#rodzew2026 LUTY❤️🍓
-
WIADOMOŚĆ
-
Giosiek nie prowadzę ciąży w Polsce i tutaj na dopiero na połówkowych mowią jaka płeć. Wczoraj zobaczyłam i wymogłam potwierdzenie na ultrasonografistce ale nie potwierdziła mi na 100%. Umówiłam się na dodatkowe płatne usg w 16 tygodniu i wtedy będę wiedziała czy dobrze wypatrzyłam 😊
Nie o to chodzi że ulżyło mi że nie jestem najstarsza, ale że jest nas trochę w podobnym wieku😊 -
Joanne wrote:Giosiek nie prowadzę ciąży w Polsce i tutaj na dopiero na połówkowych mowią jaka płeć. Wczoraj zobaczyłam i wymogłam potwierdzenie na ultrasonografistce ale nie potwierdziła mi na 100%. Umówiłam się na dodatkowe płatne usg w 16 tygodniu i wtedy będę wiedziała czy dobrze wypatrzyłam 😊
Nie o to chodzi że ulżyło mi że nie jestem najstarsza, ale że jest nas trochę w podobnym wieku😊
Mimo to, na prenatalnych z córką lekarz powiedział, że podejrzewa dziewczynkę, ale nie jest pewny. Nawet go nie pytałam.
Ciekawa jestem, czy na poniedziałkowych prenatalnych też coś powie 😊
Mnie ciekawość nie zżera, bo już wiem, że noszę pod sercem kolejną dziewczynkę 😉 -
Ja juz jestem po wizycie. Wszystko jest dobrze 🥰 ale płci mi nie chciała powiedzieć bo na tym etapie jest i jedno i drugie do siebie podobne i nie chce strzelać. Powiedziała, że może dziewczynka ale kazała nie traktować na poważnie tej informacji bo nie bardzo dziecko chciało pokazać. Wiec dalej jestem w niepewności na następnej wizycie niby mamy się dowiedzieć 😁
Irashka, mmonika_, Bezowata, Giosiek, Cyprysek , Nickki, Ola8999, Mamatrzechaniołków lubią tę wiadomość
-
Cześć wszystkim 🤗 Jakie plany u Was na długi weekend? Wyjeżdżacie gdzieś?
My mieliśmy z mężem jechać do teściów na wieś, ale ze względu na moje średnie samopoczucie siedzimy w czterech ścianach i próbujemy się ratować klimatyzacją 🥲 Plus oni jeszcze nie wiedzą o ciąży, czekamy póki co na prenatalne (te już w poniedziałek), żeby powiedzieć im i moim rodzicom 🤭🤭 Więc wolałabym ich nie zaskakiwać nagłymi wymiotami…😂 -
Bezowata wrote:Cześć wszystkim 🤗 Jakie plany u Was na długi weekend? Wyjeżdżacie gdzieś?
My mieliśmy z mężem jechać do teściów na wieś, ale ze względu na moje średnie samopoczucie siedzimy w czterech ścianach i próbujemy się ratować klimatyzacją 🥲 Plus oni jeszcze nie wiedzą o ciąży, czekamy póki co na prenatalne (te już w poniedziałek), żeby powiedzieć im i moim rodzicom 🤭🤭 Więc wolałabym ich nie zaskakiwać nagłymi wymiotami…😂
Szykuje nam się mocna ekipa na prenatalne w poniedziałek 😊
Nie wiem, czy to ja rozpoczynam ten dzień pełen wrażeń, ale mam badanie na 8:30 😊 -