:Ja mówię wszystkim zainteresowanym (poza mężem 🤣) dopiero po prenatalnych. Dzieciom też ale one się dowiedzą jako pierwsze.

Ciekawe z tą grupą. Ja musiałam w każdej ciąży robić od nowa.
Witaj @Słoneczko!
Mama dwóch chłopców 🥰
🩵 2019 (3cs)
🩵 2024 (9cs)
Czekamy na trzecie dziecko 🥰
Termin porodu na grudzień 🎄
Nasz mały Aniołek 👼
💔 05.2023 (ciąża biochemiczna) -
Oj 😥 Mój starszy syn jak mówiłam mu, że będę musiała pojechać do szpitala urodzić braciszka to powiedział "Mamo, mam inny pomysł - ja pojadę razem z Tobą do szpitala!". Miał ponad 4 latka 🙂 Tęsknił, ale nawet dobrze zniósł rozłąkę i nie mógł się doczekać braciszka ❤️Lunaaa12 wrote:Nasi jeszcze nie wiedzą. Ciekawe jak zareaguje 6 latek, bo on juz bardziej świadomy, kiedyś pytałam dlaczego nie chcesz brata albo siostry, a on odpowiedział: bo pójdziesz do szpitala, czyli najbardziej tej rozłąki ze mną się obawia😢Mama dwóch chłopców 🥰
🩵 2019 (3cs)
🩵 2024 (9cs)
Czekamy na trzecie dziecko 🥰
Termin porodu na grudzień 🎄
Nasz mały Aniołek 👼
💔 05.2023 (ciąża biochemiczna) -
Rosalinda lubi tę wiadomość
01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
Acard 💊
10.04.2026 ⏸️ -
Moze któraś z mam z pierwszej strony doda gotowca i jak podacie daty porodów to tez takie cos moge zrobic i później z płciom i terminami prenatalnych01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
Acard 💊
10.04.2026 ⏸️ -
Jak kogoś pominęłam to przepraszam dopisze tylko sie przypomnijcie01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
Acard 💊
10.04.2026 ⏸️ -

https://zapodaj.net/plik-Q6wxQcGgp