Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLavendova wrote:O matko! Ale uparciuch jeden no! Przecież ma już 3 córki to ile by chciał
Ty mi powiedz jak to zrobiliscie że sybek tym razem? W owulke trafiliście?
Może zmieni nastawienie jak się urodzi , nie wiem sama jak to zrobiliśmy nie prowadziłam wcale obserwacji myślałam ,
o kolejna córka a tu bank synek ❤ -
Hej helol u mbie w 10 dpo byla biel wizira wiec pewnie @ tuz tuz.ineska przykro mi ale serduchem z wami jeszcze sie uda.
Szczesliwa jaki fajny juz duzy chlopak
Kark oszzczedzaj sie
A co u reszty niecierpliwa rene pawojoszka pixi ?Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBasik Dziękuje
.
Może jeszcze pczekaj albo pójdź na betę, trzymwm mocno kciuki
.
Jej u nas leci kasa jak nie wiem , u dentystki 150 zł , wczoraj 130 u ginekologa jutro 230 zł za wizytę u kardiolg ,
a tu tak jeszcze za przedszkole , za bal gimnazjalny synka 130 badania i o lecą te pieniądze , a mam jeszcze tyle do kupienia. U kardiolog to wizyta z naszą Anią po co będziemy po Lublinie jeździć i szukać jak tu na miejscu jest, mój mąż będzie szedł z nami bo ja nie wiem czy dam radę aby Anię utrzymać , oby tlko dała grzecznie sobie zrobić echo serca ciekawa jestem czy jej ten " uraz " minął . Noce od pukać przesłane no prawie gdyby nie dzikie harce Dominika
. Mówię Wam nie dociera to do mnie że już o torbę pakować , potem jeżdżenie na wizyty co tydzień , i na KTG to takie wręcz nie do uwierzenia ❤❤.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 11:25
-
nick nieaktualnyU nas te wichury uszkodziły domek dzieci 👿
Zerwały gont z dachu, więc trzeba to szybko naprawić, bo pod spodem była osb i jak nawilgotnie to będzie kicha 😒
Plus zerwało jedną śrubę mocującą ze zjeżdżalni, a tym samym pękła. Nowa kosztowała 300zł 😞
Dobrze, że chociaż drzewka, dach i wiata całe. -
nick nieaktualnyA ja wczoraj zaczęłam 14tc i tym samym II trymestr! Ale zleciało 😉
W poniedziałek mam wizytę, jak nie będzie widać płci to chyba dzieciaki mnie z domu wywalą, bo już są kłótnie, przepychanki, bo każdy wie lepiej co w brzuchu siedzi 😝inessa, Basik83, Basik83, Basik83, Basik83, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Basik83 będzie dobrze ,wiosna idzie ,bociany wracają w końcu musi się udać.
U nas szpital w domu najmłodsze przeziębione ,już im przechodzi ale byliśmy w poniedziałek u lekarza i chyba przywleklismy jelitowke z przychodni bo Patryk wymiotował w nocy a dziś Aske rozłożyło. Ja czekam na okres i nie wiem czy to od tego tak się podłe czuje czy mnie też chce grypa dopaść. Oby do wiosny.
Szczęśliwa ty to juz z faktycznie bliżej jak dalej ,ale to zleciało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2019, 22:10
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej moje drogie
.
Wczoraj byliśmy na wizycie u naszej Pani kardiolog , niestety ledwo co dało się zrobić Ani echo serca , tak płakała wręcz podskakiwała, wyrywała się nawet zbadać się nie dała, ale jakoś się udało ogólnie wszystko oki jest nadal ten mały ubytek , nie zagraża to jej życiu nie trzeba żadnej opercacji itp itd , kolejna wizyta jak Ania będzie mieć 3 latka . A my już zaczęliśmy 31 tc ❤❤❤ matko a ja dalej w lesie , a jak wczoraj byliśmy u kardiolog my z tą Panią już się "znamy" , ona tak o widzę że jest Pani w ciąży tam gratuluję
, czekają państwo na córeczkę czy synka ja mówię że synka będzie mieć na imię Dominik , ona że bardzo ładne imię na kiedy termin mam itp itd i tak się pyta , a Pani mąż zadowolony oj widzę po wyrazie twarzy że nie a mój mąż tylko się uśmiechnął
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 12:28
-
nick nieaktualnyKochane pozdrawiam Was cieplo
U mnie dopiero dzis zaczyna sie plamienie.
