Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKark Po pierwsze nie obwiniają się nie jesteśmy przewidzieć co nas spotka , mam taką znajomą z innego forum na FB i ona tak jak Ty ma termin na Wrzesień i też ma krwiaka , cały czas plamienia ma przez ten krwiak . Maleństwo wasze żyje i walczy zobacz jakie silne . Mam też inną taka znajomą ona przez całą ciążę wręcz krwawiła żegnała się za każdym razem z ciążą i urodziła zdrową córeczkę .
Byłam wczoraj na ostatnim takim zastrzyku z Anią biedna moja strasznie płakała , mój mąż dziś w pracy choć nie musiał w następną Niedzielę 10 Marca jedziemy na wizytę ale Dominik się rozpycha nieźle wali w mój pęcherz jak już pójdę na wizytę to będzie już 30 tc jej leci ta ciąża jak nie wiem chyba zdecydowałam się w końcu na szpital , tylko nie wiem jak to mojemu Panu ginowi powiedzieć On chciałby abym rodziła tam gdzie On przyjmuje mój mąż mówi abym rodziła tam gdzie Anię i już sama nie wiem który szpital wybrać . -
nick nieaktualnyKark ale wieści nie fajne, przykro mi bardzo z powodu krwiaka i tych nerwów które przeżywasz... Krew czarno bordowa to jest właśnie z krwiaka, oczyszcza sie ten krwiak. To lepiej taka niż taka krwisto żywa czerwień. Lez i będzie dobrze, one sie potrafią wchlonac. Trzymam kciuki!!!
A nie powinnaś dostać skierowanie do szpitala na patologie ciąży na obserwacje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 14:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKark W miarę możliwości dużo odpoczywaj , cały czas jestem z Tobą myślami .
No to witam się po weekendzie . Byłam wczoraj z dziećmi oprócz Ani w kościele zimno jak w psiarni od następnego tygodnia Grześ będzie miał gorzkie żale i drogę krzyżową , świadka co do bierzmowania nadal nie mam i nie nam kogo znaleźć a musi być to pewna osoba i nie wiem . Samopoczucie oki Dominik bardzo jest aktywny nie wiem czy w ogóle On śpi , w tą Niedzielę 10 Marca wizyta , miałam mieć w Sobotę ale ma jakąś tam konferencję w Toruniu aż i przesunął na Niedzielę . W ten Czwartek mój mąż jedzie do Kajetan ma na 8 i biedny będzie tam siedział Bóg jeden wie ile , kiedyś miał na 13 i był w domu dopiero na 19 . Kupię jeszcze walizkę i koniec zakupów jak na ten miesiąc resztę sobie w tym miesiącu dokupię a trochę tego jest po piorę od razu i będę po mału chować do walizki , a potem jak już będę mieć tak wszystko gotowe to wsadzę do samochodu i tak będzie jak coś tam leżeć i czekać .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 11:48
-
nick nieaktualnyNo wczoraj za szybko się pochwalilam, bo w południe znowu krew i bóle i no spa, ale od tamtego czasu zero krwi, bardziej brązowo-beżowe brudzenie.
Także dalej grzecznie plackuję, wczoraj tylko szybki prysznic w wannie na półleżąco i tak czekam, muszę do ginki na usg się na pt umówić.
Syn właśnie wczoraj był oburzony, bo czemu tylko mamusia ma tak dobrze, że je obiad w łóżku, on też tak chce
A potem przyniósł wielkie narysowane czerwone serce, dał mi na szafkę nocną i powiedział, że to jest magiczne serduszko i od niego będę się czuła lepiej i będę mogła wstawać i sprzątać z nim pokój...Szczęśliwa Mamusia, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykark wrote:Basik, Inessa kiedy testujecie ?
O coś chyba przeoczyłam , trzymam mocno kciuki za testowanie ❤️❤️.
kark Super masz synka ❤️ , dzieci to rozumieją choć nie zawsze tak jest i też mają swoje humory .
Mi to najbardziej oprócz męża to pomaga Grześ i Marysia , szczególnie Marysia jak z Anią się bawi i pięknie do Ani mówi ukochana moja ❤️❤️❤️ , aż serce rośnie za to trochę mnie martwi to że Gabrysia nie jest za Anią już to zauważyłam od dłuższego czasu że chyba tak jest , albo tak tylko mi się wydaje z początku było jakieś tam zainteresowanie , ale teraz jak Ania bardziej taka " kumata " to się z nią nie bawi , nie zainteresuje się chociaż wczoraj pomogła mojemu mężowi poszukać dla Ani rzeczy .Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 11:59
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKark synek cudny
Ciesze sie, ze duzo odpoczywasz i ze to plamienie mimo wszystko nie jest duze.
A co do testowania to u mnie minus i bola jajniki i piersi a okres w srode gora czwartek. Mysle ze nici z pozytywu i mysle ze u nas skonczyl sie limit cudow.
