X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzę w grudniu 2026🩷🩵
Odpowiedz

Rodzę w grudniu 2026🩷🩵

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Gosia9901 Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peachy wrote:
    U mnie jeszcze za wcześnie, ale ogólnie chyba najpierw można tylko zobaczyć, a usłyszeć dopiero później? Nie wiem w którym tygodniu dokładnie 🤔

Jak się czujecie? Odpoczywacie w święta? 😇
    Ja próbuję nie schizować przez odczucia w okolicy prawego jajnika i nie mogę się doczekać USG we wtorek, żeby zobaczyć czy jest pęcherzyk ciążowy. Mam nadzieję że lekarka nie przewróci za bardzo oczami, jak poproszę o ponowne dokładne sprawdzenie przydatków i objaśnienie co widać w jajnikach… Ten niepokój jest nieznośny :/

Ja w poprzedniej ciąży i tej ciąży też mam kłucia, to normalne 😊 tak samo bardzo często miałam bóle jakbym miesiączke zaraz miała dostać. Ja mieszkam w Norwegii i nie mogę zrobić bety a USG pierwsze dopiero w 12 tygodniu więc chyba pojdę prywatnie sobie sprawdzić ale to chyba dopiero za 2 lub 3 tygodnie. Mam też detektor tętna z poprzedniej ciąży ale to chyba ma sens dopiero koło 10 tygodnia 🤔 jeśli chodzi o objawy to jeszcze żadne ale czekam na okropne wymioty niestety 😬

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