Moj maz nie chce sie poddac w walce o 3
A co do lekow stymulujacych to bralam Lamete w poprzednivh ciazach teraz nic. Mam w domu jeszcze to chyba wezme ona na mnie dziala z opoznieniem tzn w kolejnym cyklu niz ten co biore lek.
Dziewczyny zycze Wam i dzieciom zdrowka bo widze ze choroby nadal panuja.
Kark jak sytuacja?
Szczesliwa Mamusia a co jezzcze potrzebujesz na start? Moze cos uda mi sie znalezc po dzieciach?
Szczęśliwa Mamusia, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa Po pierwsze masz cudne zdjęcie w avatarze ❤❤, masz na prawdę super męża że ni chce się poddawać ❤.
Kochana ogólnie to typowo takie rzeczy do szpitala jak koszula do porodu a to obserwuję na Allegro, koszule do karmiena mam na OLX to zdąrzę kupić , tam wiadomo chciałabym kupić np ciuszki dla małego takie większe rozmiary 62, 68, 78 te mniejsze dostanę od siostry mojej koleżanki no i innevtakie rzeczy jak nowy materac ,
piankowy pościel do łóżeczka, poduszka antywstrząsowa , nowy szlafrok, biustonosze do karmienia no trochę tego jest na razie nie kupuję ze względu brak kasy mnie to jedynie mnie powstrzymuje, a tu jeszcze dla Ani kusze adidaski kupić dla Grzesia i dziewczynką na urodziny takie wcześniejsze prezenty. -
nick nieaktualnypawojoszka wrote:Szczęśliwa mamusia pisałam do ciebie na priv ,pewnie nie zauważyłaś.
O to zaraz zobaczę.
Rzadko co jakieś wiadomości dostaję .
Moja siostra była u lekarza a to tylko po zaświadczenie na l4 u nich juz zaczął sue 7 tc ❤❤❤, pewnie kartę ciąży jej założą jak będzie 9 tc. Powiedziała mi ze juz z trochę jej wymioty ustają, a biedna strasznie się męczyła co zjadła czy wypiła to zaraz zwracała nawet samą żółcią wymiotowała nom najważniejsze że jest mała poprawa . Do wizyty jeszcze tydzień znów mam litanię do mojego Pana gina , co on ma ze mną nic takiego się nie pokojącego nie dzieje jedynie co trochę mnie martwi , może nie potrzebnie to że często brzusio mi się napina i rano i w obiad czasami mam takie wrażenie jakby cały czas był napięty . -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny zastanawiam sie nad kupieniem ochraniacza na łożeczko dla dziecka. Co o tym sądzicie? Warto czy jednak nie?
https://www.trilli.pl/ochraniacze-do-lozeczka-c-10_12.html
Z jednej strony nie wiem czy nie jest to zbędny wydatek w kompletowaniu wyprawki a chciałabym kupić jedynie to co jest dziecku potrzebne.
Z drugiej strony łóżeczko w jakim śpi jest szczebelkowe oraz obawiam się, ze dziecko mogłoby się obić oraz obcierać o szczebelki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 07:22
-
nick nieaktualnypawojoszka Odczytałam wiadomość
.
Britka Ja wszak kupiłam ochraniacz ale się nie przydał gdyż i tak moje dzieci wpychały ręce i nogi między szczebelki , uważam że od takiego łózeczka drewnianego lepszy jest kojec taki dwupoziomowy jak jest niemowlak to kładziesz tam przebierasz itp itd masz łatwy dostęp , a potem możesz tą dodatkową część zdjąć i jak dziecko będzie większe to odsuwać kieszonkę , aby wychodziło i o nic się nie obija itp itd .
Co za pogoda jak pod psem, Ania dziś o pierwszej w nocy wstała i przez godzinę nie spała ani jeść ani pić , siedziała i mówiła sama do siebie potem to usunęła . Jutro już Sobota masę pracy będę mieć , a to już dzieci trochę mi pomogą trzeba okna umyć i pościel zmienić , mój mąż do pracy jedzie choć nie musi .