No ale jak to sie mowi: pozyjemy zobaczymy
U nas ciezkie dni i nocki bo Janeczce idzie 8 zebow ma popuchniete dziasla i juz jeden zab widac ze sie powoli przebija. Biedulka rece i wszystko co siw da w buzi. Smarowanie daje ulge na pare minut no ale zeby musza urosnac.
Gabrysiowi powoli wychodzi gorna 5 ale w porownaniu do poprzednich zebow ta wychodzi b.lagodnie.
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa Moja droga zawsze trzeba mieć tą nadzieję ❤️ , ps mój tata też tak mówi .
O matko i to 8 zębów na raz biedna Janeczka Ani raz szły 4 na raz odpukać Ania bardzo łagodnie przechodzi ząbkowanie po marudzi i tyle nie ma gorączki , nawet dziąseł nie ma na puchniętych czy czerwonych .inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInessa masakra, współczuję maleńkiej U nas jak szło 4 na raz to była totalna masakra, co dopiero 8...!
Szczęśliwa, on też już jest starszy, to też może mieć inne zainteresowania niż siedzenie z bobasami. U nas z najstarszą to samo - na początku euforia, a teraz im matkuje i ucieka do siebie kiedy tylko możeSzczęśliwa Mamusia, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje dzieci masakrycznie przechodza zabkowanie Gabrysiowi tez szlo 8 naraz jak Janeczka sie urodzila oj bylo ciezko.
Smieje sie,ze maja skore na dziaslach z zelaza bo zeby nie chca sie im poprzebijac.
No i zwykle gdy zaczynaja przebijac rozwija sie choroba oby teraz tak nie bylo.
-
U mnie testowanko na dniach 11 termin @/ale na bank nie wytrzymam do tego terminu u nas tez chorubsko Jasiowi tez ida zeby ale troche mniek bo 4 ki wylazly ale na horyzoncie jeszcze 3/ki.jutro ide z Jankiem i Zuza na 12 do pediatry Zuza zasmarana a Jasiek od tyg dziwnie kaszle .niby mo swiszczy ale jal odkaszle to czysto.juz bylam z nim w czw albo pt u lekarza nibybosluchowo czysty.A ja mam zawaline zatoki i ciagle mnie mdli.Chyba se juz baje wkrecilam heheh .
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBasik Musisz cierpliwie poczekać , choć jak byłam w 31dc zrobiłam betę i wyszła pozytywna a już myślałam że za wcześnie przyszłam .
Trzymam mocno kciuki ❤️ .
No to witam się moje drogie w 30 tc ❤️❤️❤️ , tak to 30 tc ❤️ tak czekałam na ten tydzień ciąży . Z rzeczy nam tylko przewijak i będę walizkę kupować i koniec zakupów za dużo kasy już poszło , a tu jeszcze dla synka buty na wiosnę , dla Ani ja jeszcze do szpitala muszę kupić sporo rzeczy a na ostatku zostawię sobie aptekę . Do końca Marca należy zapłacić 130 zł za bal gimnazjalny synka , tu u Marysi jakieś tam przedstawienie też trzeba zapłacić i wycieczka ech wymyślają . A jeszcze wizyta 130 zł , muszę jeszcze grupę krwi z oznaczeniem i przeciwciałami zrobić , a to sama na własną rękę robię to badanie bo mój Pan gin mi tego nie zalecił a Panie lab mówiły że już powinien , mąż będzie jechał do Kajetan o matko niby nic i pieniądz jest i go nie ma .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 13:20
inessa, Basik83, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka.
U nas piekna w koncu pogoda
Kark jak sie czujesz?
Dziewczyny dzis gora jutro jest termin okresu a dzis mam widoczna druga kreske a nawet moj maz widzi hyhy boje sie czy to nie mnie test nie oszukal no i kolejnej straty sie boje. Test o czulosci 25 apteczny a trst o czulosci 10 z allegro nic nie pokazal i to zrobilam juz po tym pierwszym aby sie upewnic,dobrze ze zrobilam ten drugi.Prosze Was o choc malenka pamiec. A bety nie chce robic za duzo mnie kosztuje stresu i mialam wiele razy piekna a nie udawalo sie. Przy mojej dwojeczce nie robilam bety.
a to ten test na żywo widac lepiej: https://naforum.zapodaj.net/674dcab9fa19.jpg.html
Pozdrawiam cieploWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 09:19
kark, Szczęśliwa Mamusia, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInessa jest piękna kreseczka, gratulacje cichutkie
U mnie była tak, że na allegro 10 ledwo widoczny cień i to pod kątem (aparat nie mógł uchwycić), a na baby boom aptecznym 25 cień. I potem sprawdzałam codziennie allegrowe i baby boom (bo oba miałam po 3) i na tych 25 aptecznych dużo lepiej było widać
U mnie już brak plamień Ale od przedwczoraj wieczorem boli brzuch praktycznie non stop i nie wiem czy to dobrze czy źle Mama ma mi przywieźć za chwilę magnez z apteki, to może się uspokoi.inessa lubi tę wiadomość